Tippek, trükkök

Rolcibolci":3shey8ax mondta:
Üdv! Köszi a gyors választ. Az az igazság, hogy nincs fülvédőm. Van egy lépcső ahol, ha lemegyek akkor elkezd visszaszámolni egy Óra és utánna 3sec és végem. Hol lehet fülvédőt szerezni?

Leírtam nem figyeltél :?
Vázolom az egészet.
1 wild terrytoryn megmented Kruglovot
2 elkiséred Yantarig
3 Sakharov prof. adja azt a küldit, hogy kruglovval mennyetek ki és vizsgáljátok át a területet. (ha meghal nemgond. de célszerű életben tartani :D )
4 Vasili holtestét kell megtalálni és meghalgatni az utolsó audióját. Aztán lemész az X-16-ba és bódotság :D :D :D

3-hoz egy kis megjegyzés
3/a itt kapod meg a áldot fülvédőt
3/b ha beszélsz sakharovval úgy hogy kruglov nem hal meg akkor kapsz 1 stone flower artefactot. Na a trük, hogy ha kilépsz a beszédből és vissza akkor fojton kapsz 1 stone flower-t amit teljes áron átvesz. Ezt videón láttam szóval ne vedd 50%-ra se.

Egyépként itt egy video azzal a címmel Mirevan szuksége egy stalkernek szerintem egész jó :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=FfN59jkWLQ4

Köszi Igaz! Nem figyeltem. Sikerült Kruglovot elkisérnem a kijáratig. Bementem a bunkiba, de csak egy védő ruhát kaptam meg egy találjam meg a védőruhát feledatot semmi fülvédő. Vagy az később lesz?

Rolcibolci":yf5fjz8t mondta:
Köszi Igaz! Nem figyeltem. Sikerült Kruglovot elkisérnem a kijáratig. Bementem a bunkiba, de csak egy védő ruhát kaptam meg egy találjam meg a védőruhát feledatot semmi fülvédő. Vagy az később lesz?

Nos ha bemész a bunkerba akkor megkapod az ekológus ruhát és aztán adja a küldit, hogy meny kruglovval és nzzétek meg mi a helyzet a terepen. Aztán adja a fülvédőt.

De van 1 mellékküldi is, hogy keresd meg Ghost ruháját. Akkor kapsz majd 1 SSP-99M suitot. De ezt neked kell kiválasztanod a mellékküldik listájáról.

OK! Köszi! Valószínűleg elkapkodtam, mert nekem csak a Ghost-os küldetést ajánlotta fel! Sebaj, ha visszamegyek gondolom megkapom a fülvédőt igaz?

Üdv! Visszamentem a bunkerba, de nem kaptam fülvédőt bármelyik feladatot is vállaltam el! Az egészségügyi egységcsomag lenne az vagy külön írják, hogy fülvédő?

Rolcibolci":lv850vig mondta:
Üdv! Visszamentem a bunkerba, de nem kaptam fülvédőt bármelyik feladatot is vállaltam el! Az egészségügyi egységcsomag lenne az vagy külön írják, hogy fülvédő?
Fülvédőnek csak mi hívjuk, mert az ikonja olyan. Ez egy kisérleti Psy Helmet (pszi támadás elleni védősisak). Nem kell (nem is lehet) felvenni, de ott kell legyen a hátizsákodban.

Rolcibolci":35paoqqu mondta:

Nyet(bocs de sajna nincs orosz billentyűzetem :D :D :D )
Szerintem te fojton a mellékküldiket kutatod át.
Nézd meg a PDA-t, hogy nincse benne 1 olyan küldi, hogy Meet Kruglov to mesaurment site (nem bisztos, hogy így van leírva De valami hasonló)
Na ha azt elvégzed azután kapod a PSY helmetet kézbe.
Az X-16-ban sok a fireball (+20% sugárzás vedelem és ha radioaktív artefactot használsz akkor az nemmegy az egészséged rovására)Ezeket vélszerű felvenni. :D :D :D :D

Hali! Megnéztem és nincs ilyen küldetés a PDA-n! CSak szerezzek ilyen-olyan képződményt+satöbbi.Aztán ott áll ez a Kuznyecov a sarokban azt állandóan csak elköszön nem is tudok vele diskurálni! Szóval valamit kihagytam volna??? :cry:

Kruglovot elkisérted a Wild Territory-ban a lelőtt helikoptertől a Yantar felé vezető átjáróig? Odaadta a flashdrive-ot? Elvitted a barkeepnek?
Ha esetleg lelőtték, Kruglovot, akkor a cuccai közül kell kiemelni a pendrive-ot és elvinni a kocsmárosnak, mert addig nem küld át Yantarba, hogy segíts a profnak...

Üdv Srácok! Szerintem már velem lehet valami baj. Elvittem a flashdrive-ot a kocsmárosnak de nem adott olyan feladatot, hogy segítsek a profnak. Esetleg van előtte egy feladat amit meg kell csinálnom még? Vagy már nem is tudom... :?

Emlékeim szerint nem küld külön oda, csak beszél Yantarról, meg Ghostról. Nézz szét a PDA-dban.

Juteszembe: a másik laborból (X18, Dark Valley) elhoztad már a papirokat? Először azt kell, mert abban van szó az X16 labról.

ahol lelőtted a kontrollert. annak a teremnek a végén, a két oldalon sorakozó "babafürdetők" közül jobb oldalt az utolsónal kicsit lyukas a kád :D

Üdv! Most ott akadtam el ahol kéri az agyperzselőkhöz vezető ajtóknál a kódot. Azt hol tudom megszerezni?

Mármint Red Forestben? Ha igen, akkor rossz helyen jársz. A föld alatti labor bejárata az antennák környékén (az út melletti fal másik oldalán) az egyik vagonból nyílik, ott kell lemenni és kikapcsolni, nincs semmiféle kód :wink: .

Vissza
Top Alul