Tippek / trükkök

"Asszem" X-16-nak hívják azt a föld alatti pályát,ami nagyban hasonlít a régi SHOC Yantar alatti laborjához.
Aki járt már ott,ismeri az "álom-jelenetet".
Amikor a karakter úgymond felébred-inkább feleszmél- először a nagyméretű agyvelő alatti három kapcsolót kell kiiktatnia,majd visszatérve a legfelső szintre a főkapcsolót. Mit,mondjak,nem kicsit volt parás,főként,mert az idő is rövidre volt fogva-cirka 3 perc talán?
Amikor kijutunk a felső kontroll szobából,azonnal ott meditál a szemét irányító,amikor meg lefelé haladnánk a többi kapcsolóhoz,akkor folyamatosan szemben jön az agyament népség. Nincs sok totoja ilyenkor,ölni kell!
Azonban nem mindegy,mivel!!! Legcélravezetőbb-meglátásom szerint-a KÉS! ÖLJ,VÁGJ,HASÍTS,BELEZZ,SZÚRJ mindenkit aki szembe jön,nem számít.A legalsó szinten lesznek tényleg bezakkant tagok (Addig ugyanis "csak szembehaladnak,na de ezek agresszívan lőnek is,s a sötét ellenér nem is akárhogyan!!!),őket azonban célszerű lelőni,aztán vissza a felső irányítószobába! Ha kikapcsoltad ott is a főkapcsolót,akkor szedd rendbe magad,mert utána sem fáklyás menet a kijutás a laborból.
Kis-óriás,és megszámlálhatatlan snork várható kifelé menet.
Azt hiszem,előtte szépen megölök mindenkit és elveszem tőlük az össze lőszert!
Javasolnám a lehető legtöbb felesleges teher eldobását,ugyanis azt vettem észre,hogy az akció első fázisában-a kapcsolók kiiktatása során- valamiért nagyon lelassult a karakterem,pedig nem is volt igazából túlterhelve.
Később visszatérve minden felszedegethető :D

Én azt úgy oldottam meg, hogy a felső szintről leugrottam a résen az eggyel alatta lévő szintre, gyorsan kikapcsoltam a cuccot ott, aztán levetettem magam a legalsó szintre onnan, visszamásztam a legalsóra, azt is kikapcsoltam, majd futottam vissza a második szintre, ami elvan barikádozva...Ott fel a korlátra, be a barikádok mögé és kikapcs....A visszaszámláló eltűnik, a dobozok mögül pedig lehet lőni az ellent. :D Kisóriásba én kifelé nem botlottam, sőt sznorkba sem sokba.

A Kordonos katonai bázisnál az őrtoronyban a katonánál egy repair kit-es stash tippet találtam,cirka 8 ezer rubel értékben.Volt még 3 elem és 3 kötöző is benne. taps1

Barin!
Az igazság az,hogy eltévedtem kifelé.. No,de hát sötét volt. Ha a bejöveteli útvonalon megyek visszafelé,akkor tényleg ott vannak a snorkicák,meg a kis-óriás.
Ha viszont a tényleges kivezető úton,akkor "csak" nehány" zombi és két zsonglőr.
Az viszont tuti-és szerintem nálatok is így lesz,ha ezen akció után visszamentek boltolni DeeDee-vel,akkor első körben snorkok támadják le a tudósokat,majd ezek után-persze csak ha van merszetek kimenni lootolni-én csak zabrálásnak nevezném-a hullákoktól,akkor meg szinte azonnal egy blowout ugrik be.
Rájöttem,nem jó elindulni a Countryside-on,mert az olyan rohadt hosszú gyalog,hogy ott ér el a halál útközben,és nincs hova bújni.
Amikor nagy nehezen átmentek-inkább unalmas,mint kalandos módon a Radarig,fogtok majd találkozni Nomád nevű bácsival,akit egyrészt nem illő lelőni,de megijedni sem kell tőle.
Ő ad egy fontos küldetést,ami nem jelenti feltétlen,hogy közben az össze monolith szolgát le kell mészárolni,bár én megtettem.
A Nomád bácsi cucca megszerzése után is jön az áldás az égből blowout formában,de nem kell használnotok az ellenanyagot,csak a KÉÉÉÉST!
Utóbbit viszont csak arcba és fejhúsba döfve sokszor! terminator1

Én már végigvittem kb. 2 hete. :)
Radaron egy blowout-ot kaptam, de az szkriptelt vagy mi a szösz, ugyebár az segít megtalálni Nomád cuccait...Kell sprintelni egy szépet. :D Countryside elején meg van egy kocsi, azzal érdemes rajta száguldozni, úgy pikk-pakk megvan az egész és még Stalker után NFS-ezni sem kell. :D

A zombibácsikat-de" mijééé nincsee" zombinéni???-tényleg halálra lehet dobálni csavarokkal!
Úgy kb. 3-4 jól megküldött apacsavar kivált bármiféle lövöldözést....

Két hálózsákom van! Az egyiktől meg szeretnék szabadulni! Hogy tehetném meg ezt? :D

aki yantarból a mocsárba megy érdemes rpg-t vinni, a bar területén a templom tetején van 3 löveg és az rgp a bandita bányás pályán van az egyik katonánál a buszemgállóban

Akinek a 100 Rads Bar-ban útját állja Hash: be kell lövöldözni a lépcsőlejárón,akkor elkezd fel alá kommandózni.Nekem így sikerült teljesen kiűzni onnan,azóta sem láttam szerencsére.. meg-hajol

ha italos vagy f3 gomb és abban a nézetben nem dülöngélsz

Végre vettem ... észre meg el... :D egy Thunder S14 -et .Van olyan technikus a lost Alphában aki át tudná buherálni hogy vigye a 5.45x39 mm -es ruszki lőszert? :?

az erőmű területén a belső úton a hosszú épület mögött kb. középtájon van négy hulla, tele vannak lőszerrel minimum 500 skuló van mindegyiknél

Vissza
Top Alul