Tippek, trükkök

Megvan a jutalom a póker küldihez.
Tunder S14 a jutalom.Egyépkén nem ez a fontos.Hanem Sniper VLA.Az abban kulönbözik a sima VLA-tól,hogy lehet rá távcsövet tenni.

Egy épként KÖSZ mindenki :D :D

Kimmuriel":2a3fddth mondta:
Az igaz, hogyha belemész az elektromos anomáliába az öveden legalább 4 db Battery ( elekrtomos csapás elleni +30%os ) artifacttal, akkor megjavítja a ruhádat és feltölti az életed?!

Én úgy látom igaz. :|
Levitték az életem és benne(pontosan benne)álltam és felgyógyultam.
De nem tudom,hogy a páncélt is javítja-e.

God hunting STALKER.

Sziasztok!

Az oldal "fegyverek" címszava alatt szereplő modellek közül jópárat nem láttam a játékban, pedig már kétszer is végigjátszottam a S.T.A.L.K.E.R.-t.

pl. először is az LR-300ML gépkarabély, amit nem láttam, de így vagyok a "Kosztyor" gránátvetővel is, mi több az FN2000 Belga csodát sem találtam, de a GP37-es germán rohamkarabélyhoz például meg a TRS-301-es rohamkarabély integrálható gránátvetője nem klappol (az integrálható gránátvető M203-as kódjelű), pedig az M203 leírásában integritást adnak a GP37-eshez, de gyakorlatilag nem működik.

Amúgy XM134-es neházgépágyúval találkozott műr valaki a játékban?

Reakciók a témára?

Az XM134 kivételével az összes benne van amit felsoroltál.

De végülis mindegy, a lényeg, hogy a Patch-eket felraktam, és majd elvileg megszűnik 1-2 bug, de a régi mentéseknek kapec :-(

direkt vették ki hogy ne lehessen a gp-re gránátvetőt rakni, mert így is túl erős a cucc... afféle erőviszony-kompenzáció, de 1 kis editálással vissza lehet klappoltatni rá.

Cheat :?: :?: :?: :?:
Az teljesen elvenné a játék ízét.

Én cheat ellenes vagyok. :D :D :D
És büszke vagyok rá.

na jó, igen-igen, de ha mondjuk nem normál játékmenetet akarok, feladatokkal, csak úgy vadászgatni..... :-))))) ..........akkor játszak Alien vs Predatorral mi.... :-))))))))

Míg nem voltak felrakva PATCH-ek, addig minden jó volt...ma játék közben se szó se beszéd bezáródott a STALKER-alkalmazás, és egy hibaüzenet jött:

XRay Engine:
A crash has been detected by BugTrap
This is XRax Engine Crash reporting client. To help to development process, please, Submint bug or save report and email it manualy ( button moore) Many thanks in a advence, and sorry for the inconvenience!

XRay gép\motor (?)

Egy összeroppanást észlelt a BugTrap
Ez XRay motornak az összeroppanást jelentő beépülője (jelentésküldő)
a fejlesztést segítéséhez feldolgozni segít, kérlek, küld el vagy mentsd el a jelentést és küld el később. Köszönet a segítségedért és bocs a kellemetlenségekért.

SZERINTETEK MITŐL VAN EZ? Amíg nem tettem fel a patch-eket, addig nem volt ilyen jellegű hibám :-(((((((

Mit lehet tenni?[/list][/list][/quote][/code]

Az lehet amúgy, hogy valamelyik Patc-el beépítésre került egy modul, ami, ha bug-ot észlel, automatikusa, azonnal kivágja a játék biztosítékait, és kéri, hogy küld el a fejlesztőknek nyomban?

az is lehet hogy nem jó patch-et raktál fel (pl amerikait nem olyat ami mindeggyikre jóóó) tedd újra a játékot és töltsd le az összes patch-et újra
(lehetőleg azt aminek a végén WW van )

vagy bemásolod a (ha van) log file végét, hátha okosabbak leszünk.

pl.:
Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\logs\*.log

Köszönöm szépen a tanácsokat!

Azt hiszem, újrahúzom a játékot!

Amúgy vicc, de a http://www.stalker-game.com/ -on is úgy hozza a patch-eket, hogy linkel egy másik lapra, s onnan meg össze-vissza kitt-katt-link....a végén meg fenetudja hány patc-verzió, nagyon változó terjedelmekkel...

nem tudtok valami olyan címet, ahol tényleg faszán ott van minden PATCH, egy kupacban?

Vissza
Top Alul