Torrent

Ez nem szigorúság kérdése hanem ha van valami szabály akkor azt kell egy kicsit is tartani ezek csak figyelmeztetések, egyenőre!

az a "legjobb" amikor töltesz le valami nagy dolgot (pl5,6gb) és 98% megáll az egész és elszúrtad az idődett azzal hogy ment a gép szerintem jobban megéri raphid-es cuccokat letölteni mert ott fix a sávszélesség (jó mondjuk kell várni 2 letöltés között 160sec-et (de ezt átt lehet vágni ha invitel-es vagy)

ja ja :lol: (ezért nem éri meg letölteni meg kell kérni a szomszédot vagy havert hogy töltse les és kész pattog1 taps1

Nem volt még olyan torrentem, ami így állt volna meg. Előszeretettel szedek pedig 9 GB-os DualDVD-s vagy BluRay-es filmeket. Az egész lényege, hogy ellenőrzött megbízható tracker kell.

Rapidshare, egyéb ilyenek amatőr megoldások, ki a fene akar órákat, de akár csak perceket is várni egy linkre, mikor azt úgyis csak korlátozott sebességgel kapja meg, torrentben meg korlátlan a sebesség. Tán ezért nem látok HD múvikat ingyenes letöltőoldalakon...

Fel kell mérni, mint mondtam, a tracker megbízhatóságát és azt, hogy egyáltalán hányan osztják vissza, nekik milyen arányban van már meg (ha 4-en osztják vissza és mind 80% felett vannak, akkor úgyis megpattannak, mielőtt Te befejezed). A torrent nem zsákbamacska.

kövezzetek meg, de valami RELOADED-es Stalker cucc felütötte a fejét az Isohunton, meg a torrentspy-on. Hogy FAKE -e, avagy sem, még senki sem tudja :roll:

RELOADED release!

99% hogy eredeti: csak pár indok:
-NFO
-Isohunt lehozza release-nek

a rossz hír h össz 2 seeder van...

Direkt warez linkeket ugye nem teszünk be - pYura
óóó dehogynem :). Sőt ha elolvasod a posztot még fake torrent leszedésére is buzdítunk! :wink:

nyeehehehehe
0/0 Seeder :)
egy olyan 150 mega már körbeért azt kapom a többi peertől :D

De nem is baj. Mire ez lejön kb megjön az eredeti si ésakkor meg mind h fake volt :)
Csak a tudat xD

MINEK FEKETE STALKER ? Eredeti a menő .. az a dicső :D

nemveszem be ezeket a "ha eredetit veszel kapsz hozzá egy új kocsit" dumákat.
leszedem ingyé azt a kiadó-fejlesztő sírjon mert 10.000ftal kevesebb lesz a pénztárcája...

Vissza
Top Alul