Tippek, trükkök

bem13: ez a küldetés nálam nem bugos, nézz meg egy kicsit korábbi mentést... furcsa lenne, ha többször is előjönne a probléma.

Stevy#: patch után nem mennek a régi savegame-ek, egyelőre így állunk, majd lesz elvileg savegame converter. Modok mennek régi mentéssel (kivéve a Transport modot) viszont van, hogy utána nem megy a mentésed a mod nélkül (általában azok a modok rondják el a mentést, amik beleszólnak a küldetésekbe valamilyen formában) de többnyira azt mondják ha felteszel egy nagyobb modot, akkor érdemes full előlről kezdeni :)

Stevy#: patch után nem mennek a régi savegame-ek, egyelőre így állunk, majd lesz elvileg savegame converter. Modok mennek régi mentéssel (kivéve a Transport modot) viszont van, hogy utána nem megy a mentésed a mod nélkül (általában azok a modok rondják el a mentést, amik beleszólnak a küldetésekbe valamilyen formában) de többnyira azt mondják ha felteszel egy nagyobb modot, akkor érdemes full előlről kezdeni :)[/quote]

Akkor asszem előbb még végig viszem a gamet, már sztem ugy sincs olyan sok hátra:), aztán pakolok fel patch-t meg próbálok ki modokat

A mentések a task_manager.ltx változásától vagy eltünésétől romolhatnak el, mert abban van a questek leírása és ha van nyitott feladatod (van) és annak vlamelyik paramétere (pl a lejárati idő) nem vág össze a task_manager-ben lévővel, akkor kakukk..

Vagyis ha új modot raksz fel, nézd meg, hogy ez a fájl benne van-e. Ha nincs, semmi gond, ha igen, vagy hagyd ki, vagy indíts új játékot...

Ok kösz megpróbálom bár az az előtti savemen még nincs olyan sok rubelem mert elmentem a mentés után zombit vadászni :twisted: :!:
Na de nem baj majd megcsonálom újra, kösz mindent :!:

Ja és a területen akárhova megyek ugyanezt csinálja :x

Nem jött be amit mondtál de gondoltam megpróbálom, hogy elhúzok Yantarból amilyen gyorsan csak lehet. És ez működött!! Sprinteltem mint az őrült nyomtam magamba az energia italokat és már visszajutottam a bárhoz. Úgylátszik csak Yantar bugos nálam :( Na mindegy. Pedig szerettem gyilkolni a Snorkokat és a zombikat 8)

Hi all!Próbált már valaki a Szabadságiakhoz csatlakozni?Csak mert most elmentem a bázisukra, köptem hogy a Kötelességiek támadni akarnak és felajánlották hogy csatlakozzak.
Megéri hozzájuk csatlakozni vagy szenvedjek a Kötelességiekkel,mert hozzájuk viszont sehogyan se megy,pedig mindent megcsináltam amit kértek+az arénát és végigküldtem(elsőre 8) )

Szerintem is, idegesítő a Dutysok hozzáállása. Bár tökmindegy...kikell nyírni mindkettőt és akkor nem kell dönteni!

Nem tudom. Én semleges maradtam (vagy legalább igyekszem annak maradni). :?

Axel Foley":1h090z8a mondta:
Hi all!Próbált már valaki a Szabadságiakhoz csatlakozni?Csak mert most elmentem a bázisukra, köptem hogy a Kötelességiek támadni akarnak és felajánlották hogy csatlakozzak.
Megéri hozzájuk csatlakozni vagy szenvedjek a Kötelességiekkel,mert hozzájuk viszont sehogyan se megy,pedig mindent megcsináltam amit kértek+az arénát és végigküldtem(elsőre 8) )

Csatlakozz a Freedomosokhoz és ha legközelebb végigjátszod akkor a másikhoz és így mindenki happy lehet :D

a dutys főnök már pedzegeti hogy megkéne támadni az ellent, de még nem adtam be a derakom, van mit tenni még:D

ja ok..................... egyébként én azon röhögtem sokat, amikor kaptam a lukashtól (freedom vezető) egy küldit, hogy öljem meg a dutysokat az ellenörzőpontnál, na az vicces volt, mert én leöltem vagy 6 ot belőlük, és csak aztán fordultak ellenem

syn7h37ic":mg3p6u0p mondta:
Bloody Fox":mg3p6u0p mondta:
freedomosok jobbak
Egyikük eszméje sem nyerte el igazán a tetszésemet. Főleg a szélsőséges hozzáállásukkal van bajom lövés1
semlegesnek maradni a legjobb. Az külön móka nézni, hogy kicsinálják egymást a vörös erdőben 8)

A FREEDOMosok említést tesznek egy mellék küldiben Bob Marley-ről így ők a jobbak...meg a fő házukban a 2. emeleten van egy múkás tag a 70-es évekbeli bajósszal meg szemcsivel xDxDxD!!

FREEDOM POWAA!

Kéne nekem megy kis help Red Forestben nemtok micsinálni mert ha az erdő felől megyek akkor PseudoGiant, meg Pszisugárzás, ha a 'főúton' akkor Pszisug, meg katonák...(meg teleportos snork)

HELPHELPHELP!

,,Az orosz kormány nem vállal felelősséget a Csernobili baleset miatt, mivel annak mértéke nem követeli azt!''-Az orosz szóvivő beszédének egy kihagyott részlete

A PSI-sugárzás ellen csak egy orvosság van. Yantarban csináld meg a küldetést Sakharovnak és ő ad neked egy PSI-fülvédőt. Azzal már be tudsz menni, nélküle soha.

Hi egy kis segitséget kérnék mert elakadtam!
Miután lemásztam a lift aknába és telsesitettem az első időre való küldetést h a picsába lehet vissza mászni a lépcsőn mivel akkorát nem tud ugrani! Azt hiszem az x 16-os pályán van az egész! ha vki tud segitsen
Köszönöm előre is

Ott kell kimenni ahol felvetted a dokumentumokat és kinyírtd a controllert....jobb hátúl van egy lyuk a padlón, na ott kell kimenni :wink:

Vissza
Top Alul