Tippek, trükkök

Ash!

A storming obokant el ne dobd! Azt keresi a Bárban egy faszi (a dutyer weapon küldetés).

Amúgy a Garbage vasúti alagútjának végében (sok anomáliát kell kerülgetni odáig, meg nem árt egy jó sugárvédő cucc sem) van egy átalakított Skorpió. Ez a 8x18-as lőszert köpi, amiből rengeteg van.

Egy Vintart találhatsz a Military Warehouse pályán az egyik barakkban (a raktárbázis főbejáratán bemész, át a hídon, majd rögtön balra. Az egyik barakkban lesz egy ablak alatt). Ezt érdemes végig megtartani.

A gyorstüzelő AK-ra tegyél távcsövet (a Wild Terrytory sniperei ejtenek el).

Szpászibá SaGa, a Skorpióról meg a Vintarról még nem olvastam ebben a topikban. meghajol Meló után megyek keresni, még úgysem értem el Yantart mert tegnap bevodkáztunk a bajtársakkal. Másnapos vagyok mint állat, de legalább a sugárzástól védve vagyok egy időre az biztos :D

AKmon már van távcső, én asszem egy hulla AKjáról szedtem le, sőt már gránátvetőt is találtam rá szóval kellő képpen tápos, csak egyre romlik az állapota a sok gyilok miatt. Amúgy érdekelne hogy ez az elhasználtság szint csak arra van befolyással hogy néha beragad a stukker, vagy pontatlanabb is lesz meg hasonlók :?: Ja, és a storming obokanért mit adnak egyébként? Mert egy konzervért meg artifaktért azért nem adom oda szerintem. gurul1

Nightwatch, nekem egyáltalán nem bugos az 1.0, max annyit róhatnék fel hogy néha egy-egy hulla beakad vmi tereptárgyba és csörömpöl meg reszket mintha le akarna esni, meg a szekrényeknél textúra hiba miatt néha látszik a belseje, de mondjuk nekem ez nem hátrány, legalább látom melyiket érdemes felnyitni :D Mondjuk nekem ukrán platinum verzsönöm van, nem exportált cucc, lehet ezért kevesebb a bug, nemtom. :roll:

Moddolni még nem szeretnék, sztem az a kb. 40fajta fegyver (ha jól tudom) azért elég nagy változatosságot nyújt, meg míg nem toltam végig minden befejezéssel szerintem nincs is értelme elkorcsosítani mindenféle customizékkel, ne értsetek félre, nem mintha ellene lennék csak sztem először jobb eredeti szépségében végignyomni aztán már ha képben vagyok az egésszel ráérek moddolni, meg így hosszabb távon sem válik unalmassá. :wink:

Még egy észrevétel újaknak, meg aki nem tudná: wild terrytorynál (ahol megmentettük Kuglovot) kb. ahol a sinek futnak az elektromos anomáliákkal, az egyik vagonnál mindig tanyázik 4-5 bandita akiket ha leszedünk szépen lehet tápolni skúlóval, meg mindig elég jó cuccok vannak náluk (eü. csomag, kaja, néha artifaktok) és bármikor járunk arra újratermelődnek (legalábbis nálam eddig mindig).

Azoknak a banditáknak a kilövését is fel lehet venni a bárban küldetésnek.
Nem emlékszem, mit adnak az obokanért, de általában megéri leadni a cuccokat a megrendelőnél...

Ha nagyon elkopott a fegyver, nem is lehet használni. Kb a sáv kétharmadánál majdnem feketére vált a csík szine, ettől kezdve kuka...

És snemtudod, Ash, hogy milyen artifactok vannak a banditáknál?
Amugy nekem se volt bugos vagy nem vettem észre csak azon huzttam ki magam amikor Prypjatban mentettem egy nagyot aztán következő betöltésnél meg kiírja h SUBMIT BUG.....

Erre várok valami olyan patchot amiről biztosan tudom h megszünteti... De nemtudom h az eddigi 4 közül valamelyik is elhárítaná ezt... Az 1,0004-esre írta valaki hogy az 3 bugot tüntet el Prypjatból... csak azt nem írta hogy ezt is...

És Army Warehousenál van az ökörsütéses kertben egy ládika az televan minden földijó fegyverrel.... amit akartok...

Úgy emlékszem a sebességnövelő artifactból volt a leggyengébb (ami 36%ot dob) meg talán egy gravi vagy medúza, nemtom. Semmi extra de el lehet adni. Én általában csak eladás miatt gyújtöm, csak a flasht meg a durvább változatát használom meg a moonlightot, meg max egy sugárzáscsökkentőt, ha olyan a helyzet. Ezzel a buggal én még nem találkoztam, remélem nem is fogok, egyébként nem lehet hogy olyan rendszerbeállítás okozza ami nem tetszik neki? Ha army warehousenál jársz dobj fel egy képet légyszi arról a helyről, érdekelne. :wink:

SaGa, akkor valszeg azért respawnolnak mindig :D Mondjuk kár lenne ha nem lennének, mert én mikor visszamegyek a bázisra és használom el a zöld golyókat csak ott tudok belőlük feltápolni mert általában max AK skúlója van visszább mindenkinek, vagy lehet hogy csak rosz helyen keresgélek? lol2

a sebességnövelő szimpatikus dolognak tűnik és nem a rendszerbeállításokkal van a gond... azok tuti jók...
Moonlight is van náluk? akkor vérfürdő lesz :D mi a neve a sebességnövelőnek?

Moonlight nincs náluk az tuti, angol nevét sajnos nemtom, magyarítással játszom mert az oroszt annyira nem vágom, a magyar neve csillagszóró vagy mifene. :roll: Ez a leggyengébb, mint ahogy írtam is. Amúgy hülyén fogalmaztam, lehet hogy félreértettétek, valójában nem növeli a sebességet csak később, vagy egyáltalán nem fáradsz el futás közben ha beraksz párat, attól függően mennyi súlyt cipelsz magaddal. Bár lehet hogy gyorsít is valamennyit, mert visszagondolva az elején nekem még a futás is olyannak tűnt kb mint ha quake-ben sétálnék.

Egyébként eddigi tapasztalataim szerint nem jellemző, hogy felsőkategóriás artifactokat el lehessen szedni hulláktól, azok inkább csak anomáliák környékén vannak, vagy egyes helyeken elrejtve, pl. asszem X18ban találtam a health növelő cuccból (mint pl. a 'húscafat' lol2 ) a legjobbat (+600at ad), asszem egy szekrényben vagy ládában, már nem emlékszem.

Ma megyek X16ba! Már kb eljutottam a bejáratig tegnap, de haboztam a behatolással, félek mert nem tudom mi vár rám odalent:) Rettegek a muntánsoktól. Na nem mindtől, a zombik meg a snorkok nem riasztanak annyira de egy bloodsuckertől vagy kontrollertől frászt tudok kapni, és van egy olyan sejtésem hogy összefutok párral odalent... :cry: Mikor előugrik egy csúfság és elkezd hörögni úgy beremeg a kezem az ijedtségtől hogy el se tudom találni :D Csinálhatták volna kevésbé besz@ratósra :oops: Tudtok ott valami fegyverről vagy cuccról amit érdemes felszedni?

Sebességnövelő artefact nincs. A kitartásodat növeli a Sparkler és a Moonlight. Ez utóbbi 108%-kal. Ilyet minden éjjel lehet találni ott, ahol azok a banditák vannak a Wild Territoryban a vasútikocsi mögött. messziről világít. A banditák telephelyétől pár méterre van egy kapu, ott szokott lenni. Fontos, hogy éjjel keletkezik az elektromos anomáliák közelében és ha nem szeded össze, nappalra eltűnik. Ezért hívják Moonlightnak.

Lent bloodsucker nem lesz. Kapsz 2x2 snorkot, sok zombit és egy controllert. Kifele jövet megint 3x2 snork, 4-5 zombi meg egy pseudogiant. Fontos (majd mindenki belefutott): ki nem ott kell jönni, ahol bementél, még ha a jelölő azt is mutatja. Ahol majd a Controllert kell elintézni, ott lesz a kijárat is...

Hopp. Juteszembe. Egy alkalommal jött két bloodsucker is, közvetlenül a gép lekapcsolását követő video után. Nem örültem nekik...

Néha van egy jó puska a liftakna egyik fali kapcsolószekrényében, de ehhez kell legyen kék köröd a pda-ban. Ha nincs kör, nincs cucc se. Ellenben odalent van egy nagyobb helyiség oldalt polcokkal, azokon meg lőszerek, bádogdobozokban. Érdemes feltankolni, mert erősen el lehet fogyasztani a cuccot. Elsőre én alaposan kifogyva mentem le, egy kínlódás volt az egész...

Snorkok ellen használj kézigránátot! Nem szeretik.

Kösz a tippet SaGa!

A kijáratról már olvastam, elég sokszor volt tárgyalva ebben a topikban:) Amúgy a moonlighttal kapcsolatban, nekem egyszer olyan volt hogy lementem aluljáróba, mentettem, összeszedtem, megráztam magam és meghaltam, majd miután visszatöltöttem már nem voltak ott. Ez nem lehet azért mert már egyszer összeszedtem előtte, ugyanis ha visszatölt elvileg nem telik közben az idő, vagy igen?

De telik. Visszatöltés után mindig egy kicsit máshol vannak a körülötted mozgó élőlények, meg az egyes fellelhető tárgyak is megjelenhetnek vagy eltünhetnek. Amiről infó van a pda-ban, azok nem, de amik csak úgy találhatók itt-ott, azok változhatnak.

Ez jó is meg nem is. Jó, mert nem lehet azt az ősi trükköt eljátszani, hogy nem megy valami, annyiszor nekifutok, amíg össze nem jön, mert úgyis mindig ugyanott lesznek az ellenfelek, meg ugyanezért rossz...

Ez érdekes, ellenfeleken eddig még nem vettem észre, csak artifactokon. Mondjuk annyiban sztem nincs igazad h nem lehet eljátszani a trükköt, mert anomáliás helyeknél én ezt a megoldást gyakorolom, szerintem elengedhetetlen is egy-egy dúrvább helynél, még jó hogy azok nem mozognak, vagyis hát mozognak, de nem úgy hogy mondjuk elindul feléd egy vortex. :D Amúgy az anomáliákról eddig nem sok szó esett, érdekelne ki hogy játssza ki őket. Én pl. az elektromos anomáliákkal először mindig megszívtam mert megpróbáltam átfutni rajtuk ahol muszály volt, de ha megrázott mindig lelassultam és mire újra futni kezdtem volna kinyírt. Ezért nekifutásból ugrálgatva próbáltam ami már jobban bejött, ha nincs sok egymás mellett, van hogy úgy is át tudok menni hogy egyáltalán nem ráz meg. Viszont vortexnél nem szabad ugrálni mert ha levegőben vagy könnyebben beszippant, mindíg elfele kell futni előle. Egy tunnelben elég durván keringtem tőlük mint gólyafos a levegőben, elég vicces volt. #B

Érdekelne továbbá miként lehet könnyedén elbánni a durvább ellenfelekkel, mert általában van valami módszer amivel könnyebb őket kicsinálni, ha valaki tud ilyet ne habozzon megosztani, különösen érdekelne miként lehetne kinyírni egy vérszopót 3 tárnál kevesebb lőszerrel lol2 :D

Közelről shotgun,vagy ennek vmi verziója....de létezik egy mod amit ha felteszel a blodsuckerek láthatóvá válnak :roll:Nomeg a gránát sem egy rossz fegyver pl. zombik ellen:)Az agyperzselő felé mikor mentem van egy rész ahol monolithos+sima zombik kedves kis csapata jön felém,na ott különösen hálás a gránát :D :D :D

én red foretben a betonúton van a balos kanyar ahol egy magasles is van... a magasleben van egy kedves monolithos haver aki aknavetővel szurkál, nekem volt mégegy amelyik közelharcban durrogtatott... :D de megéri elvinni őket perzselőbe , meghálálja a törődést az aknavető :D:F

Micsoda? Megéri õket elvinni a perzselõbe? Ez mit jelent?

Gondolom az aknavetőkre gondolt. :roll: Amúgy tudtátok-e hogy X18ban lent hever egy az egyik sötét teremben? Én nem szedtem fel, inkább az artifactokat gyűjtöttem, egyet találtam korábban wild terrytory-n is az egyik hullánál de azt is bedobozoltam mert rohadt nehéz és sztem nem éri meg cipelni.

Anomáliákat szimplán ki kell kerülni. Az elektromos ellen egyébként jó a csavar is. Beledobod, kisül, mire újratölt átrohansz.
Azért kedvelem a redux modot, mert abban nem látszanak az anomáliák, csak a detektor jelzi, hogy valahol a közeledben van egy. Neki kell állni a csavardobálásnak, hogy kiderítsd, hol van.

Szörnyek ellen?
Bloodsucker: két fejlövés.
Controller: 2 gránát
Zombik: 2-3 fejlövés.
Snork: ha van shotgun azzal, ha nincs, gránát vagy rövid sorozatok (a fejlövéshez túl gyorsak, bár egyet be lehet nekik vinni, amikor kotorásznak a földön)
kutyák: shotgun, futás, rövid sorozatok, esetleg egy-két gránát a csapat közepére...
pseudodog: messziről, célzott lövések. 2-3 kell bele. Ha feléd rohan, rövid sorozat. Shotgun nem elég gyors ellene.
Disznófélék (Flesh, boar): 1 fejlövés, de simán ki is kerülhetők, ha közel vannak, egy shotgun lövés.
pseudogiant: sok lövés bármivel. Messziről, mert földrengés támadása van, ami távolból is hat....
tushkano (patkányféle): egy-egy célzott lövés, de jobb őket békén hagyni. Amíg nem lősz rájuk, nem támadnak, csak ha pont beléjük gyalogolsz, ha egyet lelősz, mind neked esik.

(freeplay modos)
Burer : fejlövések, 2-3, messziről, lehetőleg hátulról. Ha meglát, lepattannak róla a golyók.
Chimera: mint a pseudodog.
civil zombik: két fejlövés, majd ha fekszik, még egy. Akkor nem kel fel többet.
macsekok: mint a pseudodg. Kb olyan erősek és gyorsak...

Minden ellen jók az artefakt fegyverek, de csak ha van elég időd és egy jó szűk hely, amit később nem akarsz használni átjárásra...

Minden dög ellen jó, ha felugrálsz valaminek a tetejére, akkor nehezebben érnek el...

Mostanában jöttem rá, hogy a puskagránátok mennyivel jobbak, mint a kézigránátok. könnyebbek, így többet lehet belőlük hurcolászni és messzebbre repülnek.

Vissza
Top Alul