Tippek, trükkök

Töltényt venni legközlebb army warehousesban tudsz, nem tudom milyen fegyvert írtak, és a zöld tudós ruha nekem megfelet, iletve a titkos szobában pripjatban is van egy jó ruha, de azt a szobát mutatja a térkép

Üdv!
1. Talátam egy rejtekhelyet vagy hasonlót! 8)

Kordon északi csücskében a level changer pointnál lévő katonai outspots főépületének a tetején találtam egy stukit+lőszert :wink:
(felmész a magaslesre, onnan átugrassz a kerítésreaztán végígmész és fel a tetőre)
ss_ricsi_found.jpg

2. Be tudtam menni az "arénába"....mármint abba amelyik a páncélajtó mögött van( beledobtam a fegyverem és kinyílt :roll: )
ss_ricsi_arena.jpg

A darálóra visszatérve....itt van a pontos hely:
ss_ricsi_daralo.jpg
(ahova célzok ott vannak a cumók!)

Amúgy:
ss_ricsi_daralo2.jpg

És a cuccok sugárzás nélkűl:
ss_ricsi_cumok.jpg

Csak úgy megjegyezném: az, hogy egy adott játékban valami volt egy látában, hátizsákban, itt-ott, nem jelento azt, hogy mindig, mindenkinek ott lesz. A tárgyak akkor kerülnek bele a "sash-ekbe", amikor a róluk szóló infót megleled valakinek a pda-jában. Addig üresek. Vannak tárgyak, amelyek mindig ugyanott vannak, mások meg hol itt, hol ott.

jah ez csak 1 sima dugihely volt, úgy voltak vele, hogy aki fel akar nézni, és sikerül is neki, akko azé legyen már ott is valami.

Dezodor !
Miért van az hogy az UHSF modban ha valakit kisérni kell, vagy védeni nem mozdul..csak áll...pedig kiirtottam minden létező mozgó lényt...pl..Védd meg Vakondot.........csak áll célratartva
Kruglov professzort kisérni...megálla mozdonynál és csak ál..ál....Yantarban nem jön kia bunkerből csak áll........Ezeket hogy orvosoljam

Töröld le a modot.

Az összes sztory quest elromlott benne, és ezt nem tudod orvosolni, én tudnám orvosolni, de az uhsf modot már kb 1hónapja abbahagytuk, amivel játszol az 1 régi béta. Amúgy másik oldalról, végig lehet vinni anélkül is, hogy azokat a segítős küldiket megoldanád, és ha sokadjára viszed már végig, akkor meg felesleges azokat megcsinálni (ez persze nem magyarázat, mer ami fos az tényleg fos, tehát töröld le)

Dezodor...

akkor nem is javitottátok ki a béta verziot?? tovább lehet vinni néhol de pl. Yantarban kellene a PSI sisak amit nem tudok megszerezni a nélkül nem tudok bemenni a laborba.....Hol van valami javitott verzio vagy semmilyen nincsen már? az egészet töröljem é skezdjem ujra?? A 150 kg-os cipekedés jo dolog, ésa sok fegyver miatt sem szivesen dobom ki....van valami segitséged ehhez????? kösz

NEm érted meg hogy töröld le a mod-ot lol2 és szedd le a freeplay mod-ot vagy várj az új story modra :arrow:

acura... ha nincs kitömve a gamedata-d akko simán töröld az egész gamedata mappát (persze ha csak a mod van benne)

boki,

gondolom a mod boxból :)

dezodor
tudom unalmas vagyok már de léci mond meg hol kell a mutánsok menyiségét átirni jó sokra! kérlek segits neheziteni ajátékon. :cry:

Már nem tudom hogy ki és mikor kérdezte hogy hogy lehet megszerezni a tuningolt grozát, de megint sekerűlt! 8)
Nah nekem eddig mind a 3szor úgy volt hogy barban megcsináltam egy kutyás küldit, elmentem a dokumentumokért darkvalley-be és mikor visszajöttem kisétált a grozás ürge (Barin a becsületes neve) a kutyák közé....mondanom sem kell a 4 pseudodog pillanatok alatt széttépte :lol:
Kutyákat kiiktattam, fegyvert felvettem és usgyi :D

Arról tuning grozáról van szó ami 5,45-ös Ak töltényeket használ ?

Boki ha igazán kemény játék menetet akarsz rakd fel a redux 1.02 moddot, teljesen realisztikus.

megprobálom de jobban csipáznám ha 1 falkába 20 qtya vagy zombi itt nekem a menyiség számit nem az hogy mien erös.

vagy az M_bccf 2.0-t ami igaz orosz nyelvű, de nehéz is. Abból kilesheted a trükköket, xrspawner kell, meg kordináta gyüjtés, és ezeket bepötyögni, elmenteni és tesztelni. unalmas.

Vissza
Top Alul