Tippek, trükkök

takiHUN pontosan igazad van egyébként aki nem tudná a hl2 az szentpétervár környékén jácódik (és az a vasút állomás ami az elején van az a nyugati lett volna.... de nem az lettt az 1ik fejlesztő lakásához közeli állomás :D )
jha és a kocsik is....... trabant..... stb szal orozs ország-nól merítettek ihletet
(jha és az ep1-ben a korházas pálya előtt ott van a kórház főbejárata ami el van torlaszola és ott a tábla ciril betűkkel )

Ja ja elég kelet-euróbpai hangulat van a HL-ben. Mondjuk nekem legelőször az autóroncsokból lett ismerős a rész. Nézzünk csak körül benne. Nem holmi márkátlan kocsik vannak benne, hanem a Zsigulitól kezdve, a Zil-en, a moszkvicson, a Kamaz-on keresztül a Zaporozsec-ig minden! :D A legutóbbiról jókis emlékeim vannak, nem tom hányan ismerik.

sosem gondoltam hogy ott játszódik. mindig azt hittem hogy csak 1 képzeletbeli agyszülemény és a jól bevált ruszki cuccokkal teledobálták... no meg a trabant miatt inkább német dolgok jutnak eszembe... nah mind1 szal akkor legyen európai.

a története az eléggé durva..... szal akár a valóságban is megeshet (jha és a történet már jóval a half-life 1 előtt elkezdődőtt )

pYura":3ux3421a mondta:
Szentpétervár? :? Engem nem emlékztetett rá :?

There is a theory about City 17 being located at 43 degrees 7 minutes 0 seconds North and 45 degrees 2 minutes 0 seconds East.

Go to Map Quest to see where this is.
The theory behind this is as follows, Valve wrote some things that led to a website with the G-Man's picture. The Source code revealed a bird and Gordon in ASCII text. Well one of the guys over at HL2.net spent some time looking at the password for the secret site: 437N452 and he came to the conclusion that it looked an awfully lot like a latitude/longitude grid reference.... The closest sea to the location in the link above is the Caspian Sea - and the Black Sea, the Black sea is closer to Europe which better matches Valve's information of City 17's location: Eastern Europe. Try St Petersburg. Main street is called Nevsky Prospekt.

inkább folytassuk itt

http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=449

nha akkor tehát ugye a hl2 színhelye az city 17 ami a teória szeint 43 7 északra 45 0 nyugatra található meg (szal a koordinátái) a legközelebbi tenger a koordinátkhoz a caspi tenger és a fekete tenger a fekete tenger az közelebb van az eu-hoz (és jobban illik) a valve infója az hogy city 17 az NY-eu szentpétervár és a főutcát nevesky prospekt-nak nevezik (van 1 pálya a hl2-ben nova prospekt )
(ha esetleg van rá igény akkor a hl-el kapcsolatosan tudok mondani pár érdekességet.

de cask itt http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=449

még 1 pici off: azt tudtátok hogy a hl2 leaked verzióba (ami még a kiadás előtt került ki) bennevolt/van csomo olyan pálya amit végül nem tettek bele? pl az e3-as bemutató is! meg 1 félkész másik játék amit még a hl1 után írtak, de végül nem adták ki :D ezt már nagyrészt a modok visszahozták, de igaz, ennek itt nincs jelentősége, akit érdekel majd ir pm-et.

pl:a légköráttalakító vagy a borealis hajó (ami az ep3-ban lessz )

Azért jött be ide a HL-2 mert a környezet elég hasonlít a Stalkerére. Nem egy (Gs-ből idézem) "Flancos kapitalista fps" egyikse. Főleg nem a STALKER. Azért kiváncsi lennék honnan vettél ilyen pontos infókat :D De télleg kicsit elkalandoztunk. Az is furcsa, hogy végülis a tippek-trükkök ezen a fórumon egy fő társalgási topik lett végülis, ebben van a legtöbb hozzászólás. Főleg hogy már nem tom hány hozzászólás óta nem tippeket- trükköket beszélünk meg. Már tudjuk hogy kell mesterlövészkedni, ki mennyire utálja a lézerpuskát, mi hol található :D
Nekem már csak az az egy dolog nem világos, hogy FT-2000-rest (ha jól emléxem ez volt a neve a gameban) hol lehet találni. Mármint szarkofágon kívül. Tényleg nincs egy darab se?

fn2000-t csak a szarfkofág környékén lehet találni... mivel asszem az a legerősebb masingán a játékban. Modokkal lehet vásárolhatóvá tenni a bártündérnél pl. vagy freeplay modba visszasétálsz a bárba vásárolni az erőműs pályák után.

Ja de szerintem a legjobb a VLA meg a többi ugyan azzal a lőszerrel működő fegyó. :D :D :D :D

Hát ja, mondjuk nekem akkor is a kedvenc fegyóm a Gp-37es, mert ha az nálam van, nem kell mást cipelni. :D

Blackacehun":lqd9w480 mondta:
A GP37 es mellé én be szoktam szerezni egy Dragunov-ot is a precíziós népírtáshoz. kicsit lassú és zajos de 800 méterről fejlövésnél azérrt még pusztul az exo-s is elsőre.
Izé... Hol van 800 m táv a játékban olyan, amit be is látsz? Max úgy 200 lehet a legnagyobb...
Amúgy a Vintartól is fekszik bárki (az exo ráadásul nemis a legjobb cucc), és az csöndes...

dezodor":lqd9w480 mondta:
fn2000-t csak a szarfkofág környékén lehet találni... mivel asszem az a legerősebb masingán a játékban. Modokkal lehet vásárolhatóvá tenni a bártündérnél pl. vagy freeplay modba visszasétálsz a bárba vásárolni az erőműs pályák után.
Esetleg lősz magadnak Pripjatyban. 4 is van, ebből 2 esetleg megszerezhető. kilövöd a fegyverest, majd megnézed, nem ejtette-e le a földre. Talán már az elsőknél si az van, akik a tetőről lődöznek, akkor az már 6.
De nem jó cucc. Lassú.

az fn2000-el az a gond, hogy túl jól kell vele célozni ahoz hogy eredményes legyen, a másik, lassan tölt újra, mégegy: nehéz szerezni inkább szerencse kell hozzá

SaGa":2vjni7up mondta:
Blackacehun":2vjni7up mondta:
A GP37 es mellé én be szoktam szerezni egy Dragunov-ot is a precíziós népírtáshoz. kicsit lassú és zajos de 800 méterről fejlövésnél azérrt még pusztul az exo-s is elsőre.
Izé... Hol van 800 m táv a játékban olyan, amit be is látsz? Max úgy 200 lehet a legnagyobb...
Amúgy a Vintartól is fekszik bárki (az exo ráadásul nemis a legjobb cucc), és az csöndes...

dezodor":2vjni7up mondta:
Esetleg lősz magadnak Pripjatyban. 4 is van, ebből 2 esetleg megszerezhető. kilövöd a fegyverest, majd megnézed, nem ejtette-e le a földre. Talán már az elsőknél si az van, akik a tetőről lődöznek, akkor az már 6.
De nem jó cucc. Lassú.

Azoknál Thunder S14 van.
De én csak az erőműben találtam fn2000-ret.

Vissza
Top Alul