Tippek, trükkök

Igen a Red Forestben. Nálam egy kódos ajtó zárja el az utat, hogy ki tudjam kapcsolni az agyperzselőt. Ötlet?

A Sterlok fegyverét hol találom meg? Előre is köszönöm!

Hali! Remélem már a végefelé járok, de megint elakadtam. Mindíg megszívom a kitörést, soha nem jutok el sehova mert annyian jönnek mint az oroszok! Aztán kitörés és rotty nekem van ötletetek, vagy be kell futnom valahova mia pi..a? Kérlek segítsetek! Köszi! :?

föld alá ha kitörés van a sok ember elen meg gránátot ajánlok :wink:

Az erőműnek azon a részén jársz, ahová átrak Pripyat-ból és tele van katonákkal meg monolithosokkal és a kitörés előtt visszafele számol egy számláló? Akkor a jobb oldali fal mentén az egyik nyitott ,,ajtón'' (ha jól emlékszem sínek is befutnak oda) be kell menni és ott tudsz tovább menni a szarkofág belsejébe :wink: .

Sziasztok!

Bocs, hogy ide írok...
Tudna valaki patch ügyben segíteni?
Úgy emlékszem, régebben volt egy darab nagy (kb. 600mb) patch a játékhoz, amit most sehol sem találok meg.

A mostani patchek (1.0001-1.0006) kumulatívak?

Vagyis fel kell őket mind tenni egymás után vagy elég a legutolsót?

Bocs, de nincs időm végigbogarászni az összes fórumot, a segítséget megköszönöm.

Kösz!

Hivatalosan nem jött ki 600 megás patch.
Elég az utolsót feltenned.

köszi!

de akkor mi volt az a file amit tavaly lehetett letölteni mindenhonnan? vagy én emlékszek rosszul?

(akkor az 1.006-os int'l patchet tegyem fel (eredeti cd-s játékom van, magyar)

kösz

A pirossal bekarikázott épületben van:
darkvalley_080525.jpg

az a vasajtó ami az alagsorban van a folyosó végén ? azt nem tudom kinyitni, pedig elvileg nálam van borov kulcsa, a másikat meg ugye a bárban adja a koc smáros.

sziasztok. hogy lehet hozzájutni a játékban lévő zenékhez, hangokhoz ? konkrétan az kellene, amit az utolsó pályán a wishgranternél ismételget oroszul.

Vissza
Top Alul