Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hagyatok már igaz hogy 2x van meg a exo ruha, de a repum rosszabb mint a monolitosoknak magyarul= very bad től lejjeb a picsába, már napok óta ölöm a zombikat mutánsokat, adok elsősegély csomagot minden stalkernek, és hiába nem is akar javulni, költöm a 40000 reket a vérdíjak vissza szorítására és a többi...
úgy hogy nah...
Mellék küldiket . csinálj az segít de ne az iylen kutya farok kategóriájában hanem pl kezd le a relikviákat vinni neki pl a barosnak és amiket kér azoakt elszállítod neki és utáan már ugyan oylna jó leszel
A Bárban a csaposhoz be lehet jutni úgy, hogy kintről belökdösünk egy dobozt a pult és az ajtonálló őr közé, felugrunk a dobozra, majd az őrre, és az őrön lehasalva bekúszunk feletette. Majd bent körbe lehet nézni és az ajtónálló őr is elmegy, hogy majd ki tudj onnan menni.
Ennél van egyszerűbb megoldás is: egyszerűen hajíts le egy gránátot a bárba. Garik könnyen ki tudod csinálni(eléd megy),a másikat meg az f4-es gránáttal kifüstölheted a rácsok mögül
Ha már tippek topic, valakinek van tippje miért rémes a megítélésem (most jöttem vissza Yantarból, de semmi olyat nem tettem eddig amivel ezt kiérdemeltem volna)? Nem gáz csak kicsit zavar.
Ezt én is tapasztaltam. Nálam annyi volt, hogy csináltam ilyen kötelező mellékküldetéseket, mint mutáns- és zombiírtás valamint kicsit többet játszottam (játékidő szempontjából) aztán a megitélésem egyszer csak borzalmasból átment nagyon jóba.
Visszaállt kiválóra, de még mindig nem értem hogy megy ez, egyik pillanatban semmi bajuk nem volt velem, aztán meg berágtak. Ki érti ezt...
Azt vágom hogy mellékküldikkel lehet javítani, de hogy elrontani hol rontottam el?!
Elkezdtem átnyálazni a 66 oldalt (de a 3. oldal után feladatam) és a keresés funkcióval se sikerült találatom elérnem. Rémlik, hogy valahol már olvastam, de kénytelen vagyok feltenni újból a kérdést.
Mit és hol kell átírni, hogy több súlyt (mondjuk 80 kg-ot) tudjak cipelni?
Ezt most olvastam Tibitől a MOD-Box - Sufnituning topikban:
Tibi":1hw9ecoe mondta:
A szállítható súly szerkesztéséről volt egy leírásom valahol, megpróbálom előkeríteni (valamikor fejből is ment, de az már régen volt ).
A legtutibb hogy telepakolod egy hulla inventory-jtát és azzal bármennyit el tudsz cipelni! Bár csak pályán belül érdemes, átvinni nem lehet. viszont pályán belül A-ból B-be el lehet így vinni több tonna kacatot is!