Tippek, trükkök

Halljátok!
Én amikor elvállaltam a Pokeres küldetést még anno akkor pokert agropromba jelőlte a térkép(nem is öltem meg...visszatöltöttem egy előző mentést mert nem volt kedvem agropromba menni :? ) pedig mindenhol dark valley-t olvastam...ez most random vagy hogy van ez(dark valleyban ott kerestem ahol te megtaláltad, de csak kutyákat láttam :( )? :wink:

Jah meg aszt a csávót most nem tudtam kiszabadítani(nem tudtam beszélni a Pirsoner-rel vagy kivel)....aztán amikor visszajöttem folytatni a küldit(mert elvittem az abakan-t a barban lévő f*szinak...) elvállaltam és abban a pillanatban el is buktam...érdekes hogy még mindíg zöld körrel jelöli, és dark valleyból átköltözött a garbage északi részén lévő duty ellenörzőpontra...

Nem tudom hol ronthattam el....bár amikor segítettem a haverjának már azután se tudtam vele beszélni...miután kijöttem a banditák épületéből a szemét ott ált bent a rádióaktív tóban:
ss_ricsi_pirsoner.jpg

Hali!

Újrakezdtem elölről a játékot és megpróbálok mindent alaposan felkutatni (majdnem) minden kis mellékküldit megcsinálni. Megpróbálom összegyűjteni az összes kis zöld nyilas weapon-t.
Most a BÁR-nál vagyok és eddig jártam a Cordon-on Garbage-en Agroprom-ban és Dark Valley-ben. Yantar még csak most jön.

Eddig ennyi a "szüret" eredménye.A SHOTI-volt pokernél. A fennt említett helyekről tud még valaki valami speckót?

Köszi!

weapons_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

sztem van olyan spéci fegyver, amit csak gyilkolás útján tudsz megszerezni.
csak akkor ugye az adott kaszt előbb lő, aztán kérdez....
bg_

Ha.A "noiseless viper"-t is gyilkolás útján szereztem a Dark Valley-ben az "Átb***ós" bandától akik kamu Gauss-t árulnak. Hmmmm..

Garbageban a sötét alagútban, aminél sok a bandita van egy 9*18-as skulóra módosított viper.

dzsonwoo":3uuxsu0t mondta:
Garbageban a sötét alagútban, aminél sok a bandita van egy 9*18-as skulóra módosított viper.

Ez a "Grizzly stash"-ben van nem ? Amiben a barna rablóruci is.Ja nem sorry én ott ilyesmit nem találtam pedig jártam ott. Csak a mozdony mögötti stash-ban vagy mélyebben az anomáliák mögött?

Pokert hol lehet megtalálni? Vagy mindig máshol van? Mert kéne a shoti ami nála van. :wink:

bg_":1lwamimq mondta:
sztem van olyan spéci fegyver, amit csak gyilkolás útján tudsz megszerezni.
csak akkor ugye az adott kaszt előbb lő, aztán kérdez....
bg_
Integrált optikás SIG pl.
BorosB: Olyan shotgun van warhouseban is egy lonernél.

az jó egyébként az a csávó mászkál? mert az egyik küldiben meg kellett ölni azt ahol jelzi a térkép ott meg nincsen és már körbehenteltem az egészet

jsandor":2i4n98m1 mondta:
A fennt említett helyekről tud még valaki valami speckót?
Igen én tudok!
Egy "Thunder" 5,45-öst lehet szerezni Bárban a következő módon:
Elvállalod a garbage felöli bejáratnál a kutyusölős küldit...ha kész akkor jönni fog egy csávaó a fent említett fegyverrel...most le is lőheted(aminek az eredmánye hogy megorról rád a duty) de van egy jobb módszer(ami már 2x bejött...peccsel és nélküle egyaránt):

Elmész Garbageba, aztán vissza: Most elvileg azt kell látnod hogy vagy 6 kutya harapdálja...várd meg míg kinyírják, zavard el a kutyákat és tiéd a fegyó 8)

Más:
Ezt nevezem én tömegközlekedésnek :lol: :
ss_ricsi_tomegkoz.jpg

LOL, én úgy szereztem jó stukkert, hogy a barnál ki kellett nyírni egy embert azt egy csomó ember meg akar ölni azt azoknál jó fegyver van, vagy ha mondjuk az arénában elszeded az ellen fegyverét :D

Azért az jó, hogy a pénznek nincsen súlya mert a game végére 800000 RU t szedtem össze XD

Úgy hogy sehogy.....ez a legdélebbi katonai ellenőrzőpont, ott van ilyen szép UAZ(járműmódot nem használom mert gagyi így ilyen formában)....

Más:
Érdemes ténleg szétnézni Wild Territory-ban, mert én ott találtam:
-1db Moonlight-ot
-4db Sparkler-t
-6db Flash-t
(ez mind endurance-t növel)
Jah és még 1 Moonligt-t X16-ban Ghostól nem messze egy stash-ban...

Megint más:
Egy kis infó, remélem valakinek jól jön...
-Meet the Guide az X16 (Yantar) után van rögtön ahogy kikapcsoltad a Brain-t....
-A Duty parancsnokhoz szintén X16 után lehet bemenni
-a Freedom bázis falát(ahol a Duty robbantaná ki) te is lebonthatod...ha pl belekéselsz akkor felrobban :lol:

csá
az a gondom hogy nincs lámpám. itt azt állítják hogy alapból lenni kell. én itt vaklálok az alagutakban egy deka lámpám nincs hiába nyomogom az L-t. valaki tud valamit? köszi

Tiesto18":1x0e0lsp mondta:
csá
az a gondom hogy nincs lámpám. itt azt állítják hogy alapból lenni kell. én itt vaklálok az alagutakban egy deka lámpám nincs hiába nyomogom az L-t. valaki tud valamit? köszi

Hali! Ez azért lessz mert a lighting distance teljesen le van húzva a grafikai Beállításoknáll! CSekkold!

Nekem például a Lighing Distance meg a Shadow Quality-t menüből nem lehet egyáltalán állítani, legfeljebb úgy, hogy átállítom a grafikát ált.ban és az is feljebb tekeredik. Csak így van lámpám, de a shadow meg teljesen fel van véve :? . Ezeket user.ltx-ben vajon lehet állítani?

Sztem konzolból is lehet játék közben.

Vissza
Top Alul