Tippek, trükkök

Stevy#":1r6tosq1 mondta:
jaja, de úgy gondoltam, hogy felfeszítette, és az ott lógicsált tovább, a másik oldalról szedte ki, és nem szedi ki, hanem otthagyja, akár töbet is betuszkolhat a biztonság kedvéért :) Vagy a töltés alatt kiesik, vagy totál hülyeségeket írogatok :roll:
Kiesik a fegyver amikor betölti a pályát :(

Hali

SRGITSÉGET KÉREK

DArk Valleyban : A magas sugárzás miatt másodpercekeig segiz a gyógyszer stb... Hogyan lehet ezt túlélni? :roll:

istván007":31fght0p mondta:
Hali

SRGITSÉGET KÉREK

DArk Valleyban : A magas sugárzás miatt másodpercekeig segiz a gyógyszer stb... Hogyan lehet ezt túlélni? :roll:
Kerüld el a sugárzó helyeket ;) amúgy milyen rucid van? Az se mindegy...

Légyszíves ne idézz előző hozzászólást - Tibi

Most fedeztem fel egy pár dolgot bár lehet, hogy az "öreg rókák" számára ez már nem újdonság azonban mindenki másnak jól jöhet. :D
Szóval gondoltam elpasszolok pár pisztolyt mert már tele volt vele a táskám.El is adtam de amint létre jött az üzlet az NPC eldobta a pénzt viszont kifizette érte!Én meg felvettem a földről és megint eladtam. :D
Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy minden NPC-vel meg lehet csinálni.Más:Kötelező MINDEN hullát átkutatni még a kutyákat,disznókat stb.Sok érdekes dolog található a mutánsoknál amit érdemes elvenni majd jópénzért eladni például: "a Húsos szeme".

husi szeme :D, legpoénsoabb amikor a PGH a buy grenades to rifle-t erre: "gránátok felszerelése karabélyra" fordították le, keény mellényúlás :D

Ezt a husi szemét én sem értettem mire jó. Mondjuk nekem a sztalker meg a hasonlók sem jönnek be.

yantárba többet adnak érte a tudósok, mint a bárban a pultos... kb ő is oda juttatja el :) csak kis haszont lehúz magának

Ja ez a Yantari küldetés legnagyobb előnye ha mindent megcsinálsz az öregeknek akkor egy az egyben veszik be tőled a cuccot, pl: felesleges artifactok, legközelebb ha újracsinálom az összes felesleges artifactott s fegyvert csak itt fogom leadni.

Én azért magyarosítottam le a játékot mert még nem tudok olyan jól angolul, hogy minden párbeszédet megértsek(különösen ezek az angol szlengek nem mennek).

Nem is muszáj mindent szóról szóra megértni, én nem is szoktam mindig mindent elolvasni, inkább játszok. Vagyis inkább most heggesztem az UHSF Modot.

Vissza
Top Alul