Tippek, trükkök

Udv mindenkinek a folvidekrol elvtarak

nem tugdja e alaki veletlenul hogy a jatekban lehet e hasznalni a talalt gitart vagy raiot? met sikerut tllnom ezekbol egy egy peldany es erdeklne hogy lehete veluk valammit kezdeni (pl irtas kozben radiot hallgatni) :D

sajna nem vágom!
Hogy kell végig menni, hogy az extra pályát megkapjam?

stblack":34x9u0dm mondta:
sajna nem vágom!
Hogy kell végig menni, hogy az extra pályát megkapjam?

Nem mész be a kívánságteljesítőhöz, hanem tovább mész a folyosón. lesz egy villogó lámpa egy "ajtó" fölött. ott be, a létrán föl... Dekódered legyen...

Nem tudja valaki hogy hol lehet szerezni moonlight-ot ami erősíti az erőlétemet mert eddig sehol sem találtam még csak flasht pedig már az összes 5000Ru artifactet megtaláltam, de pont ezt az egyet nem. Ha valaki tudja hol lehet megtalálni írja meg előre is kösz.

A Game Star szerint a 2007 legjobb játékai közül a S.T.A.L.K.E.R. lett a 7#!
37,7% -os értékeléssel a Call of Duty 4 lett a 2007-es Game of the year.
a S.T.A.L.K.E.R., mint említettem 7# helyezést ért el 3,8%-al. (6# lett a World of Warcraft: the burning crusade 4,1%-al és a 8# a gears of war 3,4%-al csak hogy a környezettel is tisztában legyetek...)
Többekközött jó kritériumokkal illetik ,,FPS- korszakalkotója", de rossz pontnak teszik be azt a tényt, hogy sokáig fejlesztették :roll:
Köszönjük a készítõk munkáját és gratulálunk nekik!

Viktor016":3dbmpn0i mondta:
Nem tudja valaki hogy hol lehet szerezni moonlight-ot ami erősíti az erőlétemet mert eddig sehol sem találtam még csak flasht pedig már az összes 5000Ru artifactet megtaláltam, de pont ezt az egyet nem. Ha valaki tudja hol lehet megtalálni írja meg előre is kösz.

A moonlight-ot a Wild Territoryban vagy agroprom földaltti részén találni.
Ez az artefact éjyszaka képződik. Ott amikor bemész a Wild Territoryba majd a torony mellet lesz egy kis át járó ott vannak banditák ot van.

motte":2t4fzyze mondta:
A Game Star szerint a 2007 legjobb játékai közül a S.T.A.L.K.E.R. lett a 7#!

A GS értékelésén jót derültem...
Az 5 legjobb FPS mellé odaírták, hogy láthatóan vesztenek a "csőben előre" stílusú FPS-ek. Erre kijön, hogy a legjobb a COD4. Annál "csövesebb" cucc igen kevés van a világon. Ahányszor újrakezdtem egy-egy területet, minden ellenfél mindig pont akkor és pont ott dugta ki a fejét, mint korábban...
Az első 5-ből 4 ilyen jellegű. Akkor miről beszélnek?

Vagy ha a multi részt vették alapul, akkor ne az FPS-ek, hanem a multik között pontozzák.

Sztem 2 lehetőség van. Vagy ez lesz az egyetlen ilyen játék és "A nem csőben előre" játékként fogják emlegetni :D, vagy divatba jön, és ezentúl minden második fps ilyen lesz.
Ugyanaz, mint a MoHAA. A Wolfeinstein nem aratott akkora sikert még, de kijött a Medal of Honor Allied Assault, attól kezdve minden második fps világháborús volt (CoD, Battlefield, Brothers in Arms, stb stb.) Én spec. utálom azt, ha vki pl azt mondja: "hú a cod mennyivel jobb mint a MoH. Lehet fegyvert felvenni, célozni, ütni"- meg bele lehet székelni a fűbe is meg minden, nade öcsém a Medal volt az első normális ilyen! Anékü kod sincse....
Bárki bármit mond, ha tömegével kezdenek kijönni az ilyen fps-ek (ami max. SCI-fi környezetben történhet meg, mert háborús játékban nem te veszed a fegyvert), a S.T.A.L.K.E.R-t nem lehet utolérni. talán a STALKER 2. :D De az még odébb van.
De visszatérve a témára a CoD2 meg a STALKER egészen más, nem is tudom, hogy tudták egy kategóriába sorolni...

szerintem utol-lehet érni legalábbis a környezetet illetően és úgy hívják hogy half-life2 :wink: (a többiben meg maxximálisan eggyetértek.... de szerintem a stalker fejlesztésénél jött 1 kis ihlet a half-life 2 környezetéből is lásd: gordon benne van a játékban cask halott #B (mindegggy ebböl is lácccik hogy a fejlesztők tosztelik a half-life-ot :D ))

Na igen, a HL-2. Persze igencsak hasonlít a 2 környezet, főleg a kelet-európai romos házak, járművek miatt. Hányszor végigtoltam én azt, te jó ég! :D Nade a HL2 akármennyire úttörő grafikailag, vagy a "rongybaba motor" miatt, nem egy szabad gém. Igen, az én véleményem szerint nem a Stalkert érte utol, mert DR. Freeman előbb volt, mint Strelok, de sok elemet meríthettek ennek a játéknak a készítői a világ egyik legjátszottabb fps-éből. A különbség az, hogy a HL inkább történetorientált régimódi FPS, a STALKER pedig ugyancsak történetorientált, túlélős, fegyvertuningolós, sokfelémehetős, rpg-s fps, ahol akár elárulhatod a legjobb barátodat is, ha arra van kedved (fejbelövöd a fegyójáért mondjuk :P). Szal ja, hasonlítanak, de az utolérésben nem arra gondoltam hogy nem lesz hasonló game aminek pl jobb a grafikája vagy a havoc motorja. Csak arra, h aki jáccott a stalkerrel, annak sztem eszébe fog jutni miközben egy másik járkálós FPS-sel jáccik majd...

viszont az elég viccesen nézett ki amikor a hl2 ep2-ben felfedeztem 1 rakat ciril betűs felíratot... szerintem lol, semmi köze annak a környezetnek az oroszokhoz, szal nem vágtam miért kellett ez. nah mind1.

Dede...A hl2 és társai észak kelet, kelet európában játszódnak ahol a dicső szocializmus fellegvára otthagyta romjait :D Elég csak megnézni a panelházakat (mondjuk az angol feliratok inkább a hülyeségek! route of canal résznél pl ott virít egy táblán hogy ave (sugárút) meg stb pff)
+
Nem csak az oroszok cirillesek :wink:

Vissza
Top Alul