Tippek, trükkök

ÉS hogy lesznek friendek? CSináljam a küldetéseiket?

nem amikor meg akarják támadni a bázist a duty-sok akkor te szolsz a freedomosok főnökének és utána friendek-leszetek.

Jjeszi3":37n0rtyt mondta:
ÉS hogy lesznek friendek? CSináljam a küldetéseiket?
Én úgy lettem haver, hogy megcsináltam az első pár küldetést, nem is kellett az összes és zöld lett mindenki. De ha haver akarsz maradni a Dutysokkal, akkor lehet nem jön össze...

az még belefér hogy mind2 kaláccsal barát legyél (duty & freedom) de ha már csatlakozol is valamelyikhez, akkor vicces lesz... ha nagyon csatlakozni akarsz, akkor inkább duty, mer a bárba többet fogsz visszamenni úgyis mint a fridom bázisra... (joindolg mod)

Halljátok!
Csinálgattam a küldiket a freedomnak, de csak a sima "hé munka kéne" jellegűeket....és megcsináltam egy szörnyölőset erre a freedomosok bezöldűltek(meg az állatok is a "barátaim" lettek)...első végígjátszásnál amikor a duty törzsfőnöknek elvittem a tuning fegyót a mercektől(legelső küldi nála) rögtön bezöldűltek... :roll: de most nem :idea:
ss_ricsi_controllerfriend.jpg

ss_ricsi_bloodfriend.jpg

De a rohadék őr még mindíg odaáll, és hiába haver mindenki ha lekéselem ellenem fordúlnak :evil:

Amúgy rájöttem hogyan lehet büntetlenűl lekéselni army warehouseban akármelyik freedomost...akár lukash-t is!
Egyszerűen vállalj nála egy küldit, mondjuk az írtsd ki a mutánsokat, csináld meg és ha odaadta a jutalmat bárkit lekéselhetsz! Én így szoktam eltávolítani az őrt a raktáramtól! :wink:

Amúgy érdemes ilyen egyszerű küldiket vállalni, mert pl lukash gránátvetőt ad ha legyakod a szörnyeket a határban(már van 4 gránátvetőm 8) ) meg a csapos katonai rucit ad egy meat chunk-ért(huscafatnak van asszem fordítva)

LOL gránátvetőt? nekem olyat egyszer sem adott nekem Urnicht (sün) meg kristályt adott XD, a végén már lett vagy 8 kristályom meg vagy 10 sünöm, egyébként én olyan helyre pakoltam a freedom bázison ahol nincsen őr az alagúthoz közeli háznál

egyébként a dobozokat ti szét szoktátok lőni, mert én kb 15 artifectet találtam így a játék során, főleg a vége fel, egyszer volt olyan, hogy egy narancssárga vegyéstruhát találtam az egyikben :D

zombikiller":1a5f43tz mondta:
LOL gránátvetőt? nekem olyat egyszer sem adott nekem Urnicht (sün) meg kristályt adott XD, a végén már lett vagy 8 kristályom meg vagy 10 sünöm, egyébként én olyan helyre pakoltam a freedom bázison ahol nincsen őr az alagúthoz közeli háznál
Annál a küldinél adja ami automata és a házikó jel a határőr csávónál van akivel beszélni kell a monolitvisszaszórításról :wink:
És azért gyűjtöm ide mert 2 doboz van, és egyikben csak fegyverek a másikban meg az összes többi...

Első vagyok 1479pont-al:
ss_ricsi_rang.jpg

Itt van a statisztika...érdekes hogy amikor legutóbb néztem kitűnő volt a hírnevem...bár azóta asszem lekéseltem a raktár őrét:
ss_ricsi_rang2.jpg

Úgy látom te tényleg a felhalmozásra mész :D Ennyi játék után azt hittem lesz vagy 6000 pontod :wink:

Amúgy nem tom miért hurrog mindenki a nevek miatt, amikor ez még mindíg jobb mint a PSG-s sok helyen elég hülyén megfogalmazott próbálkozása...
Ennél telt be a pohár--->vissza a Mr. Fusionos!:
(kiemelem a hülyeséget)

A határban látható szöveg mikor előszőr jársz arra(army warehouse):

PSG:

Megközelíted a Barrier-t. Ne gondolj mindig az össze-vissza menésre. Bár, boldogabbak leszünk, ha el tudunk fogadni valami segítséget.
(össze-vissza menés...kész poén, és mekkora volt az arcuk a magyarítások portálon..jujj)

Mr Fusion:

A Határhoz közeledsz. Eszedbe se jusson valami bajt keverni. Viszont örömmel fogadunk bármilyen segítséget.

Bár ez nem látható a játékban, de látszik hogy ki fogalmaz jobban:
(itt is kiemelem)

PSG:

Ez egy jó hely arra, hogy letáborozz. Itt ki tudod aludni magad és kivárhatod az éjszakát vagy egyszerűen gyilkolhatsz néhányszor. Ahhoz, hogy aludni menj, nyisd meg a leltárt, majd állítsd be az időt és nyomd meg a nyugalom gombot. A karaktered fel fog kelni a kijelölt időkor. Néha álmai lesznek.
(ilyen helyen nem a gyilkolás a lényeg, leltár eléggé nem ideillő szó ahogy a nyugalom sem....és valami alföldi fordíthatta, mert időkor helyett inkább időben/időpontban nemde? :P )

MR. Fusion:

Ez jó hely arra, hogy bedobd a szunyát. Itt kialudhatod magad, megvárhatod a reggelt, vagy egyszerűen elütheted valamivel az időt. Ha aludni akarsz, nyisd ki a hátizsákot, állítsd be az átaludni kívánt időt, és nyomd meg a Pihen gombot. A karaktered a megjelölt időben felébred. Néha még álmodni is fog.

Amúgy a helyi legendák vagy miknél van egy olyan amit mrfusion-ék egyszerűen csodavezetőnek fordítottak...PSG-seknél az áll: Szupravezető/Szupervezető :roll:

Bocs az off-ért de ez már régóta bennem volt!

hello
nem tudja valaki hogy hogyan lehet megcsinálni hogy az emberünk ne csak 50-60 kg ot bírjon el? :?
a válaszért előre is thx!!!

Sziasztok!

TakiHUN, a Bugshot topicra feltöltött képek között a második egy érdekes snipert (?) tartalmaz. Azt a drágaságot merre lehet meg lelni? :)

Az egy g36(k?...a játékban gp37 asszem), és army warehouseban lehet találni(elmész segíteni a határba, és megvárod amíg egy freedomost lelőnek...ott az összesnél ez a fegyó van ) vagy venni(bár elég drága)

Hali! Yantarban tartok, már mindent megcsináltam. Viszont a prof még ad egy olyan küldit (nem én kérem), hogy irtsam ki a maradék zombit a mocsárban. Jó, megcsinálom röhögve, megyek vissza a jutalomért, és amikor a mobillabor bejárata előtt vagyok, kifagy és kiírja hogy Please Wait! aztán kihozza hogy bug miatt összeomlott és küldjem el stb.

A kérdésem az lenne hogy tudok-e ez ellen tenni valamit, vagy egy korábbi saveről kell betölteni?

Előre is köszi a segítséget!

Hali!

A különböző modok felrakása után a mentések továábra is működnek vagy ez csak a patchnél van így?

Vissza
Top Alul