Tippek, trükkök

tippek: ha a Kuglovos küldiket megcsinálod(a mellékküldiket is) akkor elkezdi adogatni a cuccokat, ST14hez skuló, meg egy csomú máésik ruha (SEVA, SP99, és az a zöld)
ha a freedomos küldiket csinálod, akkor sniper skulót kezd majd árulni skinfis, meg exoskeletont, meg a jóégtugya mit.
érdemes a mellékeket tolni, mert jön a pénz, a pont, és a cucc

Am igazavolt Night nek télleg a sugárzás szintjeit méri... de szerintem ezen a legnagyobb f**ság veszekedni... :|

xSomAx":mphoxe2s mondta:
Am igazavolt Night nek télleg a sugárzás szintjeit méri... de szerintem ezen a legnagyobb f**ság veszekedni... :|

NEM a sugárzás szintjét méri! Semmi köze ahhoz! Az azt jelenti, hogy sugárzás miatt van sérülésed. És azzal arányosan lesz zöldbõl sárga, sárgából piros, ahogyan a sárga csík megy felfelé, ha megnyitod az inventoryt. És egyre gyorsabban fogy tõle az életed is.
A sugárzás szint mérõ az a PDA-ba épített Geiger-Müller számláló, ami recseg, egyre jobban recseg, minél nagyobb a sugárzás!

Gondoljatok csak bele! Lehet hogy nagyon nagyon magas a sugárzás egy helyen, pl a szarkofágban, de Ecolog Suit van rajtam + artifact, ezért 100%-ban védve vagyok. És ezért a zöld sugárzás jel sem jelenik meg, mert az azt mutatja, hogy mennyire vagy sérülve a sugárzástól!
Elfogadjátok már végre fél évvel a megjelenés után, hogy ez a helyes? :lol:

nah de pl ment a wish granternél aztán sárgán világított és közben nem sebződött :D szal akk mér mutatja a sebzés szintjét ha nem is sebződik???:D

jóvan mind1 ne veszekedjünk már ilyen baromságokon!!!

tanker6000 ha a játékkal is ilyen bunko vagy mint az emberekkel akkor nemcsodálom hogy a játék is rühell téged :)...

Az lehetetlen. Akkor cheatelt a gyerek. Amúgy sárgán még nagyon kicsit sebez és nagyon lassan. Tudok neked olyan képet mutatni, hogy trénerrel játszottam, mert modot teszteltem, és rajtam maradt a nagy sugárzás, piros volt a radiation embléma, és vittem magammal, feltöltõdve sugárzással, de azért nem ment le az életem, mert halhatatlan módban játszottam a tesztelés miatt.
Szóval ott ahol voltam, semmi sugárzás nem volt, mert az azt mutatja, hogy mennyire vagy feltöltõdve sugárzássa, az megy egyenesen arányos azzal, hogy mennyire sérülsz tõle.
És én nem veszekedek, ez nem veszekedés, csak látom hogy érdekel benneteket a játék, és azt szeretném, ha megértenétek végre, hogy nekem van igazam.

így van, metrau mondja jaul. az az ikon csak azt jelzi hogy 1re jobban fertőződsz. pl mégy a terepen, és megjelenik a recsegés és megjelenik a zöld ikon, és elmégy akkor eltűnik. azonban ha ottmaradsz akkor 1 idő után már egyre nagyobb dózist kapsz, és egyre jobban sárgul majd pirosodik, aztán ha piros akkor kb sutty leszívja az életed. a zónában 5féle sugárzási szint van. weak, average, strong, killing és a death. az uccsó 2 az kb 1és ugyanaz, de mégis külön vették. a legalapabb sugárzási szinten tehát radioactive_weak -en is el lehet érni azt hogy a radioaktivitást jelző jel bepirosodjon, csak kb sokáig kell benne lenni. aztán ahogy erősödik a sugárzás szintje (amit nem jelez a játék, értelmeszerűen, ahogy közeledünk csernobilhoz, úgy növekszik...) egyre gyorsabban meg lehet pusztulni. persze vannak minden pályán, még escapen is olyan helyek, ahol kb 10mp alatt meg lehet halni (a vasúti hídtól jobbra ahol a mozdony hever...) na a lényeg, hogy az a kis ikon csak hozzávetőleges értéket mutat, hogy te mennyire vagy a sugárzástól megbetegedve(ha sokáig tartózkodsz sugárzással szennyezett területen, akkor kakaó). lehetne egy ugyanolyan csíkja mint pl az életnek, vagy pajzsnak, de így oldották meg, így kell szeretni.

szntem a témát le lehet zárni

Le lehet zárni, de van külön csíkja ennek is. Ha megnyitod az inventory miközben fertõzõdsz, akkor a piros és a kék csík mellett látsz egy sárgát is, az mutatja a fertõzöttségi szintet.
De most már tényleg - téma OFF

Akkor te miért cheatelsz? Te magad mondtad hogy cheatelsz, mert anélkül nem tudod kijátszani? áááá

:cry: :cry: (szerintem hardon vagyis legnagyobb fokozaton is ki lehet jácani csít nélkül is mondjuk kicsit necces)

Ja, tényleg, az nem is te voltál, hanem tanker6000... :lol:

Minél ewrősebb a sugárzás annál jobban sebződik ez emberünkkk szntem ez így logikus, de nekem 8 hogy szintet, vagy krumplitmér... evolt a szvszem. OFF

xSomAx":d97fpc26 mondta:
Minél ewrõsebb a sugárzás annál jobban sebzõdik ez emberünkkk szntem ez így logikus, de nekem 8 hogy szintet, vagy krumplitmér... evolt a szvszem. OFF

Ja hát valszeg a te játékod más mint a többieké..:F

IGEN VALÓSZÍNŰ... :x
NEM TÖK 8 HOGY MIT MÉR???? én csak felvetettem hogy esetleg szintet is mérhet az ÉN gondolatom szerint, de te biztos jobbantudod...

nah akkor most azon vitázzunk, hogy a leninszobornak miért kell ennyire egybenmaradnia Prypjtaban akkor amikor a ''''''''' kommunisták már rég elhuztak :D

Vissza
Top Alul