Trainer-rel kapcsolatos segítség!

adler

New Member
Csatlakozás
2007.10.13.
Üzenetek
5
Reakció pontszám
0
Sziasztok!

Akárhány trainert kipróbálok, mindegyikre kiakad a játék xr Engine bug hibával. A Shadow of chernobil-nál ilyen probléma nem volt. Mit kell tenni, hogy ez ne lépjen fel?

Vista alatt játszok, 1.5.0.5-ös patch-et használok.

Aki tud nekem segíteni azt megköszönném.

ui.: lehet fikázni mert ezt hívom segítségül, de unom már, hogy két szar fegyverrel rohangálok és csak halok a játékban, pedik a gyönge fokozaton játszok. :oops:

Szoba átvándorol a MOD topikba.

Ami a fikázást illeti: nem akarlak bántani, de én közepes fokozaton sem nagyon haltam meg... Trainer szvsz olyan halál felesleges, mint a bocicsoki a Zónában... Elveszi a játékörömöt, egyből bead minden hardcore fegyvert és durva képességet...

Amúgy nincs ötletem, mi a baj. Talán annyit tennék hozzá, hogy a trainerek futás közben a memórián tárolt adatokba nyúlnak bele. Ezt bizonyos vírusírtók (Kaspersky) vagy tűzfalak akadályozzák, így keletkezhet hiba. Javaslom, húzd ki a netkábeled és kapcsold le a biztonsági funkciókat. Egy próvát megér.

nos lehet hogy elég kezdő játékos lehet és azért hal meg folyton :wink:

szerintem nem kell kihúznni a netkábelt meg semmit sem kell lekapcsolni (legalábbis nálam nod32 antivir avira avg vírusírtók alatt nem kelett semmit )

én is próbáltam trainer-eket és nállamm is volt olyan hogy kidobott az asztalra megoldás szerintem nincs rá esetleg az hogy sűrűn kell menteni oszt kész

Köszi a segítséget, de sehogy nem mükszik. A tűzfal amit használok az az agnitum + nod32 vírusírtót.
mindet kikapcsoltam és így is kiszál a játék XRay Engine Bug reporttal . :cry: :cry: :cry:

A hibának ezt írja ki:
Exception reason
xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "C:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrGame.dll" at 001B:0472115F, CDialogHolder::operator=()+1845359 byte(s)

Register
EAX=04721110 EBX=00000011 ECX=FFFFFFF0 EDX=4A216700
ESI=498B5B38 EDI=498B5B38 FLG=00210202
EBP=049E6F80 ESP=0012F40C EIP=0472115F
CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000

Elvégre az ilyen progik belenyúlkálnak a játék normális működésébe... Nem csodálkozom, hogy megbántódott a game...

Én is egyetértek Jim67-tel.Valóban sűrű mentegetés,készülés kidobásra,blazírt orcával újraindítás az egyetlen esély.
Én mindössze azért raktam fel ezt a segédprogit-ha szabad így fogalamaznom,-mert bejártam a Zónát töviről hegyire,megtudtam milyen veszélyek és hol (?),persze lehet,hogy legközelebb nem ott lesznek?

adler":25h3pzyr mondta:
Sziasztok!

Akárhány trainert kipróbálok, mindegyikre kiakad a játék xr Engine bug hibával. A Shadow of chernobil-nál ilyen probléma nem volt. Mit kell tenni, hogy ez ne lépjen fel?

Vista alatt játszok, 1.5.0.5-ös patch-et használok.

Aki tud nekem segíteni azt megköszönném.
ui.: lehet fikázni mert ezt hívom segítségül, de unom már, hogy két sz@r fegyverrel rohangálok és csak halok a játékban, pedik a gyönge fokozaton játszok. :oops:

Ezt használd:

dR.oLLe clear_sky_v1.5.05_tr+8

Ha mégis kiakad más gond lesz.(xp verziója is van!) lövés1

Ezt honnan lehet leszedni? ----------------------> dR.oLLe clear_sky_v1.5.05_tr+8

Vissza
Top Alul