Tippek, trükkök

Kösz SaGa!

Stevy#":2pyqqgt1 mondta:
Sziasztok!

Ha a Duty főnöktől elvállalom azt a küldit, hog támadjunk meg egy freedomos területet, utána be tudok menni majd a freedomoskhoz illetve küldetéseket is tudok majd vállalni náluk? :roll:

En miutan elvallaltam h nyirjam ki a csipast, utana bementem, csacsa mindenki, lekeseltem a snipert, es utana bekoptem Lukashnal a Duty sokat. Jottek meghaltak, osszeszedtem a toltenyt es nem lettem ellenseg 8) Sajnos a szakacs havert is kinyirtak, akivel egyutt iszogattunk :cry:

hali!

Most ott tartok hogy a második "agyromboló" gépet kéne kikapcsolni. Eljutottam a föld alá, kinyírtam vagy 5 vérszívót, de nem tudom hogyan kell bemenni az írányítóterembe és kódot sem találok az ajtóhoz. Lécci segítsen vki! :cry:

bem13":2xqsdbd1 mondta:
Ha tippet, trükköt kérsz, akkor keresgélj a hullákban, az sokat segít, de ha konkrét választ vársz, kérdezd a spoileres topicban!

bem13":ya96cpqe mondta:
Kösz ezt tudom mer X18-on már túl vok de itt nincsenek hullák a bloodsucker-ekét leszámítva :D
Ja sorry, félreértettem...hol van ott ajtó amin nem tudsz bemenni?

A bárban van egy faszi akitől munkát lehet kérni, egy családi puskát kell megkeresni a Vad területen. El is mentem és a térkép már jelölte a kis kék kört de csak nem találom a puskát hol lehet ? Megnéztem a vonat allatt, a tetején, az öltözőszekrényekben, a kis barak tetején de semmi.

trn30":2hk0rmwc mondta:
A bárban van egy *cenzúra* akitől munkát lehet kérni, egy családi puskát kell megkeresni a Vad területen. El is mentem és a térkép már jelölte a kis kék kört de csak nem találom a puskát hol lehet ? Megnéztem a vonat allatt, a tetején, az öltözőszekrényekben, a kis barak tetején de semmi.

Ne fent keresd, hanem a föld alatt :wink:

trn30":1fw8kawp mondta:
, a kis barak tetején de semmi.
Jaja, ézzel én is szívtam, már tök ideg voltam de legalább megtanultam ha a térképen a cél egy zöld célkereszt, akkor egy szinten vagyok a cél hellyel, de ha fehér háromszög és lefele vagy felfele mutat, akkor irány szerint kell tovább keresnem.

Kroso":3dt2fq6p mondta:
trn30":3dt2fq6p mondta:
, a kis barak tetején de semmi.
Jaja, ézzel én is szívtam, már tök ideg voltam de legalább megtanultam ha a térképen a cél egy zöld célkereszt, akkor egy szinten vagyok a cél hellyel, de ha fehér háromszög és lefele vagy felfele mutat, akkor irány szerint kell tovább keresnem.

Én még a fegyvert akkor felvettem mikor Kugrovot kellett kisérni és még mielőtt a Family rifle küldit elvállaltam, ugyhogy szerencsém volt mert egyből csúsztattam is át neki az asztal alatt, nehogy a többiek meglássák :D

Oké a zöld kereszttel én is tisztában vagyok. Ezek szerint le kell mennem mivel fennt a tetőkön nincs és én is vártam a zöld keresztett mikor a barak tetején voltam de semmi. Visszasétálok azt megpróbálom megint a tundert 300 lövedékkel úgyis ott hagytam.

rifle -t :) (amúgy el is mondja a csávó ha végigvárod... bár nemtom magyarítással félre lehet-e érteni, mer szntm eléggé :F)

Hát igen én félreértettem. Aki a magyarítást csinálta nem volt képben a fegyverek terén. Ahogy írod a rifle, - ami magyarul gépkarabély és nem puska mint ahogy a játékban olvassa az ember. Mert én rendes sörétesre gondoltam. Kösz az infót - holnap lesz rá időm így tudom hogy mit keressek.

Kösz dezodor. Érdemes csatlakozni a freedom-osokhoz. Jár ez valami plusszal, vagy csak annyival hogy továbbiakban mindenki tüzel rád ha kell ha nem.

A bárban megkaptam az infót Strelok csapatának stack-járól (le a csigalépcsőn stb stb), csak épp a bejáratot nem találom, pedig egyszer már jártam arra.... Valaki nagyjából be tudná tájolni?

Köszi előre is: genya (expert, loner, excellent :-) )

genya":2f03srnr mondta:
A bárban megkaptam az infót Strelok csapatának stack-járól (le a csigalépcsőn
Nem stash? Még térkép is van róla, jobb ha használsz fejlámpát is, úgy könnyebb rátalálni!

Vissza
Top Alul