Tippek, trükkök

Tibi, Te is ilyen házaló típus vagy iletve leszel? :D Járod a Zónát utazó tatyóval s kiabálod, hogy ártífákot vegyenek, és aki nem vesz azt majd jól elátkozod gurul1

Nem, én ilyen ,,minden hulllát zsebeljünk ki és a kukákat se kíméljük" fajta lettem :D . Még anélkül is rengeteg pénzem van, hogy eladnám őket, szóval gyűjtögetek. Kezd a GTA-ra hasonlítani: tömérdeknyi pénzed van, és soha nem fogy el :D . Múltkor egy hulla segítségével húztam el kb. 400 kiló cuccost :D .

Múltkor kiraktam vagy 50 artifactot egy sarokba, lett vagy 2-3 fps-em... :lol:

Én is ilyen vagyok mindent összegyűjtök de én el is adom, pénzem meg tényleg nem fogy el az 1 millót sem volt nehéz elérni.

Milyen ajtónyitásnak? :P

Előző hsz-t ne idézz már légyszives, ne kelljen már minden egyes alkalommal ugyanazt elmondani - Kösz - Kanyhalos

Milyen ajtónyitásnak?
Amelyik ajtóhoz kód kell, ahhoz megszerzed a küldetés során.
Ha meg valami végképp nem megy, akkor Sngleplayer/Végigjátszás topik.
De ha csak kinézed a leírásból a kódokat és nem veszed fel a PDA-ra az adatokat, akkor nem fogja engedni kinyitni, szóval csak játssz és kész.
Röviden ennyi.

no akkor tipp, trükk, egyszeráen nem tudom megnyitni a Lexikon-t. Más tapasztalt ilyet? Fent van a magyarítás szerintem az kavar be szóval ha valakinek fent van és tapasztalt ilyet tud segíteni?

A másodi kod érdekel .
Tudom ,hogy 9524 ,de a vörös ruhás tudosnál már nem vehetem fel a PDA-ra a kodot mert nem kinálja fel a játék . Vagy előzőleg nem vettem fel és most már nem kinálja ujból fel a játék? Mi a tehendő?

Hát izé, valamelyik topickban belinkelte valaki, és Kanyhalos is kérdezte,h ogy télleg működhet, mert akkor lehetne visszamenni meg ilyenek... És egyik srác ki is prószálta, mondta bejött...

Nem tudom ki írta, de úgy rémlik, mintha Dark Valleyben lenne valahol vmi rejtekhely ami ellett anomália van plusz van benne egy rádió meg vmi. Az melyik részén van, mert találtam pár rejtekhelyet, anomáliák mögött is, de üres volt?

Én (is) írtam...tudod a rádióaktív daráló :D
Nah....ha szembe vagy a labor bejáratával( mármint a fölötte lévő hobelebancal ) akkor balra elindulsz és a kerítés/fal mellet bal oldalt lesz....van egy vagon is mellette amiben emlékeim szerint van egy stash(kék medkid stb...) Nah ott van egy nagy vas "izé"...az a daráló...és erősen rádióaktív!
Ha valami nem tiszta akkor szólj!
Remélem segítettem..... :roll:

Köszi a válszt, világos volt, elvégre nem nagy terület, de a hiba az én készülékemben lehet :cry: :roll:

Hát én szét néztem X18 környékén, kint van 4 db vas doboz vagy mi, azokban nincs, ott az az emelő kocsi ott sincs, szomszéd házban sincs semmi, kerítést körbejártam ott sem volt. Stash-t találtam, kék medcittel, de amit kerestem nem volt benne

No, újabb tippet szeretnék. Night Star artifactot még nem leltem a játékban, merre lehet esély olyat találni. Illetve, hogy Yantar területén, amere Kugrov proffal kell menni méricskélni, az alagút elején korábbi végigjátszásom során volt egy kis kék gömb, nem Moonlight, az a nagyobb kék, asszem ugy hívják, és Ghost ruhája mellett találtam. Naszoval, az alagútban lévő kis kékség most nincs ott, lehet, hogy mert másik nehéségi szinten játszok, ja de még nem néztem szét Army Warehousesban sem, csak egy két mellékküldit csináltam meg ott, igaz ott csak az van, de lehet, hogy ott lehet találni, asszem ott találtam a Cristalt :roll: , ami olyan mint a fireball, csak nagyobb a rezisztenciája a sugárzás ellen. Ja, és láttam olyan képeket, ahol valaki egy Moonlighttal és 4kis kékkel :?: ment, gondolom azok is az állóképességet növelik. Én egy Moonlighttal simán átfutok 2 spawn pont között, elég súlyosan is

Ha jól tudom a kis kék a villanás és igen állóképességet javít. Night Star egy narancssárga háromszög alakú kristályra hasonlít, én csak Pripyat-ban találkoztam vele először az imádkozók emeletén, utána sarkofág alatt. De állítólag Wild Teritrorin (vad terület) valamelyik kis házban van de én nem találtam meg.

Pedig jól írják ott a gitár és a handradio is, az X18 épülete mellett balra egy fémszerkezet található annak a közepén a nagy fémgaratban.

Köszi szépen!
Feltétlenül végigjárom akkor megint az a kis részt! :)

EDIT: az impact mire való, tudom mit jelent, de nem igazán értem mijen hatás ellenvéd, talán anomália ellen?
Most juott eszembe még ez is,(persze mindenképp megnézem, de csak sztem holnap tudok megint játszani :cry: ) pripjatban, a stadionba a másik oldalon sem lehet kimenni, mert ott is egy spawn point van, de a két szélén sem lehet kimenni, mint, ahogy bejutni is úgy lehetett?

pripyatban vagyok és még mindig ghost ruhája van rajtam valamint az a ruha amit a tudóstól kaptam ! Lehet szerezzni erre felé jobb védőruhát, mert 2-3 lövés és nekem mindig annyi , ellenben az ellenféllel, akikre egész tárakat ki kell lőni !!

Valamint extra fegyverekről ír a végigjátszás ezen a részen, hol tudom megszerezni azokat ezen a pályarészen ??

Töltényeket legközelebb hol tudod venni ?? CSak a bárban ??

Vissza
Top Alul