Tippek, trükkök

Tibi":txjch8pq mondta:
Valószínű, hogy azzal is működik, csak jó sok Moonlight kell hozzá (mint a videón) :) .

Azok "Battery" artefactok, nem Moonlightok. Ennyi battery az egész játékban összesen nincs, főleg, hogy nem csak elektoroms anomália ellen védő battery létezik. Én összesen ha hármat találtam belőle, abból 2 volt jó áram ellen, a másik fajta nem emlékszem, mire jó. Talán savmarás (Chemical Burn) ellen.

ha jól emlékszem a "másik" battery amire te gondolsz, az azthiszem a shell (az obliban javítva van a neve) és csak türelem kérdése, hogy összeszedsz-e annyi battery-t nekem a simában 8 volt, az oblival már 19-nél tartok...

Sziasztok

AZ lenne a kérdésem, hogy a kötelességieknek a bázisán van valahol elrejtve egy nagyon jó ruha...elfelejtettem, hogy hova is rejtették. Tudnátok segíteni? Ha jól emlékszem vagy egy stalker ruha, vagy egy vegyvédelmi :D

EGy tanács amit megosztok mindenkivel aki nem tudná. Ha valkit küldetésben kiakartok nyírni pl freedomból aki lukast őrzi akkor ha oda görgettek egy benzines hordót és bele lőttök hogy füstöljön akkor nem lesznek ellenségek a freedomosok legalábbis nekem nem lettek azok

Ja egy kérdés melyik config fáljban kell még átírni a pénzt mert ahol be kell állítani a tulajdonságokat ott hiába írom át mindig 40 lesz az elején ebben nem tudnátok segíteni hogy melyik az aconfig fálj ahol még átkell írni

A telepítés sem indul :?: :?: :?: :?:
Nem lehet, hogy hibás.
Próbáld meg máshnnan letölteni.

Sziasztok

A játék végén tartok, és úgy akarom befejezni hogy ne meghaljak a lezuhanó vasak között, hanem tovább haladva egy ajtón irtani lehessen még a katonákat. Csak az a gondom hogy valami eszköz kéne hogy átjussak ezen az ajtón, az nekem meg sajnos nincs meg. Kérdésem az lenne, hogy valahogy megoldható-e hogy továbbjussak?

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0B1_nizEqg8&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0B1_nizEqg8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Hát ez így nagyon laza. Sehogy nem jöttem volna rá hogy kell itt továbbmenni. Hálás köszönet érte.

valójában nem így kell tovább menni. ez csak 1 csalás. ha a sztorit követed, és nem rásholod le a játékot, akkor meg kapod a kulcsot hozzá... én ajánlottam volna az újrajátszást, és pda olvasós figyelős játékmódot, de majd látod...

Újra is fogom játszani, de már annyiszor újrakezdtem a rendszer telepítések miatt (elfelejtettem a mentésemet). Csak akkor úgy kéne hogy minden lehetséges feladatot és amit csak lehet megcsinálni.

Üdv. Elakadtam a játékban ott ahol a tudósok megbíztak, hogy kapcsoljam ki a sugárzást a föld alatt. Az a baj, hogy bármit csinálok két lépés után meghalok. Van ötletetek, hogyan kapcsoljam ki? Vagy valami speckós védőruhát szerezzek be, vagy képződményeket? Kérlek segítsetek. Előre is köszi!

Rolcibolci":285piwhv mondta:
Üdv. Elakadtam a játékban ott ahol a tudósok megbíztak, hogy kapcsoljam ki a sugárzást a föld alatt. Az a baj, hogy bármit csinálok két lépés után meghalok. Van ötletetek, hogyan kapcsoljam ki? Vagy valami speckós védőruhát szerezzek be, vagy képződményeket? Kérlek segítsetek. Előre is köszi!

Nos hol halsz meg az előt, hogy le mész az X-16-ba vagy még előtte :?:
Ha ben halsz meg akkor az a baj, hogy lassan a kapcsoltad le az agyperzselőt.
Ha kint akkor nincsen fülvédőd a sugárzása ellen.

Malyd akkor kapsz ha Kruglovval elmentek mérni a sugárzást.

Üdv! Köszi a gyors választ. Az az igazság, hogy nincs fülvédőm. Van egy lépcső ahol, ha lemegyek akkor elkezd visszaszámolni egy Óra és utánna 3sec és végem. Hol lehet fülvédőt szerezni?

Vissza
Top Alul