Tippek, trükkök

Nekem sem ajánlota fel a freedom a tagságot. A dutysok leszedését meg a bárban nem hagytam ki, bár a tarderhez nem lehet lemenni mert a dutys tagok tüzelnek rád. Egyszer kipróbáltam hogy amikor bezöldültek a dutysok lennt a pincében kinyírtam Voronyint meg a többieket, s lám mikor felmenetem mindenki sárga volt nem löttek rám.

Agroprom ide vagy oda újrakezdtem. Összeszedtem mindent Cordonon. Pl.: ahogy megyünk az Army Outpost felé, ott egy bokorban vannak ládák. Abban van kb 400 db 9x18-as PM lõszer. Aztán egy hulla bácsitól kaptam infót, hogy az Army Outposton van a parancsnok ládájában értékes cucc. Azt valaki megnézte már?

Melyik "Army Outpost"-ra gondolsz, a cordon bejáratnál rengeteg minden van és a padlást se hagyd ki a cucc lehullik alulra. A vasuti híd alatt általában kék eü csomag van.

Pontosan a Cordon bejátratánál lévõ ARmy Outpostra gondolok, ami tele van katonákkal. DE o da nem volt kedvem elmenni miután a faluban tizenvalahány katonát lelõttünk, és utána jött az utánpótlás a katonai szarhoz. De majd valami normális fegyverrel ellátogatok oda. Egyenlõre csak Strelok gyostüzelõ AK-ja van. Egyébként már rászoktam. Imádok lootolni meg kutakodni. Az a legélvezeteseb része a játéknak. Kicsit olyan mint amikor a Diabloban mindig mentem a jobbnál jobb cuccokért:D

Helló mindenki!
2 kérdésem lenne, mind a 2 az 1.0-hoz kapcsolódik.

1.Van hozzá freeplay, vagy csak az 1.1-hez?
2.Hol lehet fegyvereket javítatni?(Elvileg Army Warehauses-ban van egy tag aki némi vodkáért javít, de nekem nem csinálta.)

1. nincs freeplay mod az 1.0-hoz sőt az 1.0001-hez sem. A hivatalos free play patch is megköveteli majd az 1.1-et vagy minimum 1.0004-et. Ha addig akarsz freeplayt, akkor tegyél fel 1.0003as patchet, aztán a mod boxból szedd le a free play modot.

2. Javításhoz pedig repair mod kell, mert az is kimaradt alapból.

Hali!
Lenne egy kérdésem. Van egy hely ahonnan nem tudok kijutni. A Sötét Völgyből mentem át ide, hogy megszerezzem az X18 dokumentumait, amit oda kellene adnom a pultosnak. Na mármost, Én megszereztem a dokumentumot, csakhogy ameik ajtón bejöttem azon nem tudok kimenni mert valaki tartja. Mit kéne csinálnom?
Előre is kösz

Bobo...":3uiuuz62 mondta:
Hali!
Lenne egy kérdésem. Van egy hely ahonnan nem tudok kijutni. A Sötét Völgyből mentem át ide, hogy megszerezzem az X18 dokumentumait, amit oda kellene adnom a pultosnak. Na mármost, Én megszereztem a dokumentumot, csakhogy ameik ajtón bejöttem azon nem tudok kimenni mert valaki tartja. Mit kéne csinálnom?
Előre is kösz
Van ott valami lebegő tűz-bizbasz? Ha igen akkor azt lődd szét ;)

Hali! Egy olyan gondom lenne h amikor kikapcsolom az agyperzselő gépet, utána bejön a video és amikor vége se kép se hang... ha vki tudja mi lehet a baj vagy mit kell csinálni dobhatna vmi tippet:) előre is thx

A változatosság kedvéért megint itt vagyok.:) A YANTAR, vagy másképp inkább (már nem nagyon tudom), a VAD FÖLD alatt kellett megszerezni az X16 dokumentumot. Oda elvileg egy lifttel lehet lejutni. Na Én nem a lifttel mentem le, hanem "lesétáltam" a létrán. Csakhogy visszafele, oan magasan vannak a létrák, hogy nem tudok visszamenni. Mit kéne csinálnom? Lehet, hogy lefele a lifttel kellett volna mennem? És ha igen akkor ikább kezdjem előről azt a részt?
Előre is kösz.

szerintem miutáb kikapcsoltad a gépezetet ott a controll panel-el szemben van 1 járat na arra indulj el és ott leszenkj a doksik is 1 hullában:D egyébként liftet nem lehet használni :cry:

És a kijárat is a hulla mellett van jobbra. ( Mellesleg a hulla Ghost hullája :D )

Tehát akkor meg lehet csinálni hogy élve maradjon??? :D
Tök poén lenne vele beszélni...kiváncsi lennék hogy mit mondana... :D :roll: :wink:

Amúgy:
Hogy nyirja ki a kontroller az embereket??? még nem láttam egy ilyen esetet sem....hmm??? lol2

Vissza
Top Alul