Tippek, trükkök

Van egy olyan okosság a játékhoz, hogy Data Unpacker. Ezt föltelepíted, és ráereszted a játék .db[szám] kiterjesztésű fájljaira, ami kitömöríti neked ezket. Ezután a sounds mappában kell turkálni, ha minden igaz. Egyébként Ogg Vorbis (.ogg kiterjesztésű) fájlokról van szó.

Gyerekek, az mennyire sanszos, hogy Agroprom Underground-ból fölfele jövet, amikor el kell lopni a katonai bázisról a doksikat, akkor ne vegyenek észre a katonák? Vagy minden esetben lebukok? Egyenlőre még nem szólalt meg a sziréna, kíváncsi vagyok, hogy el tudok-e osonni mellettük... Ha szétlövöm a szirénát, azzal meg lehet akadályozni, hogy újabb katonák spawnoljanak le? Lehet ezzel trükközni? Mert most inkább nem kötöszködnék velük, ha lehet, hanem inkább később, ha van valami jobb fegyóm (lehetőleg hangtompítós), akkor majd visszajövök néhány tockost kiosztani... fogatlan

Hát nem tudom.
Mert én is megprónáltam már így elosonni de bármikor kilőttem azt a katonát aki a toronyban volt ,hogy ne vegyen észre RIADÓÓÓ azt már csak a skúlót osztottam lövés1 És szerintem ha a szirénát szededszét akkoris felfedezik ,hogy valami nem kóser azt szét akarnak szedni.
De régen 1-szer megcsináltam úgy ,hogy néhány kutya rátámadt a 1-ik katonára azt mindenki ment oda. Szépen besétáltam oszt jó napot :!:
:D :D :D :D
Szerintem próba szerencse :D

A legfelső emeletig jutottam, de ott mindig 3 őr grasszál, és bár én is kifogtam egy olyan alkalmat, amikor egy kutya a közelbe tévedt és elkezdték azt lőni, de erről a szintről nem mentek el a katonák, csak az ablakhoz futottak, de mivel a kinti őrség elég hamar kilőtte a kutyát, sajnos mindig időben visszatértek ahhoz, hogy észrevegyenek! :| Pedig az tényleg vérprofi volt, ahogy eljutottam a legfelső emeletre, senki nem vett észre, továbbra is szólt a muzsika a hangszóróból, én meg szépen meglapultam az árnyékok közt! De az utolsó szint kifogott rajtam! :roll:

Kimmuriel":2er8gqn8 mondta:
A legfelső emeletig jutottam, de ott mindig 3 őr grasszál, és bár én is kifogtam egy olyan alkalmat, amikor egy kutya a közelbe tévedt és elkezdték azt lőni, de erről a szintről nem mentek el a katonák, csak az ablakhoz futottak, de mivel a kinti őrség elég hamar kilőtte a kutyát, sajnos mindig időben visszatértek ahhoz, hogy észrevegyenek! :| Pedig az tényleg vérprofi volt, ahogy eljutottam a legfelső emeletre, senki nem vett észre, továbbra is szólt a muzsika a hangszóróból, én meg szépen meglapultam az árnyékok közt! De az utolsó szint kifogott rajtam! :roll:

Mert rosszkor mentél, este 2300 után kell menni akkor már csak a kantinok körül mászkál egy őr meg egy az épület körül egy pedig fel-le mászkál odabenn, . Én mitán bejutottam, simán felszaladtam a 3.ra ott este már nincs senki felmarkoltam a cuccost felmentem a tetőre körbenéztem , mikor elhaladt alattam az őr le a létrán a keleti oldalon szembe neki van agy lyuk a falon azon ki, még egy stash is ven nem messze elméletileg 7,62es skulóval, de én még csak vodkát találtam benne :|

egyébként asszem a pda is írja hogy mikor van örségváltás és mikor vannak kevesebben

Tényleg, ez eszembe se jutott! Este mentem ugyan, de akkor még csak 9 óra volt, tehát épphogy csak naplemente! Huh, köszi a tippet! Na majd megpróbálom megint, lehet hogy újrakezdem attól a játékállástól! :roll:

#Szerk.: Kipróbáltam amit mondtatok, maximális mértékben működik! :D

Lol. Olvasom, hogy X16-ban azt a controllert ki is kell nyírni. Amikor én láttam, ott feküdt ghost mellett... mod se volt, se semmi. Ez miért volt?

Megmondaná nekem vki, pontosan hol, hogy és mikor lehet a Freedomhoz belépni (ha lehet)?

Rookie":2ts20crl mondta:
Megmondaná nekem vki, pontosan hol, hogy és mikor lehet a Freedomhoz belépni (ha lehet)?

Na csinálod a freedoom küldiket(nem a mellék küldetéseket!!) és majd 1 időmúlva csatlakozhatsz.

No és hova lehet még belépni? :D Me eddigi gyanúm szerint csak ide. akkor elég lineáris a dolog nem? még akkor is, ha duty-nek is lehet küldetéseket csinálni (ezzel totál kiirtva a freedombázist :D)

-ja és a másik kérdésem: ahogy nézem, az 5-ös peccsben már csúnyán romlanak a ruhák a lövésektől, anomáliáktól, sőt a fegyver még attól is, ha simán eldobod ....
lehet vhogy javitani ezeket?

-ja és a másik kérdésem: ahogy nézem, az 5-ös peccsben már csúnyán romlanak a ruhák a lövésektől, anomáliáktól, sőt a fegyver még attól is, ha simán eldobod ....
lehet vhogy javitani ezeket?[/quote]

Nekem az OL 2.0 van fent, ott a kereskedőnél javítható. Jó sokba kerül.

eredeti SHoCban sehol. csakha felteszed a repair modot vagy vmelyik komplett modot (Oblivion Lost, Priboi Story)

csá!
az elöb olvastam valami Priboi Story!!! nevü modrol
nem tudja valaki hol lehet letölteni ?????????????????????

nem tud valaki cheat kodokat a stalkerhez?
elöre is köszi a segitéget.
a google amit kidob két darab kodot az már meg van.

Vissza
Top Alul