Tippek, trükkök

Ha beteszed a kezedbe a fegyvert és az inventoryban jobb klikkelsz a távcsőre fel kell ajánlja, hogy ráteszi. Ha nem, akkor nem lehet.

Lajbi":24e7j7t3 mondta:
Üdv a társaságnak!

Nemrég kezdtem tolni a játékot, és nagyon láma kérdésben kérek tanácsot. Hogyan lehet feltenni a távcsövet a fegyverekre? Mármint technikailag hogyan oldható ez meg? Azt már tudom, hogy egy adott távcső nem minden típushoz jó, de most találtam egy alap-AK-t távcsővel, amit a gyorstüzelő AK-mra akartam feltenni. Levenni sikerült (jobb gomb, és leszed) de egyszerűen nem tudok rájönni, hogyan tudom rátenni a másikra.
Biztosan volt már szó erről korábban, csak nincs időm végigolvasni az összes hsz-t (a cégnél netezek, itt meg logolják a hálózaton töltött időt). Vagy kérdezzek a Fegyverek topikban?

Hát ez egy elég kényes dolog a game-ben sztem egyszerűen elfelejtették beírni ezt a sort a scriptbe. Mivel a szövegben ott van a távcsőn és gránátvetőn is hogy lehet ehez meg ahoz csatolni de egy nagy büdös túróst! Én leszedtem egy customize weapon mod-ot sztem ez még így nem csít egyszerűen benne lessz aminek benne kellet volna lennie :wink:

Én úgy tudtam felrakni a távcsövet, hogy amikor már a srác kezében van a stukker, akkor raktam rá. Nálam működött mod nélkül is így. :wink:

hi!

Nekem az lenne a kérdésem hogy a játék végén ugye végig lejet barangolni az erőművet. Ezt bármikor megtehetem vagy csak küldetés útján? Onnan van visszaút vagy ha oda bemegyek akkor megkapom az egyik videót és vége kezdhetem előről? Az lenne a fő kérédés hogy tudom elérni hogy barangoljak az erőmű körül??? Előre is kössz!!!

Most egész nap azzal szórakoztam hogy megtaláljam pókert, most Agropromban vagyok a föld alatt és várom, hogy arra menjen. Egyébként azok a helyek amik meg vannak jelölve a térképen a pokeres küldinél, arra egyáltalán szokott járni a csávó :?:

Tibi":34ijrh94 mondta:
Valahogy jó lenne kivarázsolni a sugárzást. Vagy lejjebb venni a mértékét, csak vajon melyik scriptben kell...

az jó lenne, bár mondjuk chernobyl NPP ig tökre bejött ez az egész, de az tök ratyi, hogy a legfőbb helyszínt nem lehet bejárni :cry:

de be lehet :D csak ki kell cselezni a játékot :F kis sugrabugrával mindent lehet amúgy vicces mer találtam 1 félreeső helyen a hídtól nem messze egy bázis féleséget, 2rádióval asztalokkal meg asus laptopokkal :D hát nemtom mér nem lehet megnézni simán, mér kell hegyetmászni meg mindent hozzá

Nem tudok offensive gránátot használni csak defenzivet, mert hiába nyomom a 4est, nem csinál semmit, pedig csak az az egy fajta gránátom van. pls hlp

Z-vel vált gránáttípust, de én aszt szoktam támadó gránátnál hogy egyet eldobok belőle aztán felveszem és utána már jó :wink:

Na ja az mindig beválik :D

Egyébként ha agropromban becampelünk a földalatti bázison és várunk egy jópár órát akkor a szemünk előtt fognak létrejönni a különböző artifectek a, erre a poker es küldi alatt jöttem rá, bár igaz hogy még mindig nem találom a csávót de ezzel a módszerrel összeszedtem 3 moonlightot, és 6 flasht, és 2 spalkert :D

a póker arcot én se leltem még meg, mer valszeg mindig kinyírom azon a küldetésen amikor a kulcsot kell megszerezni a bandavezírtől, nomeg a duty-s arcot kiszabadítani... szal passz, pedig mindig átnézek minden banditát szinte, de akkor sem látom sehol a póker csávót

Persze Ak, TRs stb--(nem tudom pontosan a fegyverneveket) ezekre passzol a távcső és Gránátvető is de vannak későbbi típusok amiker már nem. Többször próbáltam a Groza-ra(Thunder) vagy a Vintar-ra(nem BC-re-) de nem ment fel.

na és a hangtompító is: pisztolyok, Ak, TRs oszt kész :?

Azért jó ha van az a mod és a groza-ból is lehet távcsöves fegyót kialakítani.

(Valahol láttam a neten egy erdeti Groza-ról fotót amin bajonett is volt hmmm na ezt az add-ont még elviselném ha benne lenne!!! lövés1 lövés1 lövés1 )

Nem tudom hova postoljam.

Találtam a játéknál egy Unlock Code nevü dolgot. Itt azt mondja hogy az extra contentet feltelepíti, hogyha beírom neki a két kódot. Erről tud nekem valaki mesélni, hogy mi a fene ez ?

úgytudom csak multiban van "hatása" és vhol meg is vannak nekem ezek a kódok ha érdekel......

Vissza
Top Alul