Tippek, trükkök

A duty bejárat előtt, ahol 3 Duty-s posztol és megállítanak, hogy nem mehetsz be, jobbra van egy létra, azon felmászva és áthaladva az épület tetején be tudsz ugrálni értelemszerűen!

Kijönni már érdekesebb :-)

jah átmásztam leugrottam túloldalon puff kaptam a golyózáport... majd körülnézek ott.

hol lehet Vintar BC-be SOK lőszert szerezni Army Warehouse pályán?

Nightwatch":3m5h2b6x mondta:
duty főhadiszállásra barban hogy lehet bejutni trükközés nélkül?
Küldi után, asszem miután megjártad az X18-at vagy az X16-ot a báros kereskedő átszól nekik és beengednek és a tábornok is ad neked melót. Előtte belógni nincs értelme, mert senki sem szól hozzád és te sem beszélhetsz senkivel, csak szimplán agyonlőnek.

hogy mesze van a trader és sok a cucc a cuccokat oda adod egy halotnak és el visszed a trader ig igaz löni nem tudsz :?

Nem tudom, hogy megfelelő-e a fórum, de felteszem a kérdést. Amikor Skulltól kapom a feladatot, hogy nyírjam ki a lövészt a toronyból, akkor a sniper egyszerre megvilágosodik, és rájön, hogy messzebre hord a puskája. Fogja magát, lelövi skullt, aztán én lövöm le őt, de mikor visszatérek, skull halott, a többiek meg gitároznak, meg röhögcsélnek... Mit tegyek?
Vanilla game, 1.0004 patch

Lődd le a csávót előbb, mint hogy ő lőné le Skull-t. De biztos, hogy ő lövi le? Én úgy emlékszem, hogy az a lövész takarásban van ott, ez lehet valami bug lesz. Mindenesetre próbáld meg te előbb lelőni az őrtornyos lövészt, mert ha rálát Skullra akkor neked is rá kell látnod.

kick":2qwuozcq mondta:
Lődd le a csávót előbb, mint hogy ő lőné le Skull-t. De biztos, hogy ő lövi le? Én úgy emlékszem, hogy az a lövész takarásban van ott, ez lehet valami bug lesz. Mindenesetre próbáld meg te előbb lelőni az őrtornyos lövészt, mert ha rálát Skullra akkor neked is rá kell látnod.
Nincs takarásban, de már megoldottam. Az volt a baj hogy elölről kezdtem, ezért még a strelokos tuningolt ak74-esem volt, tehát közel kellett mennem, minél gyorsabban.

Hello

Na idetaláltam. :-)

Már túl vagyok a kezdeti nehézségeken a játékban. Nagyon tetszik. Eredetileg azért raktam fel , hogy meg tudjam mutatni valakinek, hogy hogyan is kell vele játszani de nagyon jó és leragadtam e mellett pedig lenne mit csinálni :-)

Na első hsz-em :wink:

Mondok néhány tippet a játék bizonyos szakaszairól.
1.amikor a hadiraktáraknál először járunk semmiképpen se segítsünk a kötelességieknek hanem baktassunk el a szabadságiakhoz jelentsünk Lukashnak és a freedomos srácokkal támadjuk meg a kötelességieket.
Ezzel nemcsak biztonságossabb lesz a pályán az áthaladás de plusz 1 kereskedőt nyerünk meg egy időn belül ha sok feladatot teljesítünk a szabadságiaknak akkor baráti kapcsolatba lesztek plussz a duty-s oknak van 1 pár jó fegyójuk is :wink:
2.fegyvertipp:a freedom bázistól nem messze van egy kis stalker csoport ott van egy vagon abba egy láda ott alapból 1 GP 37-es meg ha megöljük az ott lévő stalkereket az eggyiknél lesz egy továbbfejlesztett chaser is.
Amikor a sötét völgyben kiszabadítjuk a dutys csávót ne menjünk rögtön fel nézzünk körül és találni fogunk egy raktárt fegyókkal kajákkal és sok sok vodkával :D tele.
Amikor a bártól megyünk a hadiraktárakhoz még a bár páklyán szélen a bozótnál két szélen leszzz karó a jobb oldali karónál 1 tudós ruha van elrejtve.

Sziasztok! Az volna a kérdésem, mi az oka annak, hogy a játék elején (autóparkoló után, úton a katonai dokumentumokért) elkezd világítani egy kanál és egy villa, amely gondolom az éhséget hivatott jelezni, és hiába eszem meg egy konzervet, egy kenyeret, egy szalámit és iszom rá egy üdítőt, akkor is hamarosan el kezd újra világítani és mikor pirosra vált hamarosan meg is halok. Mit tegyek?
Előre is köszi a választ.

ÉS normál esetben egyébként milyen gyakran kell enni? És ha sokáig nem eszem, akkor annak mi lesz a hatása?

Sziasztok!

Valahol olvastam a neten, de nem akadok rá hol, hogy van lehetõség a konzolon keresztül a halott stalkerek feltámasztására. Olyan fickók esetében jönne jól, akik adnak küldetést vagy lehet velük kereskedni. Ha esetleg tudja valaki, hogyan kell, megköszönném ha leírná.

ADIKING keresere

Map_Zone-big.jpg

Vissza
Top Alul