Húzd közelebb a monitortchild_of_korn":2ah93uof mondta:azzal se megy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Húzd közelebb a monitortchild_of_korn":2ah93uof mondta:azzal se megy![]()
child_of_korn":lour2on7 mondta:rendicsek, köszi a választ, még azt elfelejtettem, hoggyőő ha van távcső a fegyón, akkor lehet zoomolni vele? még csak az alap AK-ra szerelhető távcsövem van, arra is gondoltam, hogy majd csak a kifejezetten arra specializálódott sniperekkel lehet. ezzel még eddig nem tudtam.
-GABO-.hu":8qs5w3hz mondta:Üdv
Segítsetek!
Valamiért egyfolytában megy felfele a sugárzásmérőm, és lefele az életem! Már gy "kő" sincs nálam, és még mindíg sugárzok. Viszont nagyon sokat voltam magas sugárzású területen (határvidék). Gyógyszerek után is előjön a jelenség, pár perc alatt kampó. Mennyek korházba????
Jjeszi3":23bxlfo2 mondta:Hi!
NEkem az lenne a problémám hogy nem tölti be a quicksave-t a game. LE kellett formatálni az egyik meghajtót amin a rendszer van de a játék a másik meghajtón volt. Előtte minden rendben volt aztán ketdte ezt a hülyeséget. Először nem volt egy mentés se, de aztán megtaléáltam egy másik mappába bemáplta de nem jó. Azt írja cannot found save file vagy valami iylesmi. De ha újraindítom ajátékot akkor betölti csak hát ha meghalok mindig ki be lépkedni. De ha rendesen mentek akkor jó. Mit tudok csinálni ezzel. Pls help!
Ilyen nincs>>RGO te sem létezel>>RGO gondolkozz el az életeden-GABO-.hu":2201ni0b mondta:Sajnos ahogy idővel használódik a zöld tudósruha, úgy nő bennem egyre jobban a sugárzás,szerintem ez egy hiba a progiban! Várok egy kicsit, hátha tud valaki segíteni, de szerintem restart lesz!
cirkus":3tu0dh26 mondta:Valaki irta, hogy át lehet irni egy filet ami a hátizsák tárolókapacitásért felel...
Hol találom ezt a file-t és hogy kell átirni ?
t-oom":37547lg4 mondta:A szellemtől elhoztam a dokumentumokat, és azt írja, hogy a titkos alagúton tudok kijutni. Nem találom, mivel titkos. Valaki tudja, hogy merre találom, nagyon éhezem, fogy az életenergiám, a sok zombi között nem talaálok enneivalót. Segítsetek. Előre is köszi!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.