Tippek / trükkök

Törpöt ölni kizárólag élesre fent késsel lehet. Zombikat meg pontos fejlövéssel. A disznók könnyen döglenek, a megszokott "arcon lövöm őket" módszerrel, a vadsertések viszont meglepően könnyen roskadnak össze a legegyszerűbb pisztolylövések hatásra is. Ezen meglepődtem.
A Garbage-Agroprom közötti átjárónál egy halom vadkutyára és pszeudofarkasra számítsatok. Én igyekszem a kerítés mellett haladni,oda már nem nagyon jönnek fel tapasztalatom szerint.
Az Agroprom föld alatti kutatóintézeténél-ha lehet- ne nagyon toljátok el a műtőasztalokat. Szűkségetek lesz rá,legalábbis az egyik szobában. :D
A vodkaivászattól pediglen tartózkodjatok. Teljesen elveszthetitek a mozgáskoordinációtokat.
A játékban is.....

Strelok könyvének szobájában, a bejárattal szemben lévő fal jobb sarkánál a leszakadt szellőzőnél van egy ládika. Nem tudo, hogy mindenkinek ugyan azt rejti majd, de a Csak pozitív hatású relikvia nekem segített :P

Van vkinek ötlete hogy a célkeresztet hogyan lehet megszinesiteni? mert egyáltalán nem látszik ill csak nagyon halványan

Én eddig úgy hittem, mindegyikbe egyforma... :D

Jah, azt én is néztem, hogy többféle van, de nem kerítettem neki nagy feneket.. :D

Nosza! Az UHSF skype szobájában próbáltam de nem működött, akkor itt hátha.... :D

Valaki tudja hogyan lehet megjavíttatni a cuccokat? Mert én nem jöttem rá.
Akárhányszor próbálom megjavíttatni a cuccokat (szerelőkészlettel, vagy technikus segítségével) nem tudom megtenni, mert a tárgy nincs a listában. És már kezd lerohadni rólam a stalker ruha, pénzem meg nincs mindig újat venni.

Capt Axon:A Rostok Bar -nál lehet. A kocsmáros mögötti helységben van egy fickó(nevére nem emlékszem sajnos :| )aki a sötét völgybe akar "kergetni"... nah annál végre meg tudtam foldozni a bandita cumómat(és később milyen jól jött)+ pár fegyvert feltuningoltam amennyire csak lehetett.Volt még nálam egy alap stalker "kezes-lábas" de azt kikíméltem így nem kellett javítani. :)
WinXp-s rendszeren nálam sem műkszik rendesen a javítókészlet, ergo hibaüzenettel kilép... de most ez a legkissebb problémám ugyanis elkapott egy rakás "setét " stalkőr.A kaját meg mind felzabáltam és most az ellenségtől veszem a bagettot. :D

Az "hűűűűűde" kínos. A setít stalkerok nem piszkutáltak,bár azt nem írod,Jheri,hol balhéztál velük össze,ami azért nem volna rossz támpont,amúgy okulásunk gyanánt...
Ami azt illeti,nekem a bránerszopogató katonákkal nem egyértelmű a helyzetem,mivel időnként lőnek rám-mondjuk a Rostock- gyár és a Kordon közti határátkelőnél,de amikor átjutok a Kordonba,ott békén hagynak,legalábbis a két végén. (A hídnál pölö más a helyzet,ott erőszakot végzettek menősködnek...)
Egy tipp: Szerintem eddig is az volt,s itten" sem-nem" van másképp,hogy nagyon erősen ki kell balanszírozni azt az ellátmányt amit magunkkal viszünk.
Én ,személy szerint azt csinálom,hogy igyekszem az ellenség felszerelésből vételezve tovább nyomulni,nem feláldozván a gyorsaságomat a védettség és tűzerő oltárán.
Nagyon tetszik,hogy kajálni és inni kell,no meg az elemlámpákban cserélni a batteriákat. Sokszor csak villantok,max. egy gyors fénypászma és lopakodj,stalker tovább. (X-14)

A javíttatás sem egyértelmű,mivel a ruházatot egyes személyek tudják javítani s fejleszteni,mások meg nem,de előbbiek-úgy tűnik-csak bizonyos ruházatokhoz értenek. Pl: Fox simán felfejlesztett egy bandita kabátot,de az alap stalker suitot még javítani sem képes.

Miután visszaértem x-18-ból, a BAR-ban a duty-s Petrenkó mindent megjavÍtott, sőt még fejleszteni is lehet nála minden fegyvert, öltözetet.

Üdv

Ezt nem értem. Nálam csakis és kizárólag a nálam levő fegyvereket hajlandó. A ruhákkal nem foglalkozik. Ennek okán gyakorlatilag lerongyolódtam.

zombimorzsi: Ami azt illeti... a drakscape pályán, ahol a rozzant tragaccsal kell "trackmániázni",egészen a szétaszott hídig,majd az alagúton át(zöld bizbasz irányába természetesen)egyenesen besprintelsz,majd elfordulsz balra(mert tovább már nincs ugye) azt nyílegyenesen előre,be a bányába, ... ott meg sanaxal kiütnek ezek a kretének.Egyéb kérdés? :D

Am meg én kihajigáltam a cuccaimat a földre mikor megkaptam a küldetést tőlük, így legalább nem vették el a gp37 -emet meg még pár cumót.

OK Jheri! Látom neked jutott óttómobil! Nekem meg nem,brühühühű! :cry: Így kénytelen voltam gyalog, az állandó kávédarálós őrjáratoktól a bokrokban bujkálva előrehaladni egészen az általad is említett bányáig,ahol a zomboid/humán keverékek tanyáznak.
Ott én is kaptam egy jobbost,de az összes felszerelésem a bandavezértől-"asszem jobbra egy polcon levő-dobozban volt,onnan kiszedtem,és többször nem inzultáltak,hanem csináltam nekik szépen a feladatokat.
-Ja,és igen! Ott,azon a vidéken,a kávédarálók közül egyet lealáztam az égbolt kárpitjáról,a másik repked csak,nem tudom ha azt is eliminálnám,vajha újra jönne e egy?
-Visszafelé meg nem a Kordonnál mentem,hanem a Setít-völgy felé vettem az irányt,s egy buszmegállóban kis harc után sikerült egy RPG-t is szereznem egy katonától. Feltételezem,ez később majd jó lesz!

Zombimorzsi: Járgányt te is találhatsz könnyedén. Egy szakadt fehér Niva van a sötétvölgyben a onolith bázisán. Egy katonai UAZ rögtön ott áll Darkscape sötét völgyi kijáratánál rögtön a kis ház mögött. Aztán mondhatjuk Darkscape igazi kincsesbánya mert ott tucat szám találtam verdát. 2 másik jármű is van egy régi katonai helyőrségnél szét szórva. Az igazi ok ami miat mégis gyalog kell majd caplatnod az az üzemanyaghiány lesz.

Lám te is lenyúltad az RPG-t a jómadártól....Helyes, helyes. :D

Capt Axon:Valóban megtaláltam a kérdéses Nivát,mivel a PDA is jelezte. Nekem viszont nem indult,sőt be sem tudok bele szállni, még egy jelzést sem ad-mondjuk itt "F" betűt- hozzá a progi..
Lehet ,azért,mert nincs hozzá benzinem? :?:

Capt Axon Jaja pont ezt nyúltam le... javíttatni hogy tudom? Kombinátfogóval??? fogatlan + az rpg -s militarista rám is lövöldözött rpg -vel de vmi okból kifolyólag mire odaértem volt egy nagy robbanás az eggyik fa közelében, ő oszt meg ott feküdt kilapulva. :D

Vissza
Top Alul