Tippek, trükkök

Sziasztok! Az a parám, hogy az x 18as laborban a tűzlövő szellem megölése után bejön a patkányos átvezető, és a végén mindig lefagy a játék - fehér marad a képernyő...
vistám van, az 1.0005ös patchet használom...
jó lenne valami ötlet megoldani...
előre is köszi

mod egyáltalán nincsen, de ha a patch (egyetlenegy helyen olvastam a neten hasonló problémáról, ott azt írták, a 4es patchhel nem volt ilyen gond) a probléma, az ciki, mert a cd egy kedves csoporttársamnál van és nem igazán akaródzik neki visszaadni, a játék jó fél éve van fent a gépemen, és most kezdtem el nyomni, ugye no cd-vel az ismertetett okokból, és hát downgradeelni nem lehet...
a csuda vinné el

Ja tuti a térkép. Csak egyik patchtól nem indúlt el a játék és tehetem fel újra. :cry:

oksa próbálom. Valamiért a felrakással is gondok adótak ( carck, key ), pedig először simán fel tudtam tenni, most valahogy hibát ír ki. Letöltöm máshonnan, hátha...
Köszi ismételten a segítséget :D

Vagy talán rosszúl emlékszem, hogyan is kell feltenni?
:cry:
Key kell?
Crack-et átteszem, de nem klappol.
Mindenféle módon próbáltam már ... lol2 , de mégsem :cry:

Ja, az nem árt ha megveszed... továbbiakban a warez kérdéseket ne ezen a fórumon tedd fel. :arrow:

Hello Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Illetve kettő :D
Az egyik: Már kétszer végigtoltam már a stalkert 1.001-el. A következő végigjátszást kaptam: Marked One megtalálja a teljesítőt, kíván nagy pénzesőt, aztán a kavics félre érti a dolgot és összekeveri a pénzt a betonnal.
A kérdésem a következő: Pontosan mitől is függ, hogy melyik végigjátszást kapom a végén? Már a második eset és ugyanaz a videó. Függ attól hogy freedomhoz vagy duty-hoz állok? (eddig mindig freedom volt)

A másik dolog: Gondoltam megpróbálom a duty mellett is a dolgokat, nagyon jövedelmező egy egész tábort kiirtani. A bár területén mindenki nagyon segítőkész, be is jelölik a térképen a Kötelességi területet. De hogy lehet bemenni vagy mikor engednek be?

A befejezés nem az, hogy odamész a WishGranterhez. Az egy rossz befejezés, aminek pontos mikéntje (5 féle van) attól függ, hogyan játszottál. Te a pénzgyüjtést választottad, azért kaptad ezt. Amúgy ha tényleg a végére akarsz jutni, ne a WishGranterhez menj, hanem figyelmesen csináld végig a főszál küldetéseit, akkor lesz még két pályád.Egy még bent a szarkofágban, egy meg a reaktorblokk túloldalán.

Belépni csak a Freedom frakcióba tudsz, a Duty-ba nem. Bejutni hozzájuk meg akkor. ha a főszál küldetéseit rendesen megcsinálod. Egy ponton szól a csapos, hogy várnak a Duty HQ-n...

A főszál küldetései azok, amiknek nincs lejárati ideje...

Helo.
Hát mitmondjak elég nehéz volt a fórumot megtalálni de sikerült :D :D .

Azt az ajtót tényleg kilehet nyitni a decoder nélkül is.A sarok vashoz bekell egy jó hosszú fegvert dobni(pl:gauss,aknavető vagy TRS).

De most nekem kéne egy kis segítség.Fel raktam az 1.4-es patchot de nincs meg poker már a Dark Vallyben jelzi(hála az istennek)de a pda nem jelöli a contasban(pedig a öszes embert hatósugarában jelezni kéne minden .)De poker nincs meg.

HELP :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És hogy léphetek be a Freedomba? Meg kell csinálni a mellékküldetéseket (a Duty tábor likvidálásával elkezdve)? Vagy azt az adathordozót, amit Kluglovtól kapunk, ne a pultosnak, hanem Lukash-nak adjam?

Segítesz nekik kitakarítani a tanyáról a dutysokat, elvállalod nála a merc bázis kitakarítását (egy mesterlövész puskává alakított fegyvert kell elhozni) és Lukash felajánlja a belépést.

A legjobb (szerintem) úgy indítani, hogy beszélsz a duty-s csapattal. Vagy elvállalod a mesterlövész kilövését vagy nem (jobb ha nem,mert eetleg nélküled is betámadják a raktárakat), a te dolgod, de a fal robbantásos támadást semmiképp ne vállald be. Elmész oldalt a főkapuhoz, szólsz az őröknek, hogy dutysokat láttál, felmész Lukashhoz, de neki NEM mondod el, a dutys információt. Előbb megcsinálod a mellék küldetéseit. Ha nem így teszel, esetleg meghal a támadásnál és veszett a lehetőség. Később szólsz neki, hogy láttál egy csapatot. Akkor Max(?) segítségével ledaráljátok a duty csapatot. Erről a Bar béli duty-sok nem szereznek tudomást. ha mindenkit kilőtök...

Dehogynem! Cuccok megszerzése mindig elég hosszú téma szokott lenni. Pl:
Nektek sikerült már elszedni más kariktól fegyókat úgy, mint az Obokant a bárból?

Vissza
Top Alul