Tippek, trükkök

Idióta kutyákat meg jól meglehet szivatni ha kergetnek. Keresel egy animáliát és mögé állsz...a pseudodog vagy mi már okosabb. Ilyenkor visszavonul. Rá még nem találtam ki stratégiát. Lehet írta már valaki ezt az egész ötletet akkor sorry... :roll: De olyan édesek amikor forognak a tölcsérben :twisted: Kis köcsögök! << (Úgylátszik itt nemlehet csúnyán beszélni :D)
ss_kroso_04-28-07_23-14-53_l02_garbage1177833021.jpg

pseudonál akkor kell lőni, amikor még fut feléd.
szemből fejre pár skuló elég neki.
de pl a barnal van egy pont, kb a teherkocsi mellett, ahová még félig odafutnak, de az tán nem támadnak, hanem visszafordulnak

bg_

Jjeszi3":2pwcqzp5 mondta:
Nekem az lenne a kérdésem hogy ha átkutatok egy hullát a bal a lsó sarokba mindig felvillan egy kis kép és mellette egy szöveg valami információ akar lenni. Ezt vissza tudom nézni a PDA-ban vagy valahol vagy részletesebb infót nem ír valahol????
Ez ilyenkor azt jelenti, hogy megtaláltad a hulla PDA-ját. A tiédben tudod elolvasni az ő megjeggyzéseit. Részletesebben álltalában nincs leirva. ejtekhelyek szoktak lenni benne, ahol fegyverek, ruhák vannak, meg egyéb kis apróságok. :wink:

humán ellenfeleket meg úgy is lehet szivatni, ha van rá mód, hogy gránáttal beletereled az anomáliába :-)
ugyanis gránát felé soha nem fog futni, inkább belerohan az anomáliába :-)

bg_

a zombi stalkereknél tegna vmi nagyon vicceset vettem észre. ha még messze vagy tőlük és még nem vettek észre akkor oda kell sózni nekik gránátvetővel de ne úgy hogy megöld őket csak rájuk kell ijeszteni és elkezdenek 100 al rohangálni, ami azért elég vicces

Elren":qlzravmb mondta:
Jjeszi3":qlzravmb mondta:
Nekem az lenne a kérdésem hogy ha átkutatok egy hullát a bal a lsó sarokba mindig felvillan egy kis kép és mellette egy szöveg valami információ akar lenni. Ezt vissza tudom nézni a PDA-ban vagy valahol vagy részletesebb infót nem ír valahol????
Ez ilyenkor azt jelenti, hogy megtaláltad a hulla PDA-ját. A tiédben tudod elolvasni az ő megjeggyzéseit. Részletesebben álltalában nincs leirva. ejtekhelyek szoktak lenni benne, ahol fegyverek, ruhák vannak, meg egyéb kis apróságok. :wink:
De néztem a pda-ban de sehol nem találtam csak azt ami eddig is benne volt de az teljesenb másról szól. A talált pda-kban nincs ilyesmi info. TEhát még azt az egy mondatot sem találom meg benne. Akkor hol van?

:D akkor nézd még1x át a pda-t, vagy simán menj 1ből a térképre és nézd végig a lila karikákat, ott kiirja ugyanazokat...

pontosan nem tudom most a nevét de valahol keresd meg a feljegyzett beszélgetéseket a PDA ban és ott el tudod olvasni az infót. meg persze a térkép is jelölni fogja azt a helyet

dezodor":3vasq9n7 mondta:
:D akkor nézd még1x át a pda-t, vagy simán menj 1ből a térképre és nézd végig a lila karikákat, ott kiirja ugyanazokat...
A lila karika jelenti ezeket????? Az mutatja a titkos helyeket??? MIért nem ezzel kezdtétek. Erre voltam kiváncsi :D

Na jó, még egy utolsó kép a töltényekkel kapcsolatban, aztán abbafejezem! Szal így lehet a legjobba vigyázni az ammóra! De nenagyon terjesszétek!!! :D
ss_kroso_04-29-07_18-34-56_l06_rostok1177865528.jpg

(Egyébként valszeg valami hiba történt)

Egyébként a legászabb pajzsot most találtam meg Pripyatban Fang cuccainál egy mama's beed el együtt. Ez egy továbbfejlesztett exoskeleton ami 50% al véd az anomáliák ellen (a radioaktivitás csak 30%) golyók ellen 60%, ütődés ellen 90% karmolás 80% és robbanás az 80%, és ami még fontos, hogy ennek normális night visionja van :D

Sziasztok!

A patch felrakása után a régi mentések elvesztésén kívül más következményekkel nem kel számolni? Gondolok itt olyasmire, hogy ha jól emlékszem nem kellett crackelni a játékot és ez ezután sem fog megváltozni, vagy szerezni kell majd egy "crack fájlt"?

VAn rá valamilyen mód hogy a freedomos base-en le tudjuk ölni a fegverraktár őrét?? MErt én ahánysor próbálta mindig ellenségek lettek. VAn rá mód??

Vissza
Top Alul