Tippek, trükkök

Az archív csernobili dolgokat látva valahogy az életben is így működhet a sugárzás rád gyakorolt hatása csak hosszabb időintervalumban fejti ki azt.

kb 1 hét ha nem kapsz olyan nagyon sokat először hajhullás hányinger hasmenés, aztán ezek erősödnek lassan sülnek meg a belső szerveid mig le nem állnak... plusz a bőr felholyagosodik és kipikkelyesdik ... stb..

A pikkejek, nem egy bőrrák okozta kór??? (Nemvok biológus, még mielőtt belémköttök, de úgy emléákszem, hogy nem jár ilyen jellel a sima sugárzás)
Én arról tudok, hogy az ember az arcán kis szúrásokat érez ha magas sugárzásu területen van:P

Hahó emberek, hogyan lehet beállítani, hogy a screenshot jobb minőségű legyen? Mert a .jpg kiterjesztés ugyebár egy 12-es skálán skálázható a minőséget tekintve. Azok a .jpg screenshot fájlok, amiket az F12 lenyomása után a játék generál, mind-mind bűn rossz minőségűek! Alig lehet elolvasni rajtuk a feliratot, egy multiplayer-ben készített screenshotról például egyáltalán nem lehet leolvasni az eltelt játékidőt! :x Ellenben azok a screenshotok, amiket az Xfire-rel csinálok, azok teljesen rendben vannak, mindegyik nagyon jó minőségű! lol2

akkor csináld az Xfire-el, szerintem ehogy se lehet, mert ugyebár ez a játékba van beépítve, nemhiszem hogy van ilyen beállítás az options menüben....

Nem is az Options menüben gondoltam, mert ott vajmi keveset lehet állítgatni, viszont a user.ltx fájlban már lehet hogy van olyan opció, amit megpiszkálva lehet javítani a screenshot képminőségén.

Nightwatch":vgfnykak mondta:
na látod ezt nemtudom de ha megnézed akkor reméljük menni fog...de szerintem akkor egyszerűbben meguszod ha Xfire-el csinálod ,de te tudod... :)
Csak az a cink, hogy az Xfire limitált számú screenshot-ot csinál, és utána elkezdi a régieket felülírni, ráadásul minden képet online tárol.

FRAPS 4 MB-os képekkel? Uh, micsoda helypazarlás! 1 MB-nál nem illenék többnek lennie! Egyáltalán .jpg formátumú képet csinál?

Nightwatch":10rj9icg mondta:
énse vagyok biologus de sztem ahogy a holyagok kipukkadnak a bőrön sztem elhal a nyomukban a bőrréteg, ezért hámlik húsig...

A sugárzás olyan a testnek mint a golyó a falnak. A sugárnyalábok a hatalmas energiájuknak köszönhetően kilyuggatják a sejt membrán falát s mindent ami az útjukba kerülnek, köztük a sejt működéséhez elengedhetetlen dolgokat, ezért van az hogy elfeketedik a bőr s a sugárzás által roncsolt szövet. Magyarán elhal, s ez a folyamat nem is visszafordítható egy bizonyos dózis után. Ha a falba lősz egy golyót az csak egy lukat csinál, de ha golyószóróval csinálod le is dőlhet.

gamma sugárzás és az alfa meg a beta együtt az ütős de a legkeményebb a gamma sugárzás és ez pontosan igyvan hogy szétroncsolják a sejtfalat ergó előpusztul a sejt ergó elpusztul a bőr ergó húsig hatol és azt is roncsolja, nem sokáig mivel egyidőben a szerveket is támadja amiknek nins vastag bőrjük...

szal a tulság mindenhova gázálarc-ban és védőruhában kell menni és nem leszel sugár beteg (és NE legyen off szerintem)

Vissza
Top Alul