Tippek, trükkök

de semmi értelme... beírhatnék énis vlami istenkódot cordonnál aztán végigvinném az egészet kb 1 nap alatt és röhögnék h könnyű volt....

egy nagy büdös frászt! igy semmi értelme se lenne... az a lényeg hogy az ember megértse és átérezze a körülményeket!

Ez az oldal ELKÉPESZTŐ :D :D :D .
Rengeteg segítséget add.

De egy kérdést is felvet.
Azt olvastam,hogy a varjakat le lehet lőni.
Ez igaz :? :? :?

Meg kéne nézni mert kaja hiányom van.

HELP

Az igaz, hogyha belemész az elektromos anomáliába az öveden legalább 4 db Battery ( elekrtomos csapás elleni +30%os ) artifacttal, akkor megjavítja a ruhádat és feltölti az életed?!

A varjakat az alap játékban nem lehet lelőni, de például a Freeplay-ben át van írva, hogy le lehessen lőni és le is esnek :) . Bár nekem egyszer mod nélkül is lezuhant egy, de hogy hogy azt nem értem <:D> .

Atyám lol2 lol2 .
kösz a tippet :D

De van egy másik kérdésem.
Egy poker nevű banditát kéne kinyírnom. (a küldit a generális adta)
de agropromba nem találtam meg. Az egyik angol oldalon azt olvastam, hogy az X-18-asban van. De ott se volt. Hogy oldjam meg??? Mert kéne az a puska, amit a küldiért adnak. :D

szal akkor te még nem az 1.0004-el tolod? mert abban már javították... amúgy darkvalleyben van a bandita bázison, fekete ruhában

nem, nightwatch, nem borov-ról beszélek. az 1 másik fekete ruhás arc. poker is olyan ruhában van, de a játék csak akkor spawnolja be ha felveszed a küldetést...

Vissza
Top Alul