Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni. Most jutottam el az erőmű belsejébe. A fő gond az hogy út közben ellőttem a lőszerem nagy részét és first aid kit-em sincs olyan sok.
Ami igazán nehézé teszi ezt a szintet számomra, az a sugárzás, mert percenként kell adagolni magamba a gyógyszereket, és ez harc közben igen kellemetlen tud lennie. Ez ellen mit tudnék tenni?
A másik meg a lőszer hiány, sajnos kicsit elszámoltam magam és ahogy már írtam ellövöldöztem idefelé menet, nem gondoltam hogy nem lesz időm gyüjtögetni, de hát ilyen golyózáporban inkább futottam. Szóval valami tipp vagy ötlet?
A legmesszebb ameddig eljutottam az a hosszú szoba ami tele van dobozokkal meg monolithosokkal, ott halok meg mindig. Ja mellesleg ahányszor újra beöltöm a játékot olyan helyekröl is jönnek az ellenfelek ahonnan már kiírtottam öket, szóval sok a baj...
Tudom hogy nem szép dolog, nem nem tudd valaki cheat kódokat hozzá? Én csak trainert találtam hozzá, de attól mindig kifagy a játék. Nincs sok kedvem újra kezdeni az egész játékot
Előre is köszönöm!