Tippek, trükkök

Kösz!
Bocs hogy ilyen hülye vagyok , de kivittem a játékot és ilyen apróságokat nem tudok pl.: Hogy tudok csatlakozni a frakciókhoz?

freedomhoz lehet csak, de nem éri meg, mert utána a stalkerek, traderek, duty, ecolog ellenseg lesz, megeri? :D

amugy ugy lehet hogy minden kuldetest megcsinalsz nekik, meg az outpostjukon is segitessz nekik, aztan 1x csak felajanlja a majsztro, es ha elfogadod, akkor utana freedomer vagy, viszont akkor necces ep borrel visszajutni a barba, vagy akarhova. viszont a mercek neutralok lesznek neha, es kiakad a jatek ha beszelsz veluk. csudajo

Tehát felejtõs... köszi
Van valami elõnye egyátalán?
:?

A Skinflint nevû trader-t (kereskedõt) hol lehet megtalálni :?:
Tibi kösz a segítséget....

Köszi!
De még sajnos nem fogytam ki a kérdésekbõl...
Nem tudjátok hol találhatnék hangtompítot és olyan nemtudomhogyhívják-ot
amivel gránátot lehet kilõni? (elsõsorban szovjet fegyverekhz pl.: Ak 47)

Nem figyeltél a belinkelt oldalra amikor arról beszéltünk, hogy a fegyókat miként lehet fejleszteni.
Az AK74-esre a GP-25 Kostyer gránátvető tehető. Ezt a gránátvetőt az X-18 ban találni egy szekrényben. Ahol egy nagy lyukat találni a falban és a PDA elkezd csipogni ott van egy terem csupa szekrénnyel. Ott van bent. Ja és van ott egy monolitospáncél. (annyi a külömbség a duty és a monolith páncél közt, hogy a monohlit 40% védelmet ad a karmolás ellen de 60% védelmet ad az elketromosság ellen.)
De a TRS re van a Freedom bázisban 1-2 gránátvető.
De itt egy link, hogy lehet bejutni a raktárba. :D

http://stalker.heroesradio.com/TipsTricks.php

Nekem csak 1 tanácsom van :
- Kajából csak konzervet vigyél magaddal, azt is elég 3-4et, ugyanis az gyógyít a legtöbbet.

nekem is van egy tanácsom
cordon-ban van : hangtompitó a fürészmalomnál vagy mi a jó istennél
garbage-ban van : hangtompito a roncs telepen és egy 9x18 as viper5 az alagutban
aqroprom kutato bázis-ban van : rengeteg kövirág meg medúza de van jópár vérkö meg tanálni moonlight cuccot is
majd máskor leirom a többit is :D

(lehet hogy sokan tudják már de leírom)
- Garbage elején a roncstelepnél van egy szép nagy oszlop, a tetején kb 3 láda, ha kilődözzük őket pereg a földre nagyonsok 9x19 Pb lőszer, ami pont jó játék elején a Viper 5-ösbe és kb kitart agropom végéig, amíg elég AK lőszerünk nem lesz.

Az agropromnál egyébként a tuningolt Viper volt nekem a leghasznosabb. Legelején kilőtem a szirénát, kiszedegettem a 2 toronyört meg átlopiztam az őrjáratozó katonák mögött és már csak akkor vettek észre amikor megszereztem a dokumentumokat (vkire nem figyeltem és leadott EGY lövést :D) Aztán fel a tetőre és ugrás, majd sprint kifelé a kidöntött falrészen. Időközben a tetőről még kiszedhetünk pár katonát, de ha úgy akarunk távozni hogy nem emésszük fel az összes medpackunkat akkor Banzaii és ugorgyunk :D (Ja és a Viperen hangtompító volt)

Nekem Agromromnál Ak/u2 special volt ha jól emlékszem és kapásból kinyirtam vele mindenkit sztem a tuningolt Viper sem rossz csak nem volt hozzá elég lőszerem. Amikor a dokumentumért mentem akkor tuningolt Ak-val mentem és negyon jó volt novice-n és masteren is. (ezt az Ak-t szerintem tudjátok hogy hol lehet találni ézért nem írom le de ha valki nem tudja akkor ha megkérdezi leírom). Ez az ak -t hazsnáltam még az x-18-as labornál is odáig még jó de sztem még Wild Territorynál is beválik, de ott inkább TRS 301 amihez több a lőszer.

bocs hogy bele szólok nem fogy el az összes ha vannak artifectjeid nekem nem fogyott el mert volt 4 húscafatom (+400% healt) és 1 soulom is ezért nehezen fogyott a medkitem ezért inkább párat még el is adtam mert volt kék is.

Ja a soult és a húscafatot sztem tudjátok melyik az azt Garabgenél lhet találni. Ahol van a szmét telep roncs atók stb. ott tovább menetek (egyenesen) és találkoztok pár banditával kinyírjátok őket és utánna ott vannak az artifectek de vigyázzatok mert teli van anomáliával Wirlgil vagy hogy kell írni és Vortex szetrintem ezek vannak.

Előző hsz-t kéretik editálni és nem 3-at küldeni, thx - pYura

Kösz a tanácsokat!
Inventory:
AK 47-es távcsõvel, gránátvetõvel, páncéltörõ tölténnyel
UM2-es (vagy hasonló nevû, de inkább druganov alakja van) sniper páncéltörõ tölténnyel
Esetleg egy nem(!) levágott csövû puska sportvadászaton használt tölténnyel
Desert Eagle (játékban "Big Ben") hangtompítóval
+ kaja, kötszer.
na meg valami 30000 RU-s sugárvédõ "ruci"
:oops:

Nem szeretnék csíternek tûnni én nem használom (hála a tippeknek), de ha kell valakinek feltöltöm a lényege nem örök élet v vmi ilyesmi, hanem a tradereknél (kereskedõknél) pl: Sidorovich, a Professzor stb. bármilyen kellék megvásárolható (természetesen a normál áron nem ingyen)

Vissza
Top Alul