Tippek, trükkök

Persze, hogy stash, máshol járt az eszem :-) . A térkép megvan, csak a bejáratot nem találom.

köszi: g

genya":2bkab9ov mondta:
A bárban megkaptam az infót Strelok csapatának stack-járól (le a csigalépcsőn stb stb), csak épp a bejáratot nem találom, pedig egyszer már jártam arra.... Valaki nagyjából be tudná tájolni?

Mármint melyik bejáratot?

A lejáró az alagútrendszerbe ott van az Agroprom mögött, vagy a laktanyában hátul.
Ha már lent vagy, akkor van két C alakú folyosó, egymással párhuzamosan. A másodikban egy helyen ládák vannak felhalmozva, azokon kell felugrálni és egy lyukba bemászni. ott a létra...

bem13":u47wqusp mondta:
hali!

Most ott tartok hogy a második "agyromboló" gépet kéne kikapcsolni. Eljutottam a föld alá, kinyírtam vagy 5 vérszívót, de nem tudom hogyan kell bemenni az írányítóterembe és kódot sem találok az ajtóhoz.

A red forestben nem kell kód. A kódos ajtó csak egy raktárba vezetne. Szépen le lehet sétálni a kapcsolóhoz, csak körül kell nézni minden teremben, hátha van egy ajtó valamelyik sarokban...

Prypatban megtaláltam a titkos szobát, s nálam van az ajtó dekóder. Hol találom ezt a titkos labort aminek az ajtaját nyitom a dekóderrel ? Prypatban vagy az Erőműben ? A magyarításból nem teljesen világos.

Kösz megtaláltam ahogy az exoskeletont is ami hatalmas csalódás a sugárzást nem bírja. Egyszer már megcsináltam akkor egyből a kőhöz mentem, most már a csatlakozóst is tudom, a legizgalmasabb majd holnap. Nem írok konkrétumokat, hogy mindenki átélje a lehetséges végeket.

Nem vagyok mai gyerek ezeket a lövöldözős játékokat még akkor kezdtem amikor 386-osom volt a doom 1-el. Aztán jöt sorba Doom 2, Quake 1-2, Half life, Quake 3 Arena, Alien versus Predator 1-2, Doom3, Half Life 2, Quake 4, Far Cry, Fear, és most a Stalker, ami messze felülmúlja az összes többit mint életszerűségben, mint grafikában, mint játszhatóságban. S hogy több vége is van már csak hab a tortán.

Ha van nálad 2 crystal (darabonként 30% radiation csökkentés), akkor elég az exo védelme is az erőműben, csak ne menj le a földre,illtve amikor a szarkofág tetjén vagy, ne menj a lyukak közelébe. az ottani sugárzás ellen semmilyen ruha nem elég...

A végére nálam volt 2 flash (teherbírás növelő, elektromosság védelem csökkentő), 2 flash (sugárzás csökkentő) és egy battery (ez a flash-ek elektrovedelem romlását kompenzálja, sőt 10%-kal többet ad vissza). Ezzel a kombóval bármely ruha elég védelmet ad a sugárzás ellen és nem nagyon fárad futás közben sem a karakter...

Sracok

Dark Valleyben a benzinkut mögötti romos épületek udvarán ahol van egy beton cső ami kivezet a keritésen kivülre egy pocsojaba,
a körül észrevettem egy hatalmas furcsaságot!

alt+taboltam elkurodtak a texturak és valami földalatti bánatot véltem felfedezni ahogy átláttam az egész talalyon kb 3 másodpercig szal nemigazán tudtam nagyon szemügyrevenni, érdekes mert texturahibaknal nemnagyon látni ilyen érdekes jelenséget ezért csakis az a tippem h ott is van valami turpisság... bár lehet hogy csak bug vagy valami elmosodas volt
lehet enlattam rosszul...

Ha valaki hozzátud szólni akkor tegye meg pls :)

Több ilyen is van a játékban. Valami texturahiba...

Mod nélkül a tudós x16 ban, vagy ha a dutysoknak csinálsz küldit, én a bloodsuckerek falujában is találtam az egyik padláson 750 db-t. :D Trader mod sokat dob az élményen. Müködött a dolog amit küldtem ?

Még nem prószáltam ki mert nem akarom hogy elvesszenek vagyis elvesszen a mentésem. de már nincs sok hátra mert a héten ráfekszem erősen és aztán majd jelentem az eredményt :wink:

Az x16 laborhoz most már nem hiszem hogy visszamászok... de lehet :D a falu viszont közel van mindenképp átfésülöm :D

Vintar BC hez Yantán lehet sima lőszert venni korlátlan mennyiségben, sajnos páncéltörőt nem. Trader módban lehet ? Gp 37 hez a freedomos kereskedőnél van páncéltörő nato lőszer korlátlan mennyiségben. Már mint úgy korlátlan hogy ha mented s újrakezded, vagy visszatérsz mindíg van. Ezen az oldalon megtalálható ez a trader mód. Ja vintar bc is lehet vásárolni, mert simán nem.

Hi!

NEkem az lenne a kérdésem hogy olyat amit warezről szedtem le és tényleg nem lehet patchelni??? MErt próbálom de nem megy? TÉnyleg nem lehet csak eredetit?

NO WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy lehet de csak az eredeti exe-t.

Kanyhalos":3h33ijgh mondta:
NO WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy lehet de csak az eredeti exe-t.
Nyugi gyereknapra már be van igérve 8) De addig kikell bírni valahogy. Eredeti exe-t hol lehet szerezni?

helló azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet felrakni a god modot?meg az örök lőszert arra márt rájöttem játék közben lekell nyomni a 0-át de mit kell beütni?a vége fele járok van sárga energiám 8 piros 12 kék 3-db löszerem mint a tenger de rengetegen jönnek és még a sugárzásra is kell figyelnem mindenem elfogy és végem meg persze kettőt rámlőnek és nyekk szóval valaki legyenszives segíteni előre is köszike

hát nem tudom, sokan voltak, de annyira nem okoz nagy erőfeszítést, persze én a legkönnyebb szinten vagyok, de 3-4 elsősegély doboznál nem használtam többet csernobil területén, míg lemásztam a szarkofághoz. igaz ott elég gyorsan meghaltam miután csak szimplán berohantam egy szobába és kb 5-en lőhettek fejbe egyszerre :D

Vissza
Top Alul