Tippek, trükkök

Neharagud de én visszamentem és semmi mikor bent vagyok a teremben akkor lekapcsoltam a kart jött egy intro és kész nem motatott semmit merre de sajnos a térkép meg nem jelent meg nem tudom hogy miért amugy ott csak a kart le kell huzni és kész mert láttam egy kodos ajtot

pYura":t5g9zf2f mondta:
Lemész a kanyargós úton és amint lesz egy kereszteződés balra fordulsz. Északnak tartasz, Pripyatba.

Ha kikapcsoltad a brain scorcher-t akkor gyere ki ott ahol bejöttél, a vasúti kocsiban. Ha a Meet the Guide küldetést nem csináltad meg, akkor nem fogja mutatni a nyíl a térképen Pripjaty-ot.

Most sajnos már nem játcok de ha kész a Meet the Guide küldetés akkor mehetek tovább a játékban ugye

Kanyhalos":2liy2y8c mondta:
Ha kikapcsoltad a brain scorcher-t akkor gyere ki ott ahol bejöttél, a vasúti kocsiban. Ha a Meet the Guide küldetést nem csináltad meg, akkor nem fogja mutatni a nyíl a térképen Pripjaty-ot.

Így is mehetsz, csak így rossz befejezést kapsz.
Keresd meg a Cordonban Guidét, s ő majd elküld a Strelok's stash-be a doktorhoz. Ő küld majd a Pripjaty-i hotelba.

syn7h37ic":3b7b68xt mondta:
Kiegészíteném annyival, hogy, ha egyenesen odamész, üres lesz a trezor. Elöbb le kell lőni egy zombisodott stalkert, az ő PDA-ján lesz az info, hogy ott van. Az alagút túloldalán ott, ahol a sok tűz anomália van, valamelyik zombi PDA-ja lesz.
Nekem ez a kedvenc ruhám, mert semleges, nem duty-s, freedom-os, és baromi jól néz ki 8)

Azt a ruhát én is csipázom, de nekem a kedvencem az a zöld vegyiruha ami azon a csávón (ha jól tudom Kruglovon) is van, az még jobb véd egy csomó cucc ellen, bár nem olyan jól néz ki. Meg a game végén Chernobyl NPP ben találtam egy exoskeletont is ami király csak nem lehet benne futni, szar a night visionja és csak 30% ig véd a sugárzástól, szóval érdemes egy egy-két crystalt magunkkal vinni

ha megvan minden kellék hozzá akkor a pda-n a küldetések közt megjelenik, simán bejelölöd és elvisz oda a gps...

váde mér kell mindig leírni? :D így nem lesz semmi érdekes a játékba... én sose kérdeztem, mindig rájövök mindenre ha igazán érdekel...

amúgy sterlok"s stash/x16lab->ghost cuccai/sok pda olvasas/es utana mehecc guidolni utana minden jon magatol szntem.

bocs csak én nem tudok angolul csak most ellmentem a reaktorhoz és ott kellet volna felvennem valami cucot és jött egy intro ott pedig meghaltam

dezodor":fyhyfii2 mondta:
váde mér kell mindig leírni? :D így nem lesz semmi érdekes a játékba... én sose kérdeztem, mindig rájövök mindenre ha igazán érdekel...

amúgy sterlok"s stash/x16lab->ghost cuccai/sok pda olvasas/es utana mehecc guidolni utana minden jon magatol szntem.

zombikiller":3l8ihv9m mondta:
syn7h37ic":3l8ihv9m mondta:
Kiegészíteném annyival, hogy, ha egyenesen odamész, üres lesz a trezor. Elöbb le kell lőni egy zombisodott stalkert, az ő PDA-ján lesz az info, hogy ott van. Az alagút túloldalán ott, ahol a sok tűz anomália van, valamelyik zombi PDA-ja lesz.
Nekem ez a kedvenc ruhám, mert semleges, nem duty-s, freedom-os, és baromi jól néz ki 8)

Azt a ruhát én is csipázom, de nekem a kedvencem az a zöld vegyiruha ami azon a csávón (ha jól tudom Kruglovon) is van, az még jobb véd egy csomó cucc ellen, bár nem olyan jól néz ki. Meg a game végén Chernobyl NPP ben találtam egy exoskeletont is ami király csak nem lehet benne futni, szar a night visionja és csak 30% ig véd a sugárzástól, szóval érdemes egy egy-két crystalt magunkkal vinni
Így van. Valóban a Kruglov féle ruha a legtáposabb. Csak abban úgy nézek ki, mint egy pelenkába bugyolált :D

Kruglov féle ruhát ad a Yantari tudós is ha a Ghost suitot nekiadod.

ami végülis mindenre jó csak golyó ellen nemvéd :F nemtom megéri-e 2 rucit cipelni ..bár egy kis tvékelt cipelési limittel bármi megoldható :F

A legjobb ha van nálad Military Siut meg az a ződ ocsmány bio-kezeslábas.
A zöld ruha mellé tegyél artifactot: Soul-t és/vagy Stone Blood-ot, esetleg Mama's beeds-et. Ocsmány a ződ gumiruha de hál'istennek Stalker-csajok nincsenek, akkor biztos nem venném föl. :)

hali csak azt akarom megkérdezni hogy hogy eljutottam egy olyan helyre ahol van egy kö ami kék és azt hiszem hogy kivéni lehet és mikor rányomok jön egy intro és meghalok és kész visszamenni nem tudom tud valki segiteni

ez a vége (ha megvan a detektor vagyis követted a strelok szálat akkor még van tovább......

akkor másfelé kell menni a reaktoron belül, és utána ki tudsz menni a tulsó oldalra is szétnézni meg lövöldözni :F

hát még úgy is gyér pl egy seva-hoz képest, bár ki is írja hogy nemvéd semmit töltények ellen, ha rákattintassz :)

Vissza
Top Alul