Tippek, trükkök

Sehol....
Csinálj a freedomtörzsfőnöknek ilyen írtsd ki a mutánsokat küldit, és utána késeld le az őrt a raktár elött....én mindíg így takaritom el onnan, ha pofátlanúl beáll az ÉN raktáram elé :D (szerintem ilyet azért lehet, mert ha csinálsz küldit akkor jó lesz a hírneved, lekéseled akkor meg szörnyű lesz...ha megint kinyírsz valakit akkor megtámadnak)

Szerk.:Mire leírtam a választ hűlt helye a kérdésnek...WTF?!?!?!

Bocs, én töröltem :D , mert már válaszoltam neki, csak lusta elolvasni :P
Eredeti kérdés: hol van gránátvető a szellemfalun kívűl? ^^

pYura":10gabg9g mondta:
Bocs, én töröltem :D , mert már válaszoltam neki, csak lusta elolvasni :P
Eredeti kérdés: hol van gránátvető a szellemfalun kívűl? ^^
Láttam hogy visszaírtál, de ott sajnos nem volt ezen két helyen kívül egy harmadik lehetőség megemlítve...

TakiHUN":1wbzrsyv mondta:
Szerk.:Mire leírtam a választ hűlt helye a kérdésnek...WTF?!?!?!

Azért kössz, majd kipróbálom! Gyorsabban válaszoltál mint ahogy kitörölték, így okosabb lettem! Bár még mindig nem értem mé törölték ki...

Hi

Elakadtam, a hely az X18-as laborból nem tudok kijutni. Tűz védi a bejárati ajtót, és lángok követnek állandóan, mit tegyek?

Hi!
A láng démont, vagy mifenét kell kicsinálni. A tüzek egy ponból keltekeznek, ez mellesleg mozog, azt lőd amiből kicsapnak a lángnyelvek! Javaslom a shotgun vagy valami erős fegyver elég sokat kell belelőni.

én pl sniperrel lőttem bele egyet és anyyi volt. de én sem tudtam mit kell csinálni csak poénból rá zoomoltam és belelőttem. aztán mehettem tovább:D

En is elvoltam ott jo sokaig. Egy ideig eszre se vettem h mozog vmi :D aztan AK-val kezdtem loni, de semmit sem ert. odadobtam ala egy granyot azt kipurcant xP

Sziasztok !

Két kérdés, ha nem szakmai titok.:A végén a rengeteg teleport használatával vissza lehet keveredni a zónába? A másik: hol lehet szert tenni egy exo-skeleton páncélra? Van SEVA-m, SSP99M-em, PSZ9MD-m, de a skeleton páncél még hibádzik.Ja és még valami, menet közben jutott eszembe.: a finálé monológnak van magyarítása? Már nem a béta verziót használom, de ott sehol semmi. THX.

Snork

snork":1rphjdqo mondta:
Sziasztok !

Két kérdés, ha nem szakmai titok.:A végén a rengeteg teleport használatával vissza lehet keveredni a zónába? A másik: hol lehet szert tenni egy exo-skeleton páncélra? Van SEVA-m, SSP99M-em, PSZ9MD-m, de a skeleton páncél még hibádzik.Ja és még valami, menet közben jutott eszembe.: a finálé monológnak van magyarítása? Már nem a béta verziót használom, de ott sehol semmi. THX.

Snork

visszább már volt róla szó párszor hogy az exoskeleton csernobil területén van valahol, de hogy pontosan azt ne kérdezd :D

Üdv népek, elkelne egy kis segítség....
Elverekedtem magam a Wish Granterig, (ott történt, ami történt, nem lövöm le a poént), aztán egy korábbi mentésemből próbáltam visszafelé haladni onnan, viszont nem tudtam kijutni. Ha elértük a masinát, de nem kívántunk, vissza tudunk még vergődni valahogy a felszínre, vagy kezdhetem elölről a játékot? (Sajnálnám a keservesen összerabolt cuccaim, pl a gauss-puskát :-)
Köszi előre is: genya (expert, loner, excellent:-)

genya":2kgxx858 mondta:
Üdv népek, elkelne egy kis segítség....
Elverekedtem magam a Wish Granterig, (ott történt, ami történt, nem lövöm le a poént), aztán egy korábbi mentésemből próbáltam visszafelé haladni onnan, viszont nem tudtam kijutni. Ha elértük a masinát, de nem kívántunk, vissza tudunk még vergődni valahogy a felszínre, vagy kezdhetem elölről a játékot? (Sajnálnám a keservesen összerabolt cuccaim, pl a gauss-puskát :-)
Köszi előre is: genya (expert, loner, excellent:-)

Nem tudom mikor de nemsokára/sokára kijön az 1.0003-as patch amiben elméletileg lesz olyan gameplay mód hogyha végigtoltad, hogy freeplay. Ez kb azt jelenti amit írtál. (ja és nem cseszi el a mentéseidet se.)

nekem megvan a peccs, de nem jön be annyira, nem ezekre vártam :F
infó:

The savegames, preserved in version 1.0001, will work with version 1.0002.
Patch introduces the following changes:
1. is added cantilever command "sv_.listmaps ' for the survey of the list of the auto-change of maps.

2. are corrected errors with the health of players in the net game.

3. error with the confronting corpses with the connection of player to the server is corrected.

4. the behavior of objects in the inventory is corrected (for the regimes everything against all and command to the command).

5. is changed the numeration of the versions of game.

6. is added the recognition of region for the system of auto- -patca.

7. error with the departure in some localizations with the use of a digital keyboard is corrected.

8. is corrected error with the departure with the creation of skrinshota to the preserved game.

9. the support of the additional buttons of the mouse (now by it it is possible to tie the specific actions in tuning of control) is added.

10. is corrected error with the departure at the level "military storages".

11. is corrected error with the generation of neutral characters near or in the visibility range of player.

12. is reduced the time of the reaction of the system of the simulation of life. Now system will give birth to new neutral characters as not frequently as the previous versions. The speed of the movement of neutral characters, who are located on the levels, where there is no player, is also lowered.

ezek annyira nemfontosak nekem.. bár majd ha kijön az angol akkor felteszem.

akinek van kedve az orosszal csunyálkodni: stalker-portal.ru

Segííítsetek!

Celeron 2.5 GHz, Asus P4SX alaplap, ATI Radeon 9200 SE, 768MB RAM
A VGA-t és a Virtuális memóriát pirossal jelölte a telepítésnél, a virtuális memóriát már felhúztam 2GB-ra, de a VGA-n ügyebár nem változtathatok.
A főmenüben csak az egeret látom.

Előre is kösz a segítséget.

Vissza
Top Alul