Tippek, trükkök

Ebben mi a probléma? Amúgy négy tulajdonságban jobb, mint a SEVA, ugyanis a sima égést is jobban bírja és ráadásul két kilóval könnyebb is! A SEVA viszont semmilyen tulajdonságot tekintve sem jobb az SPP99-M-nél!

Tudom de ilyen sebzéseket ritkán kap az ember. Ja és csak két helyen találni.
Amikor Shakharovnak kell Ghost ruháját leadni és a reaktornál.
De tudtátok, hogy megfelelő artifactal javítható a páncél. :D

Sakharovnál meg is lehet később venni és az X16-ban is és Army Warhouse terüelten is találtam már stashben. Amúgy 4 valamilyen +30%-os artifact és a megfelelő anomália kell hozzá és megjavul a ruhád és emelkedik az életerőd is.

tanker6000":2szfec03 mondta:
4 battery kell és az elektro anomália
Vagy a másik négy battery és burner anomália, vagy négy pellicle artifact és fruit punch anomália vagy négy spring artifact és a springboard anomália. Nem csak az elektroval működik, én eddig ezt a négy lehetőséget találtam, lehet van több is.

Hát sztem az elején hasznos az a távcsöves Trs. Arra ha mindent rápakol az ember, nagyon hasznos, ha jól célzunk. De a közeli Exo-s ellenfelekre elég nehéz, ott vagy fejest lősz vagy meghalsz. De sztem épp ezért izgalmas.
Annál már csak egy automata mesterlövész jobb (szerintem), ez a vintar BC. 2 hátrányát vettem észre. Az egyik, hogy a tíz lőszert nagyon könnyen és gyorsan kilövi. Ez jó is lehet, mert nem hord nagyon fel. De az tényleg hátrány, hogy a vége felé már minden ember után tölteni kell, ami nagyon veszélyes. Továbbá észre vettem, hogy látványosan lefelé esik a golyó kilövés után (a távcsőben jól látszik). Ezért legalább 2-3at bele kell ereszteni az ellenbe, hogy egy fejbe szórja. Amúgy ballisztikailag tökéletes fegyó. Érdemesnek tartom elmenni érte, mielőtt belépnénk a Dark Valley-ba. Sok helyen olvastam, hogy nagyon nehéznek tartják azt a részt. A megoldás egyszerű. Guardian of Freedom (szabadság őre) Ruha, meg ez a bc. pár lövésből fexik minden. Ilyenkor 180-200 lőszerrel megússzuk a dolgot., de jó erre a Trs is, csak annak gyenge a távcsöve és lehet, hogy több lőszert kell vinnünk (mutánsok ellen kifejezetten pocsék). :D
Mondjuk sztem tök relatív a páncél dolog. A legdurvábbnak én az Exoskeletont tartom, de a Seva néha sokkal hasznosabb az anomália elleni védelem miatt. Én azt szoktam, hogy golyóálló páncélt veszek és kiegészítem anomáliával.

A Vintorezzel (vintar az alapjátékban) félautomatán kell lőni, nem automatán és akkor elég a 10 lövés több emberre is. Néhány óra játék után már kialakul, hogy hova kell vele célozni bizonyos távolságon, erre vannak az osztások az optikában, meg kell őket tanulni használni. Amúgy nekem az a kedvenc fegyverem a játékban, meg az RG-6-os gárnátvető :D Ezzel a két fegyver bármilyen ellen leamortizálható, ha kerüljük a közelharcot.

De van egy másik fegyó ami hasonló képességű mint a Vintorez.Ez a Sniper VLA. Könnyebb jobb a kezelhetősége nagyobb a tára és gyorsabban lő. Cserébe pontatlanabb és kisebbet sebez de ez kompenzálható a lőszer típusának változtatásával. Ja és lehet rá PSO-1-es távcsövettenni.

Igen, sokáig nekem is az volt az alternatíva, de a Vintorez beépített távcsöve sokkal jobban nagyít és a tárkapacitást kivéve jobb fegyver.

Én a Dragunovot is nagyon szeretem, csak sajnos nem hangtompítós és irtó kevés skuló van bele... :| Viszont baromi pontosan lehet lőni vele, mikor Vintorezzal a szálkeresztet már följebb kell pakolni a célzáshoz, ugyanazon a távon a Dragunov röhögve viszi, mintha csak 30 méterre lenne tőled a célpont. Pripyat-ban és Chernobyl NPP-nél Dragunovval szedegettem a Gauss Gun-os snipereket, ott nagyon hasznosnak bizonyult! Nem véletlenül tartogattam a fináléra, kincsként kuporgattam össze hozzá minden egyes skulót! :D

Nem azért mondtam a töltést, mert nekem egy emberre egy egész tár kellene. Csak nekem van egy olyan betegségem, hogy ha megöltem a látott ellensége(ke)t, gyorsan újra töltöm a puskát, arra az esetre, ha netán több lőszer kell valamibe. Na igen, rá kell érezni a dologra, csak furcsa volt, hogy látványosan esik a lőszer. Más fegyvernél csak a lövésnyomból saccolható a golyó röppályája. Egyébként én majdnem mindig csak a scope közepét figyeltem, a jelzéseket nem vettem figyelembe, ígyis remekül lelőttem bármit. Mondjuk ez fegyverfüggő dolog. Tekintve hogy nekem a kedvenc fegyverem a "mezei" Dragunov, én azt mondom nincs is izgalmasabb, idegtépőbb dolog egy másik lövésszel "Ellenség a kapuknál"-t játszani. (én a 2. játéknál már egész sok lőszert találtam hozzá. De azért vegyük figyelembe, hogy a Dragunov egy nagybetűs MESTERLÖVÉSZ PUSKA :D)
Amúgy én a gránátvetővel nagyon nem vagyok jóban. Inkább használok mellékfegyverként integráltat. De ha az arany középutat keressük fegyverek terén, egy GP-37essel akármit leirthatunk, az FT-200-asról nem is beszélve. Ez utóbbival csak annyi a baj, hogy nehéz találni.

De a legjobb sniper a gauss.Mindeggyik másik puskánál jobb.Erősebb, pontosabb, nehezebb(sajna :cry: ). A második negatívum, hogy fél év míg újra lőhetek.

A Dragunov nem mesterlövészpuska, maximum a játékban van ilyen szerepköre :)

Hú, én a Gauss-t baromira nem csípem, nem is értem mit vagytok úgy oda érte... Attól még nem lesz jó fegyó, hogy 100%-os az általa okozott damage... Szerintem egy nagydarab, bazinehéz tohonya szarság, még célozni se lehet vele normálisan, meg a nafta is kevés bele. Az NPC-k egyszer nem bírtak vele eltalálni még úgy se, hogy egy helyben álltam. Ráadásul olyan lassan jön feléd a "lövedék", hogy közben még egy kávét is megihatsz és lazán arrébbsétálhatsz, mire célba talál. Tisztára mint az RPG. Ott is lő rám a nyomorult Monolith kultista, én meg szépen, lazán, kényelmesen továbbállok... :roll:
Pfff, az is mekkora LOL volt, mikor az egyik multiplayer parti alkalmával az egyik okos mókus kb. 5-ször, 6-szor rámlőtt Gaussal úgy 10 méterről, és egyszer sem talált el, én meg kispisztollyal bevittem neki a hajcsatot. fogatlan Noob... Pedig én aztán nem vagyok egy hű de pro player, de ezen majd megszakadtam a röhögéstől!

Hogy érted, hogy a Dragunov nem mesterlövész puska? Mért, akkor mi? lol2

Hát nem tudom. Ha a STALKER játékban a Dragunov nem mesterlövész puskának számít akkor mi az? Nem azért, de hasonló funkciójú puska (lassú lövésgyorsaság, jó zoom, stb) egyedül a Gauss. Szerintem. A Gauss Gun jó fegyvernek számít, erős meg minden, én speciel nem használtam mert Kimmuhoz hasonlóan nem szeretem, én ráadásul használni se tudom. Előbb adok Dragunovval fejest 5 méterről mint egy Gauss Gunnal közv.közelből. Erre a fegyverre azért is haragszom, mert kísértetiesen hasonlít egy Rail Gun nevű hírhedt fegyverre a Quake sorozatból. Nehéz vele lőni, de ha megtanulunk eltalálni valamit, szinte legyőzhetetlenek leszünk. Ez lehet a célja ennek is.
Azért szerintem tudom mi a Dragunov, lőttem is már vele párszor.
Én egyébként nagyon hiányolom a játék elejéről a "mezei" puskákat. Pl. Egy natúr vadászpuska távcsővel-anélkül meg ilyenek. Amúgy a vágott sörétest utálom, már elég régi vicc. Szivesebben láttam volna a helyében egy sima lapát sörétest vagy Bock-ot.

Vissza
Top Alul