Tippek, trükkök

legelső végigjátszáskor a dekóder ottvolt az asztalon a dokumentumok felett... multkor meg a dokumentumok feletti rész üres volt... mondom wtf. fordulok, és ottvolt a polcon. je
amugy a 26os szobába nekem is volt eddig mindig valamilyen ruha, szal olyat nemláttam hogy ne legyen semmi.

Ja erre gondolsz?
katona_vedoruha.jpg

Én még ilyennel nem is találkoztam :) .

Monolith Suitot még a felszínen találtam egy vasúti kocsihoz hasonló valamiben, egy ládában.

Igen, asszem ez az. És azt tudtátok, hogy van egy Bandit Suit a Cordonban, ott ahol át lehetne menni Dark Valleyba, de nem tudsz, mert el van torlaszolva sziklákkal meg roncsokkal meg mindenféle szarral.
Monolith suit meg biztos hogy van a föld alatt, de nekem nem teccetttttt.

Tibi":1d5jfv65 mondta:
Nekem se, sokkal kevésbé véd, mint a stalker suit. A merc suit jobban véd a stlker suittól?

Nem találkoztam Merc suittal, tudsz képet tenni róla hátha felismerem?
Amúgy hol vannak a játékban Mercenaryk?
És Military Stalkerek?
Lehet hogy csak nem tudtam hogy azok azok de sztem én nem találkoztam ilyenekkel, se Rodent-ekkel.

Duty tábornok adja, miután megcsináltál neki mindent, a szexuális szolgáltatások kivételével...igen, igen, még el is kell mosogatni. :mrgreen:

Kanyhalos...

Ne vedd a szivedre, de nem kritizáltam a mododat. Olvasd el még1x a hozzászólásomat... És ismétlem magam, nem leugatni akartalak, csak a véleményemet írtam le. Az enyémet!! Nem kell mellre venni! Az meg hogy kijátszottad masteren, hát mit mondjak.. csuhaj.. ha van rá időd toljad, nekem semmi közöm hozzá
:wink:

3 nap alatt ki lehet játszani, s ha nincs időd rá ezáltal nem játszol akkor minek vagy itt? Bár tőlem itt lehetsz semmi közöm hozzá, de ha már ide írogatsz ahelyett inkább játszanál, s akkor érdemben hozzá tudnál szólni.
Ez a második hozzászólásod, s mindkettő cseszegetős okoskodás volt, nem azért van a fórum hogy ilyen hangvételben beszéljünk az emberekkel.

Kedves Kanyhalos..

Nem cseszegetlek, ad egy!
Ad kettő: jól mondod, közöd nincs ahhoz hogy én hol vagyok, vagy mit csinálok. A demokráciának többek közt ez az előnye!
De ami a lényeg: ha te mindenkinek a véleményét "cseszegetős okoskodásnak" véled felfogni, akkor ez paranoiditás.
Én vagyok egyébként a hülye, hogy mondtam valamit... Omg...

Szerintem igazán abbahagyhatnád már ezt OFF baromságot, nevetséges.
Mégegyszer megkérlek, hogy vagy építő jellegel szólj hozzá a fórumhoz,
vagy sehogy, bár én mostírok neked vissza utoljára.

Szerintem erre az értelmetlen vitára senki sem kiváncsi, itt ne folytassátok!

Kanyhalos":2t5lgl1s mondta:
Igen, asszem ez az. És azt tudtátok, hogy van egy Bandit Suit a Cordonban, ott ahol át lehetne menni Dark Valleyba, de nem tudsz, mert el van torlaszolva sziklákkal meg roncsokkal meg mindenféle szarral.
Monolith suit meg biztos hogy van a föld alatt, de nekem nem teccetttttt.

A Bandit Suit az egyik vagonban van? mert én átnéztem néhányat és nem volt benne:(

Átnéztél néhányat? Hűűű. Miért nem az összeset, majd utána reklamálj. :roll: Amúgy a speckó bandit suit a beomlott alagútnál van a vasút végén, ha azt keresed.

Vissza
Top Alul