Tippek, trükkök

Azt a Crazy-t azt a zombit azt kinyírtam már rég de észnélkül már rohannak az aknánakxd

átjutottam :D rájöttem am...elkeztem játszani a pasas elrohant az aknák felé robban vagy 2-t semmi bajaxd
járkáltam egy picit nézelődtem...erre meg már megint visszajött a hellyérexd jóóó utánna jöttek a monolithok leszedtem mindet a a főfej mmegintt rohant az aknák feléxxd most ügyes volt nemrobbant fel:D kiderült hogy lekellet szedni 3 húsost . utánnna felvettem a halott szabadságiak cuccát:D amúgy nemszeretnék rosszban lenni egyikkel sem:D íígy nemcsinálom meg az duty vs. freedom-os küldiket...vagyis még eddig nemsok kedvem van hozzájuk

Berakod a fegyvert a slotjába, utána pedig ráhúzod a hangtompítót egérrel. De nem lehet akármit akármire rátenni.

Lenne egy pár kérdésem az 1.0-s verzióval kapcsolatban:
1. Hol találok exo-skeleton ruhát az üzem területén kívül?
2. Hogy tudok olyan zöld tudósruhát szerezni, mint a Kruglové? (Azon kívül, hogy megszerzem a Ghost ruhát, leadom a vén tudósnak, és ő cserébe egy ilyet ad.)
3. Hol találok (nagyon) sok lőszert a sniperekhez? (Asszem 7.62x51-es)
4. Ez a legfontosabb! Hol találok, hogyan szerezhetek Monnlightot/Holdfényt? (Bejártam már szinte az egész játékteret, ez Pripjaty és NPP határáig értendő! Bár Pripjaty-ot csak úgy felületesen néztem át. Ezzel a mentéssel tolom úgy fél éve.)

Exoskeleton... De hidd el, nem kell az neked. Gyagyi. Nem lehet benne futni, nehéz, nem elég erős a védelme. A SEVA sokkal jobb...

Többi kérdésedre: a SEVA ruhát lehet találni a Wild Territory egyik házában is, ha megjelent a kék jelzés róla. Arrafelé, ahol a bloodsucker is kódorog. Valamelyik topkban már pontosan megírtam...

Sniperekhez sehol sem találsz nagyon sok lőszert. Még sokat sem. Amennyiben a Dragunovra (SVD) gondolsz). Emiatt sem éri meg cepelni őket.

Moonlight és a többi ritka artefact csak véletlenszerűen és bizonyos napszakokban található. Ezt, ha jól emlékszem csak éjjel. Innen kapta a nevét is talán.

1.0-hoz nincs traveller mod, freeplay vagy valami ilyesmi, amivel bemehetek NPP-be, és ki is tudok jönni onnan?

nincs. 1.0-hoz szntem az alap modokon kívül nem fogsz már találni semmit. ez olyan lenne mint ha most a windows 98hoz írna 1 cég 1 játékot és csak azon menne... értelmetlen lenne. használj 1.0003at minimum, de inkább 1.0004et.

Azért nem használok patcheket mert könyebben romlik bennük a ruha,
és úgy vettem észre, hogy sokkal többször crashel tőle a játék, pedig ezek
elvileg a crashelési arányt hivatottak javítani.

Vissza
Top Alul