Tippek, trükkök

Sziasztok!

Lehet hogy túl korán mentem át a garbage szintre, mert legalábbis nekem kicsit túlzottan is nehéznek tünik hogy bármikor előugorhat 4-5 bandit gépfegyverekkel, én nekem meg csak az a sima kabátom van ami a játék legelején is van, szóval nem bírom sokáig.

Valamit kifelejtettem és már kellene hogy legyen jobban védő ruhám?

Most a garbage elején tartok, segitettem megtisztitani a roncstelepet, meg a nagy csarnokot.

Egyébként nem igen értem a tárgyak előnyét, ezért egyet sem raktam az övembe, talán ez a baj? :|

Előre is köszönöm!

brett89.elsösorban szedd le a magyaritást a játékhoz pl a magyaritasok.hu-rol.és akkor érteni fogod az artifactok funkcioját.
másrészt már a cordonnál tudsz szerezni fasza suitot.ime egy link hogyan;)

http://youtube.com/watch?v=PrjkucH1-pk

enjoy:)

ezt a stalker suitot a háztetőn, plusz van egy artifact a nevét nemtudom de a másik házban leugrasz a pincében széttöröd a hordokat,ládákat, és bennelesz az egyikben ami 2-szeresére növeli a health-et.
Így simán leírtod cordonnál a katonákat a hídnál, elveszed az ak-kat lőszert és máris könnyű a garbage ....:)

én azt az artifactot mindig eladom,h aztán fmj skulora költsem a kesst:Dén igy tudom jobban gyakni garbage-nál a gonosz rosszarcu ellent:D

Akkor gondolom Yantarban és Army Warehouseban :D . Nincs minden artifact minden pályán. Van olyan, amivel még csak képen találkoztam, egyszerűen nem sikerült találni belőle egy darabot se <:D> .

ELEM-et még én sem találtam, az mit tud?

Ja meg írom ide is: hol vannak a save-k, mert formáznom kell a nyomoronc vinyómat és ki kell írnom a mentéseket és nem találom :cry:

Sziasztok!
Elem az army warehouse pályán található a bloodsuckerek falujában álló torony tetejében! és a behatások ellen véd! impact 30%, tévedtem elektromos sokk ellen véd , gondolhattam volna a nevéből. összekevertem egy másikkal :lol:

Ash":ll1mw8x4 mondta:
ELEM-et még én sem találtam, az mit tud?

Ja meg írom ide is: hol vannak a save-k, mert formáznom kell a nyomoronc vinyómat és ki kell írnom a mentéseket és nem találom :cry:

C:\Documents and Settings:\All Users\Dokumentumok\Stalker SHOC\Savedgames

Tibi":hfi9eplp mondta:
Akkor gondolom Yantarban és Army Warehouseban :D . Nincs minden artifact minden pályán. Van olyan, amivel még csak képen találkoztam, egyszerűen nem sikerült találni belőle egy darabot se <:D> .

melyik az az artifact tibi?

Ez:

artifact_01.jpg

Tibi":3hlxvl0j mondta:

Tibi, ez a hártya, nem az elem (magyarított nevén) és elektromos anomáliától véd (-30%). Én X18ban találtam de nem használom mert minek, úgyis ki tudom őket kerülni, meg ha át kell mennem rajtuk akkor csavarral kisütöm őket, az tuti módszer thx to egyik fórumtársamnak :wink:

Nekem amúgy a legjobb artifact mix egy monnlight + egy közepes változata (nemtomhogyhívják) + egy flesh + a durvább változata (+600health) + egy -30% sugárzárcsökkentő ha olyan helyen vagyok, ha nem akkor meg a mama kedvence vagy miatököm, ami úgy néz ki mint egy DNS és +5% bulletproof-ot tud negatív hatás nélkül.

Vissza
Top Alul