Tippek, trükkök

kicsit eltérő a témától, de olyan kérdésem lenne, hogy eddig minden pályáról sikerült kiugranom a "lezárt" területre (márahol érdemes, mert cordon, garbage, dark valey-ből nem), de wild territory-ból nem, és neten sem találtam tutorial videót... van valakinek esetleg valami tippje

Na igen, a Dragunovot régebben énis mindig magammal vittem, mert nagyon elegáns és imádtam vele lőni. Csak amikor már nem bírsz tőle sprintelni, s mivel az talán majdnem 8 kiló, megfontolandó a dolog, főleg hogy a gp-37essel majdnem elérjük ugyanazt ha ügyesek vagyunk, de ha mégügyesebbek vagyunk, elég csak a vintart vinni.

the_bunfi":3qfbtc50 mondta:
kicsit eltérő a témától, de olyan kérdésem lenne, hogy eddig minden pályáról sikerült kiugranom a "lezárt" területre (márahol érdemes, mert cordon, garbage, dark valey-ből nem), de wild territory-ból nem, és neten sem találtam tutorial videót... van valakinek esetleg valami tippje

Van. Nem biztos, hogy pontosan emlékszem, de biztos, hogy jártam a terület körül, még a Yantar felé vezető alagút fölött is a vasúti sinek között.

Ahogy bemész a pályára a Bár felöl, egy elnyújtott téglalap szerű területre kerülsz. A túl végén vannak a sniperek, amikor először jársz itt. A téglalap fele táján, jobb oldalon van egy pár rakás betonlap. Azokon fel lehet ugrálni, majd át a kerítésen.
Ami biztos, hogy az ugyanitt lévő, magas vezetésű csöveken keresztül át lehet menni a bejárati fészer fölött, ki a Bár felé és erre azokról a betonrakásokról lehet felmászni. Az is lehet, hogy onnan tudtam vissza gyalogolni a vasút felé. Az biztos, hogy ha leugrasz a földre a "kapu" túloldalán, akkor nem tudsz a bejáraton át vissza menni, mert az a konténer, ami alapból a kapu mellett van, ilyenkor benne van a kapuban...

kösz a tippet, de nálam a betonrakások és a cső nem működik, már egy hete próbálgatom, de nem nagyon találok lyukat, próbáltam a alagút előtt, után, meg a két íves "hangár" tetejétől, meg vasúti vagonokról, a daruról... szal nemtom honnan... de nem jött össze...
ha megkérdezhetem te milyen verzióvál játszol (tört/eredeti...)

Nekem a lakat lelövése lenne a kérdéses...
Visszaolvastam, hogy lelőhető a lakat egyes dobozokról...de én megpróbáltam a nagyobb piros konténernél és nem tudtam lekapni a lakatot. Azoknál tényleg nem lehet lelőni a lakatot?
Az viszont nagyon tetszik, hogy a bútorok zárát szét lehet lőni, nagyon nagy újítás...:))

Csak azokat lehet szétlőni, amiknél kiírja, hogy az ajtó zárva van, amikor megpróbálod kinyitni. A többi csak dekor...

the_bunfi":1j9xxtdy mondta:
kösz a tippet, de nálam a betonrakások és a cső nem működik, már egy hete próbálgatom, de nem nagyon találok lyukat, próbáltam a alagút előtt, után, meg a két íves "hangár" tetejétől, meg vasúti vagonokról, a daruról... szal nemtom honnan... de nem jött össze...
ha megkérdezhetem te milyen verzióvál játszol (tört/eredeti...)

Volt ilyen is, olyan is...

Bemész a területre a bár felől. Elmész a teherautó és személykocsi roncs mellett (előfordulhat, hogy azokról is fel lehet ugrani a csövekre). Jobbra az épület végében van a 2 betonlap rakás. Ezekről átmászol a csövekre, majd a csőhídon végiggyalogolsz, vissza a pálya bejárata fölé. Átmész a "fészer" fölött és a túloldalon leugrasz. Nem tudsz a "bejáraton" visszamenni, mert elzárja az utat a konténer. Az épület túloldalán vagy nincs, vagy átjárható a kerítés. Valahol át lehet menni. Lehet, hogy ott a "fal", de át lehet menni. Arra vigyázz, hogy ha átlped az eredeti "kerítés" vonalát, akér falakon át, akkor újra visszakerülsz az eredeti pályára, kezdheted elölről az egészet.

SaGa":srbat7ob mondta:
Csak azokat lehet szétlőni, amiknél kiírja, hogy az ajtó zárva van, amikor megpróbálod kinyitni. A többi csak dekor...

Ok köszike. :))
Lenne még egy OFF! kérdésem:

A S.T.A.L.K.E.R. gitáros számait honnan lehetne letölteni? Nagyon tetszenek és nem nagyon találtam meg őket! :((

Egész jól haladok a végigjátszással...:))

Már jártam X18-ban, X16-ban és most a fegyverraktáraknál vagyok.

A Szabadságiak nem voltak szimpatikusak, inkább segítettem a Kötelességieknek. Ők sem sokkal jobbak, de legalább tesznek valami jót a világban - pl.: írják a zombikat, szörnyeket. Viszont volt értelme, mert végre van egy G37-em és imádom! :)) Az arénában nagyon megkedveltem azt a fegyvert - csak nem tudom a M203-at felszerelni rá. Elvileg az jó a G37-re, nem?

Nem régen elmentem volna X18-ba, de tele volt patkányokkal és vérszopókkal...így nem nagyon volt kedvem lövöldözni. Sajnálom a lőszert a dögökre. Inkább lemondok arról a néhány ott hagyott artifaktról. Így is van néhány kitartás növelőm...

Holdfény artifaktot hol találok? Eddíg csak egyet találtam és jól jönne az a 103%-os kitartás növelése...:))

Kíváncsiskodtam és megnéztem az "endingeket". Jónéhány van...
Attól félek jelenleg, hogy "Rich" végzetű lesz az enyém, marha sok pénzem van - majdnem 400e rubel - szóval most költekezek mint állat - hátha más lesz...

BLACKACEHUN!

Írtad hogy "Van hozzá egy kis progi amivel ki leheet bontani a .db fájlokat és ott meg lesz majd a sounds mappa, abban keresgélj."

Honann lehet megszerezni azt a programot?

Vissza
Top Alul