Tippek, trükkök

de nem tudnád mit kell beírni a lejövő konzolba?
godmode vagy god mode vagy hogyan kell beírni?

nem tudom mit kell beírni. de szerintem ahhoz hogy elfogadja a kódot még kell valamit csinálni, talán vmelyik fájlt át kell nevezni vagy mást bemásolni a helyébe. de hogy melyiket azt nem tudom

Kanyhalos":1y2mcms6 mondta:
Fel kell installálni a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felraktam. ráraktam a két patch-et. Felcrackoltam azzal a crackel ami a cd-n volt de ne mjó. Akkor hogy kell??? VAlami hibaüzenetet ír az exe-vel kapcsolatban.

jjeszi3:
szntem fejezd be, mert törölve lesz az üzid... ne beszéljünk már warezról ejj!

más:

én stalker módon toltam először, de a stancia páyán már volt vagy 30 piros 20 sárga meg 20-30 kék medpackem... mert ugye felvettem mindent kb. igaz el is foglalt vagy 40 kilót, de átírtam 100ra és így nem volt gond... de kb 3. végigjátszásnál is ez volt :F
azóta már csak szkriptelek, de még így is jó a cücc, főleg ha kiadják single sdk-t

Hol írod át a hátizsák súllyát 40-ről 100-ra ?
ja tudom actor.ltx, de nekem sehol nincs ilyen

Ezek az artifactok nem világosak, mivel vagy olyan amit az övre csatolva a tulajdonságokat zölddel (+) növeli meg, és így is sugárzást idéz elő...

Hát ja, valamit valamiért. De nem mindegyik artifact ilyen, valamelyik csak segít. Jó ruhát keress hozzájuk és lehet váltogatni, annak megfelelően hol vagy.

Yantrarban, a profnál aki a küldiket adja, vidd el neki ghost ruháját, ami amugy is utba esik, ha a fő küldit csinálod

hella, lenne egy kérdésem. rákerestem már mindenhogy, de nem találtam, előre is bocs, ha már volt kérdés :] ugyebár ha nem lövöd le az ellenfelet, akkor magában szenved a földön. na most ennek van valami jelentősége? meglehet vallatni vagy valami? :D számít valamit ha életben hagyom?

Ha bajtársad, akkor meg tudod gyógyítani, amennyiben van nálad medkit, ha pedig ellenség, akkor ha nem vérzik el, akkor őt, az övéi gyógyíthatják ki.

Sztem ennek csak akkor van jelentősége, ha egy nem ellenség (:)) szenved a földn, neki tudsz adni elsősegélyt. Sztem egyéb nincs, bocs ha tévedek...

rendicsek, köszi a választ, még azt elfelejtettem, hoggyőő ha van távcső a fegyón, akkor lehet zoomolni vele? még csak az alap AK-ra szerelhető távcsövem van, arra is gondoltam, hogy majd csak a kifejezetten arra specializálódott sniperekkel lehet. ezzel még eddig nem tudtam.

mármint nem a sima rácélzásra gondolok, hanem aközbe még zoomolni a távcsővel :] most is egy nemtudom hányszoros scope-m van, és nemtudok vele távolabbra nézni.

Akkor lehet, hogy tényleg nem lehet, mert ha emlékezetem nem csal, a játék elején használtam a távcsövet, ott a görgővel lehetett zoomolni...

Vissza
Top Alul