Tippek, trükkök

Jaa! Értem... Hát én nem is dolgozok, nem is kapok ösztöndíjat, úgyhogy.... :lol:
Amúgy ki honnan játszik?

én se dolgozok még jövőre már fogok, 15 vagyok zsebpénzt nem kapok.... mégis össze bírtam gyűjteni rá a pénzt.... ahogy a CS-re is már egy hónapja hogy ne legyen gond :wink:

még a Guide-os találkozásról szeretném megkérdezni azt, hogy a dokival találkozok Agropromban, és a Guide-al Dark Valley-s küldi után egy lepukkant ház mellett ahol épp egy rahedli kutyát kell kinírni?

Olvasgattam egy kicsit a lefordított dialógusokat és Agropom területén van valami vízgyűjtő meg egy mocsár, (a mocsárban állítólag még egy szökött katona is). Valaki meg tudná mondani, hogy ezek a részek hol vannak?

igen ott abban a mocsaras rében van valami pótkocsiszerűség és ott a faxi.... aki el lát némi hasznos infóval..... ahol legelőször lemész az uderground-ba ott nnem mész le hanem mész tovább és ott már meg is látod.

Van is egy feladat, asszem Sidorovich-nál vagy a Bárpultosnál, azt a hapsit kell megölni.. :wink:

Tibi,

a collectors, vagy vízgyüjtő az az "agroprom underground" pálya másnéven. nem tudom miért hívták kollektorsnak, sőt valahol meg katakombákat írnak, szal vicces.

Nem Guild, hanem Guide, és nem tudjuk, hogy kinek adtál medkitet... Ha az volt a neve, hogy Guide, akkor nyilván ő volt a Guide! :o Nem értem, minek bonyolítod.

én nem találkoztam semmilyen Guide-al, csak fox volt ott, és megcsináltam a Dark Valley-t, utána megyek arra, fox már halott.... nem volt sehol semmilyen Guide.... ilyenkor mi a teendő?

Sziasztok, most kezdtem el a játékot, és lenne egy olyan kérdésem, hogy a Garbage elején járok, kaszálom a banditákat, rengeteg a loot. Na most... sehogy máshogy nem tudok túladni rajtuk csak ha visszamegyek a trader hez? csak mert az már igencsak messze van:S nincsa a Garbage en egy fegyverkereskedő, vagy ilyesmi? Meg gondolom a game se őrzi a végtelenségig a hullákat, már vagy 300 kilónyi fegyver és egyéb hever a földön... de visszamenni nem akarok oylan sokat:S Nincs valamilyen "teleport", vagy mittudomén? :D Avagy... Garbage en trader :)

én csak pár traderröl tudok az összesen 4 és mindegyik bázison van a stalkerek meg nem vesznek meg töled semmit csak vodkát meg stb de vegyvereket nem,én ugy szoktam játszani hogy kb 2 vegyver van nálam meg a suit meg a medkitek +löszerek.SZoval sztem neked a következő trader a duty bázison lesz

Vissza
Top Alul