Tippek, trükkök

TakiHUN":35yfky6c mondta:
Úgy hogy sehogy.....ez a legdélebbi katonai ellenőrzőpont, ott van ilyen szép UAZ(járműmódot nem használom mert gagyi így ilyen formában)....

Más:
Érdemes ténleg szétnézni Wild Territory-ban, mert én ott találtam:
-1db Moonlight-ot
-4db Sparkler-t
-6db Flash-t
(ez mind endurance-t növel)
Jah és még 1 Moonligt-t X16-ban Ghostól nem messze egy stash-ban...

Megint más:
Egy kis infó, remélem valakinek jól jön...
-Meet the Guide az X16 (Yantar) után van rögtön ahogy kikapcsoltad a Brain-t....
-A Duty parancsnokhoz szintén X16 után lehet bemenni
-a Freedom bázis falát(ahol a Duty robbantaná ki) te is lebonthatod...ha pl belekéselsz akkor felrobban :lol:

Én egy Seva Suitot találtam meg egy mikat a moonlightot lécci mondmár el hogy kb hol találtad

Egyébként Yantarban van egy mellékküldi amikor egy snork részét kell összeszedni vagy Ghost páncélját, és akkor megkapjuk az egyik legkirályabb pajzsot azt a zöld védőruhát.

Hi all!
Itt egy kis bug, amivel annyi zsét szedhetsz össze a játékban, amennyit akarsz: a főküldetés egyes részeinél, ha megcsináltad, és elmész/visszamész ahhoz akinél le kell adni a küldetést (Én a Yantar-i Kruglov kisérgetős küldinél vettem észre), van hogy amint beszélsz az illetővel, megkapod a jutalmat, de még nem írja ki, hogy completed. Ilyenkor csak kilépünk a beszélgetésből és vissza. Újra és újra bezsebelhetjük a jutalmat, akárhányszor csak tetszik.

Ez cuccokra is vonatkozik?

Az arcifactok randomban teremnek, pl kaptam már mamas beadset egy új map betöltésekor. Agopromban a villámos alagútban 3 moonlightot 5 sparklert és egy flasht. Meg kell nézni melyik anomália milyen cuccot termel ki, és azok környékén érdemes szaglászni.

jsandor Benn az alagútban a mozdony mögött. Ha érdeklődsz Garbageban, akkor meg is említik az alagutat, és azt hogy nem mentek még be soha. Ordas nagy sugallás, hogy nézz be mert jól jársz:D. Mikor először mentem be a lámpa k*la mivolta miatt az aomáliák vellvillanó fényét használtam a csavarral :D

dzsonwoo":21s1oc34 mondta:
jsandor Benn az alagútban a mozdony mögött. Ha érdeklődsz Garbageban, akkor meg is említik az alagutat, és azt hogy nem mentek még be soha. Ordas nagy sugallás, hogy nézz be mert jól jársz:D. Mikor először mentem be a lámpa k*la mivolta miatt az aomáliák vellvillanó fényét használtam a csavarral :D

Én jártam bennt de csak a mozdony mögötti bacpack-ben volt cucc(de nem fegyó) hátrébb nem igazán sőt nem volt semmi. :(

Öszintén szólva nálam fennt vann egyetlen MOD AntigassArmor mod nem trader driver stb....csak 12 féle új suitot lehet venni Tradereknél és találni itt ott. lehet hogy ez kavar be...... :roll:

zombikiller":qelp8ii0 mondta:
...a moonlightot lécci mondmár el hogy kb hol találtad...
Ahogy barbol bemész wild territoryba jobb oldalon vannak a sínek...nah ott a vagonok mögött banditák szoktak űlni a tűz körűl, és a falnál van egy beugró rész...nah ott
Itt egy kép remélem látszik a kistérképen hogy mire gondolok:
ss_ricsi_moonlight.jpg

Nagyon kösszi :D

dzsonwoo":2s6764an mondta:
Az arcifactok randomban teremnek, pl kaptam már mamas beadset egy új map betöltésekor. Agopromban a villámos alagútban 3 moonlightot 5 sparklert és egy flasht. Meg kell nézni melyik anomália milyen cuccot termel ki, és azok környékén érdemes szaglászni.

Hát én mondjuk mikor először toltam akkor én úgy csináltam, hogy minden részt átnéztem de a kisebb eldugodtabb helyekre nem igazán néztem be de most már úgy csinálom

dzsonwoo":2s6764an mondta:

Én azt az alagutat csak az Agroprom felöli részen néztem át, a garbage it csak a backpacig da mejd tovább is megnézem :D

Nekem Agroprom a kedvencem, mert egyszer volt olyan, hogy 25 kg artifecttel tértem vissza onnan :D

a villámos alagút alatt ugye azt a föld alattit érted?

Moonlight-ot Wild Territory-ban a banditák helyénél és abban az alagútban is találsz, amelyikben meg kell keresned az egyik Loner elveszett, mellesleg családi fegyverét. Az ittlévő elektromos anomáliák rejtenek ilyeneket. Persze ha még találni akarsz, akkor az Agropom-ban lévő alagútban (ahol Stolker flash driver-jára kell rátalálni, ott is van -> a jobboldali lépcső, nem amin lemegyünk, hanem a másik oldalon, vagy ha úgy könnyebb, akkor a lépcsőház legfelső fokánál, ahol elektromos anomáliák csapdosnak)...

Night Star artifact-ot meg Agropom déli részénél, ahol van egy magányos kapu ott lehet találni. Itt több is van, itt nagy is a sugárzás, ezért a megfelelő óvintézkedésekkel menjetek oda. További Night Star-t ad a Kill the Traitor nevű küldetés is. Persze még Prypiat-ban is van (csak érdekességként írtam le az utóbbi artifact-tal kapcsolatosakat).

ááááááááá ott is van XD ahol a shutit kell megtalálni ugye? na ott én találtam is egy kir artifectet csak nem a moonlightot, egyébként a többi artifectből annyit találtam mint az állat csak ezekből az elektrokból nem nagyon, csak embereknél, de éppen most találtam egy flesht a dark valleyban

sziasztok tudtok nekem segiteni elakadtam
az lenne a kérdésem hogy azon a pályarészen mikor a laborban kodal kelet nyitni az ajtótot és a második ajtó legvégénél mikor megvan a dokumentum és csak visssza kell menni akkor az ajtón nem tudok kimenni mert elvan torlaszolva és lángol az ajtótt hol vagy hogyan tudok kimenni jah meg jönnek valami amik tüzet okádanak HELLP!

Ezzel szinte mindenkinek meggyűlt a baja. Annyi az egész, hogy van ott egy járkáló szellem, ami a tüzet dobálja (vagy mi) gránáttal nyírd ki, és már készen is van, mehecc szépen visszafelé :wink:

jaja van most 3 kódom, ki kéne próbálni, a gamedatába buheráltam elő, de most nem vagyok játék közelben... dobj egy privát msg-t és átküldöm őket, azt próbáld ki, hátha jólesz :F

sziasztok sajna megint elakatam :/
csak az lenne a kérdésem hogy a get of the lab-ból ugye a liftnél kell kimenni mert nem tudok a létrán felmenni egyszüen nem enged mindig lecsuszok HELLP

koly":23ya66ii mondta:
sziasztok sajna megint elakatam :/
csak az lenne a kérdésem hogy a get of the lab-ból ugye a liftnél kell kimenni mert nem tudok a létrán felmenni egyszüen nem enged mindig lecsuszok HELLP
NEM!!!
Ahol megtaláltad Ghost hulláját, ott jobbra(bejárattól nézve) van egy kiszakatt padlórész. Ott lekell menned egy alagutba, és ott tudsz kijutni. Hajrá! :wink:

Érdekes... Akik itt elakadnak, mindenki a létrán akar felmászni, csak nem tud. Én amikor először végigjátszottam, nem találtam semmilyen létrát, egyből a lyukat láttam meg a padlóba :D .

Hali!

Lehet sok kezdő játékosnak jó ez a tipp! Kicsit könnyít Yantar-on, mivel a Wild Territory-ban még Yantar előtt lehet találni SEVA-suit-ot. Legalábbis nekem ott volt. Mondom is hogy hol. (Legközelebb pontos screenshotokat linkelek a helyszínrőlha valakit érdekel!)

Szóval van egy ház amibe oldalról nem lehet bejutni csakis A tetőn át! A tető jellegzetesen be van omolva és a gerendák belógnak a házba. Ezt a házat egy szomszédos házról egy csövön átgyalogolva lehet megközelíteni. Az omlásnál ovatósan kell leugrani mert közvetlen a a tetőnyílás alatt egy hatalmas üreg tátong teli elektromos anomáliákkal. A ház full radioaktí belülről úgyhogy néhány szurit be kell készíteni. Az egyik szobában van egy páncélszekrény! Na abban volt! eljen

Kifelé vissza a gerendákon!

Kiegészíteném annyival, hogy, ha egyenesen odamész, üres lesz a trezor. Elöbb le kell lőni egy zombisodott stalkert, az ő PDA-ján lesz az info, hogy ott van. Az alagút túloldalán ott, ahol a sok tűz anomália van, valamelyik zombi PDA-ja lesz.
Nekem ez a kedvenc ruhám, mert semleges, nem duty-s, freedom-os, és baromi jól néz ki 8)

hi megnint én vagyok :D :oops:
most abban kérném a segitségetek hogy mikor lekell kapcsolni az áramot vagy micsoda az a 4 vagy 5 nagy oszlop ami szikrázik szolval lekapcsoltam megnéztem az introt kimentem midenki löt mindenkit és utány merre mert a térkép nem jelölsemmit sajna én meg nem tudok angolul jah meg a földalat mikor le kellet kapcsolni nem volt térképem nektek is volt ilyen?

Lemész a kanyargós úton és amint lesz egy kereszteződés balra fordulsz. Északnak tartasz, Pripyatba.

Vissza
Top Alul