Tippek, trükkök

nos igen, mivel utáltam ezt is csinálni, ne tudd meg milyen unalmas. Töltsd le az xrspawner progit, de ne a 0.13.0-t mer az fos, hanem a 0.12.3-at mer az jó. Utána megnyitod az all.spawn filet. és addolsz hozzá szörnyeket. megadod az elérési útvonalat, a szörnyike ogfjének, irsz neki be 1 valós entity-t meg nevet, és -1-esre állitod a sztori id-jét mivel ezeknek nemkell sztori id. Utána beírkálod manuálisan az XYZ kordinátákat, plusz a vektorok xyz helyeit... legtöbb esetbe elég a 0,0,0 a vektorokhoz. A kordinátát pedig játék közben tudod megnézni: beirod konzolba, hogy rs_stats 1 ...aztán a camera position(x.x, y.y, z.z) koordinátákat screenshotolod ahol neked jó, és azt írod be az xrspawnerbe a koordináta részhez (és akkor ez még csak 1 szörnyike volt...). unalmas és hosszú meló, bocs most kb az uhsf-ek után, monolith után, és a freeplay mod után kb 1 jó ideig nem tudnék ránézni ezekre a progikra :F

gitárhangokat 1xű berakni, fogod a hangot, szerzel 1 sound forget (van 30napos trial verzió a sony honlapján) megnyitod a zenéd, elmented legroszabb minőségű MONO (mix channels) ogg-ba. Utána csinálsz belőlük ilyent:

van a mittoménmi.ogg

abból csinálsz: mittoménmi_l.ogg és mittoménmi_r.ogg tehát left right mert igy használjaa game.

utána megkeresed a gamedata\sounds\music (vagy máshol is lehet) mappába a meglévő dalokat, és amielyik helyett a tiéd szeretnéd elnevezed a tiéd is olyan nevűre és felülirod a régit... aztán kalácssüteménykifli.

keress rá a hangra, mert valószínű hogy 2x van benne a játékban, és máshonnan nyitja meg. ugyanígy jártam amikor az intrót csináltam..

dezodor":1407jlkp mondta:
keress rá a hangra, mert valószínű hogy 2x van benne a játékban, és máshonnan nyitja meg. ugyanígy jártam amikor az intrót csináltam..
A gitárhangok nagyon sokszor benne vannak! Ebből is látszik az optimalizálatlanság......pl külön vannak minden frakciónak (duty, freedom, stb) gitárhangjai....de tök ugyan az, és az egyes frakciók is többször szerepelnek szóval.... :roll:

keress rá mint mondtam előbb... biztos több helyen van. vagy simán nézz szét a sounds mappába, aztán meg fogod találni.

Vissza
Top Alul