Tippek, trükkök

Trottyli":1e12wove mondta:
Közelről shotgun,vagy ennek vmi verziója....de létezik egy mod amit ha felteszel a blodsuckerek láthatóvá válnak :roll:Nomeg a gránát sem egy rossz fegyver pl. zombik ellen:)Az agyperzselő felé mikor mentem van egy rész ahol monolithos+sima zombik kedves kis csapata jön felém,na ott különösen hálás a gránát :D :D :D

Kösz Trottyli, a shotgunos témát kipróbálom, gránáttal meg még gyaknom kell mert valahogy még nem fekszik nekem, másképp kell vele célozni mint általában az FPSeknél és fura még de majd megszokom, zombiknál valóban ésszerű megoldásnak látszik, mivel lassú jószágok. :D Ja, támadó és védekező gránát között van vmi érdembeli különbség?

Shotival amúgy snorkoknál próbálkoztam de mindig elugrálnak a kis genyók úgyhogy jobbnak láttam AKt használni ellenük vagy 301est.

SaGa, miaza csavar? :D Vagy sima csavarra gondolsz? És azt hol lehet találni? Vagy csak peccses moddos verziókba van :?:

Na ez nekem új. ááá Este kipróbálom. Egyébként direkt anomáliacsekkolásra van kitalálva?

Ash":2eyc83ou mondta:
Na ez nekem új. ááá Este kipróbálom. Egyébként direkt anomáliacsekkolásra van kitalálva?

Igen. Ha jól emlékszem el is mondja a rádióban a hang, amikor elmész Szidorovics tanyájától észak felé és egy röfit felkap egy anomália.

Egyébként ez a Sztalker c. regény egyik alapmotívuma, csak ott nagy anyacsavarokat dobál a sztalker, amikbe hosszú gézszalagokat fűzött, hogy látható legyen, hova esett. A másik a Kívánságteljesítő, csak ott ez egy szoba...

Mint motívumot vágom a témát, van csavaros háttérképem is, csak nem tudtam h a játékban is lehet :P Durva az avatarod jvc888 ááá Honnan van?

Nightwatch":1h64j67k mondta:
és ezt a csavart lehet másra hsználni vagy csak ilyen artifact-felderítésre? van valami más célja?

Sajnos nincs. Pedig figyelemelterelőnek is jó lenne, de hiába vágom hozzá valakihez, nem reagál, meg a hantjára se figyel föl senki. Ekkora ziccert kihagyni...

Nos igen, bármennyire is életszerűnek volt kikiáltva az A-life, sajnos jónéhány banális dolgot nem programoztak bele. A legjobban a lopakodást, meglepetés szerű támadást hiányolom, megoldhatták volna olyasmi módon ezt a témát mint a Hitmanben vagy pl. az Oblivionban. :?
Talán majd a Clear Sky ezt is tudni fogja.

Megjártam X16ot! :D Találtam narancssárga ökológus ruhát, és még fent egy speckó ápgrédelt gyógyruhát egy hullánál (nem Ghostnál), nem nagy szám de el lehet adni. Bloodsuckerrel nem találkoztam szerencsére :D Yantarban megkaptam a zöld ruhát is Ghost cuccáért cserébe, de nekem nem jön be :? Eladjam? Vagy kelleni fog?

A bárban megpróbáltam leadni a rohamobokant, de csak golyót kaptam érte, úgyhogy inkább visszatöltöttem... Amúgy a dutysok táborában is emlegetnek valami fegyvert amit keresnek, ez ugyanaz lenne? És mi van ha nekik adom le? Valaki hozzám vághatna már egy snipert... :cry: :D

A lopakodás működik...
Felrakod a darker nights modot, és a hozzá való, kiegészítő ltx-et, ami szabályozza az egyes karakterek látás és hallás érzékenységét, és máris lehet osonkodva kommandózni az éjszakában.
én pl egy ideig nem értettem, mitől vesznek észre az előttem sétáló banditák, a vak sötétben, miután megtámadta őket egy kutyafalka.

Az oblivionlost fórumán tárgyaltuk meg Mr Clorox-szal (ő az említett mod és kiegészítő gazdája), hogy azért, mert a falka támdása miatt a banditák "jobban figyelnek" és meghallják az éjjellátó zümmögését. És tényleg. Ha nem használom, csak a banditák fejlámpáinak fényére hagyatkozva követem őket, szépen egyenként le lehet vadászni a játék elején
megtalálható hangtompítós pisztollyal. Az egyes hangtompítós cuccok figyelemfelkeltő képesége is eltér. Az utólag feltekert hangompítós fegyverek hangja messzebbről hallható, mint az egybeszerelteké. Pl..

A zöld ruhát, amit a tudóstól kaptál, ne add el, az egyik legjobb ruha (SEVA suit).
A gyógyító ruhát a hullától, szintén ne, azt majd a Freedom főnök keresi.
A duty táborban a hatlövetű gránátvetőt (Bulldog) emlegetik. Az a Military Warehouse területén lévő faluban lesz egy pincében. 3-5 bloodsucker őrzi.
Ezeket is ki kell irtani. A malom romjánál van 1 vagy 2, ezeket ugyanaz adja feladatnak, aki a családi puskát akarta, a bárban, a többit meg a freedom egyik főnöke vadásztatja le (asszem a fegyvermester és egy Crystal artefact a ére, ami nagyon hasznos).

Azért jó lenne ha alapból működne a lopakodás meg még pár hasonlóan fontos dolog (fegyverjavítás) nem pedig modokkal kéne foltozgatni. Ezért mondtam hogy majd talán a Clear Sky.

A dutysoknál a bulldogon kívűl is van fegyverkeresős missön, mert azt már felvettem és láttam hogy van még az egyszerűbb feladatok között, asszem talán a dutys kereskedőtől lehet felvenni.

A zöld ruha amit a tudósoktól kaptam nem a SEVA (szerintem elírtad), mert azt már régen hordom, amúgy sztem is az a legjobb, hangyányit gyengépp mint a tudós szerkó de sokkal jobban néz ki. A chrystal mit ad? Amúgy szedtem már össze olyan artifactokat amiknek csak jó tulajdonsága van de az mind hasztalan, mert vagy vegyi égést tápol vagy valami hasonló tulajdonságot ami csak anomáliáknál jön jól, de azokat kikerülön aszt kész. Olyan mért nincs pl hogy rupture +30 vagy golyóálló mellény +30? :roll:

a legjobb ruhát a dutysoktól kapod ha felveszed bar-ban a főnöküktől azt a küldit maiben a bulldogot kell megszerezni...
asszem azért kapsz egy elég hasonlo ruhát a seva-hoz csak ez dutys ugyanugy bírja a radioaktivitást, de sokkal erősebb golyok ellen mint a sima seva csak ez jobb ( és jobban is néz ki :D )

Ash":2drkz79f mondta:
Mint motívumot vágom a témát, van csavaros háttérképem is, csak nem tudtam h a játékban is lehet :P Durva az avatarod jvc888 ááá Honnan van?
ez egy Jethro Tull lemezborító
sz...tem is tök jó.

Kiaza Jethro Tull? lol2 Júúúj, tegnap körbenéztem a frídom bázison (sokkal jobb arcok mint a dutysok) de nem találtam a fegyverraktárt, felhomályosítana valaki, hogy hol van az helyileg? Ja meg a bázison egy érdekes dologra lettem figyelmes, csináltam valamit és megjelent egy kis lila ikon az egyik ház sarkánál amin nem 3 pötty volt hanem egy aktatáska! Viszont nem volt ott semmi pedig a padlást is megnéztem. Ti találkoztatok már ilyennel?

A fegyverraktár a freedom bázis főépületében, földszint a bejárattól jobbra, de hogy a folyosón posztoló őrtől be tudsz-e menni, az kérdéses (rég játszottam az az eredetivel, már nem emlékszem). Ha csak az rg6-os kell azt találsz a faluban is. Az aktatáska érdekes, küldj egy save-et, ha nem gond.

Ash":13ywatj7 mondta:
Kiaza Jethro Tull? lol2 Júúúj, tegnap körbenéztem a frídom bázison (sokkal jobb arcok mint a dutysok) de nem találtam a fegyverraktárt, felhomályosítana valaki, hogy hol van az helyileg? Ja meg a bázison egy érdekes dologra lettem figyelmes, csináltam valamit és megjelent egy kis lila ikon az egyik ház sarkánál amin nem 3 pötty volt hanem egy aktatáska! Viszont nem volt ott semmi pedig a padlást is megnéztem. Ti találkoztatok már ilyennel?
Jethro Tull egy brit író volt (van) aki írt egy könyvet a lovak tenyésztéséről és finanszirozálásáról.Bizonyos Ian Andersonnak megtetszett azn író neve
és az akkor alakult jazzrock eggyüttesének ezt a nevet adta.Az eggyüttes benne van a világ 10 legnépszerübb bandájában ,csodálkozom hogy nem ismered.3-szor jártak nálunk is,köztük a 2. szigetfesztivál fő attrakciója volt.
Az egyik számuk címe :Budapest
Mert itt ismerkedett meg egy magyar lánnyal aki a menyasszonya lett.
Hogy utána lett-e házasság azt nem tudom:de én se tudhatok mindent.
Töltsd le a lemezeit,ez a tanácsom
Vagy nézz szét a youtube-n.

OFF: Kösz a felvilágosítást jvc888, tök ciki de nem ismerem őket :oops: , pedig elég széles skálán mozog a zenei érdeklődésem. Igyekszem pótolni a hiányosságot, kiváncsi vagyok rá :!:

kailniris":34pt73xw mondta:
A fegyverraktár a freedom bázis főépületében, földszint a bejárattól jobbra, de hogy a folyosón posztoló őrtől be tudsz-e menni, az kérdéses (rég játszottam az az eredetivel, már nem emlékszem). Ha csak az rg6-os kell azt találsz a faluban is. Az aktatáska érdekes, küldj egy save-et, ha nem gond.

Sajnos savet nem tudok adni mert nem mentettem, de azután volt ez az eset a sztoriban, mikor ki kellett lőni a zsoldosokat akik támadják a bázist (miután wolf lelép), hogy megvédjem a fiatal stalkereket. A missön után még tébláboltam a táborban és láttam hogy mindenki fegyverrel áll lesben, mondom mi van megkérdem a bosszt, nem mondott semmit. Utána meg asszem felvettem az egyik kancsótól a banditaruhamegkeresős küldit, csak nem fogadta el mert már korábban elszedtem és nem érzékelte hogy nálam van. Utána meg mondom megnézem a stackeket és ekkor lettem figyelmes arra a markra. Utána meghaltam kicsivel arrébb (leestem a vasuti hídról :D ) és mire visszatöltöttem és visszamentem már nem volt ott.

Vissza
Top Alul