Torrent

fúúúúú megyek és feljelentelek anyámnak apámnak rendőrnek mentőnek legfelsőbb bíróságnak mert ilyet mertél kérdezni! fúúúúúúúú :D
Viccen kívűl uTorrentet :)

Tibi":nnosmfff mondta:
fúúúúú megyek és feljelentelek anyámnak apámnak rendőrnek mentőnek legfelsőbb bíróságnak mert ilyet mertél kérdezni! fúúúúúúúú :D
Viccen kívűl uTorrentet :)

Jujj én meg tégedet! :D Már használtam az uTorrentet meg a BitTornadot de semelyikről nem lehet letölteni az alpha verziót! :evil: :x :( :cry: :!:

hát ezek kliensek ezekről nem is tudtok tölteni max ezzel én a régi motoros BitLordot. használom már a kezdetektől fogva és a legjobb

Mindeféle verziók fent vannak mindeféle torrent oldalakon. Beírod gugliba, hogy ilyen és ilyen verzió torrent, vagy torrent search és kész.

Én meg utorrentet használok szerintem a bitlord egy kicsit elavult de ha valamilyen nagy játék jön ki akkor megveszem EREDETIBEN (ha mindenki úgy lenne mint suli társam "hogy én mindent letöltök és nem megyek moziba sem mert drága (lol)" akkor már nem lennének mozik és nem lennének játékok sem (inkább nem csinálnának több játékot :) ) .

én meg csak 2-t de szerintem a torrent-ben aza baj hogy túl lassú akármilye neted van.

Dehogy! Egy album lejött 5 perc alatt (azt nem mondom, hogy ki volt az előadó és album cím, de elég felkapott volt). Attól függ, hogy hányan seedelnek...

jim67":2bjwogrv mondta:
én meg csak 2-t de szerintem a torrent-ben aza baj hogy túl lassú akármilye neted van.

Ha van elég feltöltő simán kiakad a letöltés... :roll:

hát haljátok akkor én vagyok az akinél a max letöltési sebesség 66kv/s
:( de a zenék azok tényleg gyorsan lentvannak de a hl2 episode 1 az
4 hétig töltödött 3kb/s sebességel jött :D és mire leért (akkoriban még nem volt netem) addigra a haver meg elhozta szóval lol.
de azért jobb eredetiben minden. (fel lehet tenni a patch-eket nem disznot csinál a setlers-beli kovács :lol: éss lehet rendesen multizni)

Szerintem ha zenét akarsz letölteni akkor LimeWire-t használsz.

Torrent alapesetben még gyorsabb is, mint a neted elérési sebessége, azt nem tzudom, miért, de én a 6Mbites nettel nem egyszer 1000 feletti sebességgel szedek (összeségében).

pYura":1x48yi6p mondta:
hispan1":1x48yi6p mondta:
Torrent alapesetben még gyorsabb is, mint a neted elérési sebessége, azt nem tzudom, miért, de én a 6Mbites nettel nem egyszer 1000 feletti sebességgel szedek (összeségében).

Az az adattömörítés miatt van.

NEM IDÉZÜNK KÖZVETLEN ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁST!! :D

Vissza
Top Alul