Tippek, trükkök

sajnos nincs ott bent semmi érdekes 1,2 medipak a kod asszem
2011553 vagy 19840519

csak mer a végigjátszásban azt írták hogy menjek észak felé a viadukthoz azon menjek át miután a mesterlövészket leöltem és ott kell egy létrán felmászni...

tökjo azis hogy már bent vagyok a szarkofágban, de mégse láttam a 4-es reaktrobol meg a tornyából semmit...

azért mert az még 1 másik páylán van szerintem töltsd vissza 1 redforesti mentést és ott van a pda-ban hohy meet to the guid onnantól meg már érthetendő

nah van mégegy-pár kérdés... :D

A Stancia1 az ami a viadukthoz visz?A Stancia2 ami kelet fele?
Mennyi idő amíg bemászok a reaktorba?Amíg odaérek belefér e a visszaszámlálásba?
Odaérek-e mielőtt megsül az agyam?
Mennyi lőszert kéne vinni?

Stancia1 a Chernobyl pályának azon része, ahol bemész a reaktorba és ahol a Blowout is van, a stancia2 pedig az erőmű teljes területe.

Ha ügyes vagy, odaérsz :D . De szerintem ne foglalkozz vele, ha megvan a dekóder akkor menj a titkos ajtó felé utána még kicsit barangolsz a reaktor környékén és a következő rész úgyis a stancia2 lesz :wink: .

naja csak itt az a gond, hogy 5 percem van a barangolásra....

Meg ott a robbantott lyuknál átmentem, 5 perc volt mire odaértem ahoz a kapuhoz és lemásztam a létrán....

szal a blowout a reaktor egész területére érvényes nem?stancia1-2-re is...
és ha észak felé megyek akk még kell a viaduktnál is lövöldözni plusz még azt a létrát is meg kell találni. Ezért aggódok, hogy elég időm lesz e...

én nagyon szívesen fedezném fel kívülről a reaktort csakhát a blowout...

az a baj hogy akkor is sebzödsz de esetleg össze lehe valahogy kombinálni a freeplay-t meg a travellert

és eredeti játékba ilyet beleraktak? :D

A monolithosok meg szájtátva nézik ahogy ölöm őket?...
meséljetek még erről ... egy kicsit légyszi... :D

hello! segítség kéne rem. jóhelyre írok. Szal lent vagyok az x16-ban és már kikapcsoltam a psi generátort meg felvettem Ghost-tól a cuccost. És hol lehet kijutni??xd mert visszamentem oda ahonna jöttem de a liftaknánál a létra levan szakadva és nemtudok felugrani odáig... vagy másfele kell menni?
Légyszi segítsetek

Agol ghos holttestét megtaláltad, ott ha felé nézel, akkor jobbkézfelé az első 'retesz'ben lessz egy lyuk a falban, ott kell lemenni. :wink:

még egyszerűbben :D : ghost hullája ugyebár egy olyan teremben van ahol mindkét oldalon cellák vannak. kinyírtad a controllert. a jobb oldali cellasor végén az utolsó cellában egy lyuk van a cella közepén ott kell leugrani... de vigyél sok töltényt mer szükséged lesz rá... remélem segítettem. :)

Kérdés jönne... Szal a hadiraktáraból átakarok menni a vörös erdőbe.... az átjárónál van egy jópár szabadsági emberke, és kapom a feladatot hogy nyirjam le a monolithokat. Tudom hogy csak melléküldi de szeretném megcsinálni :D Nah a gond az ott van hogy valami gáz van:S mielőtt beszélek a főfejjel elmentettem... kinyírtam az összes csáveszt
majd kiírta hogy "védd a határt" már tényleg nem volt egy ellen sem ezért odaloholtam a főfejhez dombra és elszaladt egy haverjával... keresztül az aknamezőkön erre meg naná hogy felrobbant. Betöltöttem újra... és mielőtt még adta volna küldit már megint elrohanta az aknamezőknek...miez??? PLS HELP! ja és úgymond "biztonsági másolattal játszom" DE eddig egyszer sem volt még gond

Próbáld meg először elintézni a fickót a tó közepén lévő bodéban lehet, hogy arra mozdulnak.

Vissza
Top Alul