Tippek / trükkök

Barin

New Member
Csatlakozás
2008.12.14.
Üzenetek
1,966
Reakció pontszám
0
Itt lehet megosztani a játékban talált praktikákat, rejtekhelyeket és egyéb nyalánkságokat.

- A telepítéskor telepíteni kell mind a 4 programot, amit feldob a telepítő.

- Ha valakinek játékindításkor ilyet dob ki...:
KÉP
...törölni kell az msvcp120.dll fájlt és utána működni fog a játék! 32 bites rendszereken jön elő.

- Nem gyakori probléma, de ha kilép a játék miután állítottatok az irányításon akkor töröljétek az user.ltx fájlt az appdata könyvtárból. Majd a játék csinál újat, de még egyszer mondom, ez nem egy jellemző probléma, de előfoodulhat.

A játék nem rögzíti a mentéseket és a pillanatfelvételt (premission denied). A program files-ba mentene, talán fel kell oldani ennek írásvédettségét?

Felhasználónak írási jogosultságot sem árt adni, így már mükszik :oops:

Nekem szerencsére ment ez a része állítgatás nélkül.

Meglett a megoldás, msvcp120.dll törlése, parancsikonnál a beállítások/speciális fülnél mindent teljes hozzáférésre állítottam. Sok sikert a még küszködőknek, kitartás, megéri... :-)

jaja, ha rendszergarázdaként indítom, nincs gond a mentéssel!( win7 64bit)

következő patch majd ezt kijavítja .) sajnos nem gondoltunk bele, hogy a windows biza védi a program files mappát, így oda nem lehet menteni. minden játék a dokumentumokba kreál mentés mappát, bezzeg nekünk ennyi eszünk nem volt, mivel legtöbbünknek ki van lőve az uac a windowsban, meg nem is a szokványos helyekre telepítünk. no majd a patch... addig meg marad a reinstall, vagy jogok állítása :)

A vakító fehér égen lehet valahogy változtatni? Hogy picit kékebb legyen?

a bevilágítás valóban nem túl jó én a következőket írtam át a user.ltx-ben erre:

r2_sun_lumscale_amb 1.
r2_sun_lumscale_hemi 0.72
r2_tonemap_adaptation 1.
r2_tonemap_amount 1.
r2_tonemap_lowlum 0.4
r2_tonemap_middlegray 0.9

Nem tökéletes, még a HDR+bloom beállításokat kéne kicsit tweakelni, de nagyjából megfelelt nekem és már nem volt időm se nagyon vele babrálni.

na próbálgattam még ezeket állítottam de még nem tapasztaltam ki hogy overall milyen

r2_ls_bloom_kernel_scale 0.5
r2_ls_bloom_threshold 1

Nagyjából ja, de már nagyon közel van az első hivatalos patch (május 1. valószínűleg, azaz ma) szóval érdemes azt kivárni, mint valami összegányolt izét rárakni. :)

Kérdés:

Át lehet menni a garbage-ra anélkül, hogy összeakasztanád a bajszod a katonákkal ?

Át. :) Csak nem kell rájuk lőni, a vasúti hídnál meg elkerülöd őket. (Átmész a töltésen)

A híd megvan, de a kordonba nem tudok átmenni. Nem lőttem rájuk sőt osontam a kerítés mellett, aztán jött a rádió üzenet, hogy ez az ő területük, és mikor odaértem a kapuhoz elkezdtek gránátozni

Lehet az volt a baj, hogy osontál. Próbálj meg az úton menni, aztán mondjuk állj meg velük beszélgetni, ha szóba állnak veled, lássák, hogy nem vagy te bajkeverő. :D

nincs túl sok erre való skulóm még(kb 2 táram ha van), aztán nem akarom pazarolni a patront, pisztollyal meg nem szivesen megyek nekik masteren. Innkább átlopakodnék, ha lehet valahogy.

@Barin: sikerült csak annyi kellett. h ne térjek le az útról. írta is a rádióüzenet, csak olyan gyorsan levette először. h nem volt időm elolvasni.

Vissza
Top Alul