Tippek / trükkök

Amikor yantarban jártok a kutatóállomás környékén ... van egy anomáliáktól szabdalt árok,a szélénpedig ott csücsül egy stalker npc aki elhagyta a csuzliját. Nem nehéz megtalálni kilóméterekről hallatszik az obégatása.Mindenféleképp vegyétek fel azt a küldetést amit ad mert egy príma seva ruhát ad ha visszahozod neki a drágaszágát. fogatlan
Am még mindig aktuális kérdés... chernobil és környékén hol találok rendes "szabót"? :|

Szerintem Yantar az utolsó állomás vagy max. a Kordon és az az előtt levő lakótelep,ahol van egy duty-s fickó,aki javít. Másra én nem emlékezem,pláne az erőmű környékén... :?

Jherico":2w4qo1hs mondta:
Amikor yantarban jártok a kutatóállomás környékén ... van egy anomáliáktól szabdalt árok,a szélénpedig ott csücsül egy stalker npc aki elhagyta a csuzliját.:|

Abba az "árokba" amúgy is be kell menned, ott van a drót, ami kell a tudósoknak a DPA javításhoz. Viszont figyelni kell, mert ha előbb mész le, minthogy az ott lévő csókával beszélnél, mire kijössz, néha meghal és bukod a SEVA ruhát.
Igaz cserébe a mocsár felé vezető átjáró közelében lévő bunker raktárban (tele van anomáliával) van egy igen jó katonai páncélzat. Majdnem olyan jó (sőt golyóállóságban még jobb is) mint a SEVA és ennek is van éjjellátója, ami néhol nagyon kell.

SaGa:Nem mondod :D . Csakhogy nekem pont ez a cucc kelllett.
Yantarban meg hiába csináltam küldetéseket csak az alap ecology volt mindig
a raktáron az meg hiába 4kg annyit is ér kb.... felfejlesztve viszont bezöldül :D (külső nézetben meg ugyanúgy narancssárga marad :? ) .

Mellékesen ez most a skat9 m féle 12 kg -os katonai páncélzat akarna lenni(160 000 ru)?Mert akkor lepasszolom petrenko -nál, ő úgyis többet ad érte mint a Baarkeeper.

Továbbá nem tudja vki hol találok freedomos ruhát?

freedom ruhát a construction site pályán a stalker kereskedőnél

zombimorzsi : Akkor vigyáznom kell majd a fényezésre :D . Am már megvan az útirány... végig egynesen előre majd lefordulsz balra .Átellembe meg két "super mogle" kámehámézik .
kép: http://kepfeltoltes.hu/140630/mogle_www ... es.hu_.jpg
2x -er kellet visszatöltenem(a ladát feldarabolták a cuccaim meg sehol) mert ledaráltak mindent a környéken... nem kíméletek senkit se... :( zombimorzsikat , stalkereket , poltergeiseket is kirtották . :? Aztán meglett a megoldás mögéjük lopózni késsel meg leszurkálni.Vagyis ugyanaz mint egy Burrernél. :|

Amikor ezekkel az új kreatúrákkal először találkoztam-emlékeim szerint a pripjatyi alagútrendszerben volt,ahol a "CoP"-ban át lehetett jutni a Jupiterből Pripjatyba,de csak egyszeri pályaként létezett-,na szóval olyan gyorsan jöttek,hogy hirtelen azt a képzetet keltették bennem,hogy ezek az 1980-as moszkvai olimpia kabalaállatára hajaznak,azaz a Csizikov féle Misa mackóra. De ez most komoly.
Másodjára az erdőben futottunk össze,sikerült egyet-nagy nehezen eliminálnom. Közelről szerintem olyanok,mint a dwarfok,csak nincs rajtuk kabát.
És valóban,lőfegyverrel szinte majdhogynem lehetetlen kivégezni bármelyiket...

zombimorzsi: Akkor ezek szerint lehet csak kabátot akartak a stalker kereskedőtől csak nem volt megfelelő a méret s a két elégedetlen" ügyfél" a kezelésbe vette őket a zóna megszokott jogi rendszerének 6& -nak 8 cikkejeének 983. -ik bekezdésében meghatározott pontjának megfelelően... vagyis: azonos mérvű testi kényszerítő erőt alkalmazott. #B :D

Am a 2. -ik próbálkozásra az eggyiktől kaptam olyan sallert hogy lement az életerőm 30% -ra még jó hogy már csak 1 volt akkorra :| .

taps1

A sallerről meg eszembe jutott Besenyő Anti bácsi,amikor ezt mondta: "Evetke,te ne vicclegeljé,mer odamegyek,oszt kapok egy akkora pofont,hogy leesik a fejem!"

ha valakinek egy bulldog puska az álma, akkor a dead city pályán a várostól távol húzza ki a banditákat a faluban, és az egyik bandita ad egy rejtekhelyet a város egyik épületére amiben egy bulldog van, talán az egyetlen a játékban, jah nekem ezt freeplayben adta...

Vissza
Top Alul