Tippek, trükkök

Valaki adjon egy tippet:D

Szóval Agropromban vagyok, megmentettem Mole-t. Lementem abba a csatornaszerûségbe, megöltem a bazárimajom banditákat és elkövettem egy hibát. Kiírta hogy Task Completed, aztán felmásztam vissza a felszínre.
Mole meg elindult vissza a gyárba, ahol passzentos kis elitkatonák vártak. Az egyik hadnagynál volt egy Obokan, de abból is minimum két fejlövés kellett minden katonának. Persze aztán szépen meggyilkolták Molet meg engem is. Aztán most elolvastam a végigjátszást, aztán abban azt írja hogy Strelok PDA-ját meg kell találni lent a csatornában. Akkor most Streloktól kellenek infok vagy Mole-tól? Meg az utolsó mentés kábé ott van hogy már mászok vissza a csatornából. Menjek le mégegyszer? Valaki help

lol boki, bocs de ez vicces :D Hogy akartál modolni, ha nincs kitömve a database? :) Előbb tömd ki a db unpackerrel, aztán tudod csak cserélni a dolgokat.

hát végülis triviális. csak féltettem azt a Molet.
mondjuk ahogy néztem a hsz-eket nem én kérdeztem a leghülyébbet
"hogy jutok má ki attól a Sidorovichtól???"

Első végigjátszásnál nem biztos hogy minden egyértelmű lesz. De a pendrive ott van lennt, egy létrán kell felmenned a titkos helyre s ha ott vagy akkor már a special gyostüzelő Sterlok AK-t se felejtsd ott.

Lenne egy kérdésem :)
A Crazy Stalker pendrive-ja jó valamire vagy csak dísz? :D

Nem hinném, a crazy stalker pendriver-e a freedomos vezetőnek kell aki a táborban a tűz körül őrködik a neve most nem ugrik be de 3 betű, s mellette van egy kék láda, a tűz körül meg egy csomó hapi üldögél. Ő nála lehet ezt a feladatott teljesíteni és pénzt is ad érte, ja meg egy walker pisztolyt.

De semmi érdekes sztori hogy mitől őrült meg vagy valami? Meg hogy mi a frász fene van a pendrive-on :D

Sajnos nem, semmi érdekes csak kell neki. Azt hiszem még külön kérni se lehet ezt a küldetést csak amikor elviszed neki akkor ad pénzt meg a pisztolyt

Van egy trükköm 8)
Army warehouseban van ugye a freedom meg a duty....
Én azt csináltam, hogy lekéseltem 2 mesterlövészt( ha szerencséd van nem támad a freedom...le se xarják )....erre hallom hogy berobban a fal jön a duty...végígnéztem hogy lemészárolják őket majd elmentem lukácshoz :D
Erre amikor beszélek vele úgy jött ki hogy én öltem őket meg és pénzt is kaptam :lol: + ugye az árulógyilkolós küldit is meglehetett csinálni, csomó fegyvert meg lőszert is össze tudtam szedni és ráadásúl a DUTY NEM ENEMY! 8)

Amúgy hogy lehetek freedom tag? Megcsináltam a küldiket és semmi.... :cry: (max meghalt meg a fegyvermester is....viszont mostmár az itteni trader árúl dragunov lőszert meg exoceletont)

nekem felajánlotta a csávó az emeleten... miután a berrrier poston is segitkeztem... kb az utolsó freedomos küldik között volt. felmentem és mondta hogy ha gondolom, akkor lehetek tag. mondtam ok, aztán már az is lettem.

Vissza
Top Alul