Tippek, trükkök

klasszikus cheat az nincs hozzá (vagy az az általad említett 2db ) ha nagyon csítelni akarsz akkor szedj le trainer-t :arrow:

Az lenne a kérdésem ,hogy az Agropromi katonai bázison az őrség váltás időpontjait honnan lehet megszerezni. Mert emlékszem ,hogy az őrök létszámáról volt szó a doksiban. De honnan lehet azokat még megszerezni. PLS help1

Konkrétan szerintem nincsen meg az őrségváltás időpontja, csak az a lényeg, hogy valamikor az éjszaka leple alatt, de mindenképpen 23 óra után menj oda! :wink: Egyébként ha picit lentebb olvasol ebben a topicban, pont ezt tárgyaltuk egy pár sorral lejjebb...

Hello!
Már vagy 5 ször kijáccotam a stalkert és tuom hol van dekóder csak az ajtó zárva van és nem tuom eléri hogy lehet megszerezni ?

guide kordonba van a doki meg a agropromba a strelok rejtek helyén de elöször a guidel beszélj
aszem a quidel a X-16 labor után lehet találkozni

LEnne egy kérdésem mindenkitől!:)
Korábban kipróbáltam alappal, és meg kell hogy mondjam, nem volt rossz, csak volt vele egy gondom, ami elvete a kedvet tőle.:9 Mivel én egy kicsit fosok az ilyen játékoktól( tehát ha hirtelen jön vmi akkor megilyedek elég keményen), ezért szép lassan nyírtam ki(próbáltam) mindenkit. És ha kiléptem a játékból, utána meg visszaléptem akkor hogyhogy újjáélednek a aszörnyek? Mert én legalábbis ezt tapasztaltam...:) Lehet h másnál nem ez volt, de nálam igen. A közelembe kinyírtam mindenkit, kiléptem, pár óra múlva beléptem, és azt veszem észre h egy csom ellenfél van a közelembe. :? Mindig újjáélednek a szörnyek ? Mert én most láttam egy videót a Clear Sky-ról és nem volt rossz az se.:) Kiprbálnám, de előbb az alapot kéne végigtolni, csak hát egy kicsit fosós vagyok...:)

Amúgy olvastam a végigjátszást és a végét nem értettem. Akkor tulajdonképpen mi is történt? Meg mi lett a vége?

A respawn elég általános, úgyhogy nem fogsz tudni mindenkit kiírtani az összes pályán, mert egy idő után újratermelődik az ellen. A játék sztorijáról meg a Wikipédián olvashatsz egy cikket (én írtam, hehe :D ), ha valami nem világos.

pont ettől dinamikus a játék, hogy iparkodni kell kicsit benne..., meg nem is lenne vicces egy idő után a mezőn lövöldözni, ha kiirtod az összes vaddisznót, clear skyban is szerintem meg lesz ez a jó tulajdonság, mehetünk majd henteskedni a mezőre 8)

És ha mondjuk én elmenteném a játékot egy olyan helyen ahol sok emeber volt, akkor amikor loadolnék akkor ott lennének mellettem?

OKés, hát mondjuk megnit felkeltette az érdkelődésemet, csak az az igazság h nincs meg... :?
Tudna vki mondani egy címet ahonnan le tudnám szedni(torrentről)?

Sajnálom de nekem erre nincsen pénzem, ezért gondoltam h letölteném. Zsebpénzt sem kapok, a szüleim meg rühellnék ha játékot kérnék Karácsonyra, vagy vmikorra :? Azt mondják h már elvileg kinőttem a játékokból. :wink:

Ettől függetlenül a fórumszabályzat még tiltja a warezolást. Egyébiránt pedig szerintem elég kevesen vannak itt köztünk olyanok, akik kapnának zsebpénzt apucitól, anyucitól.

Vissza
Top Alul